Home » Weblog » Cruise-perikelen; Elvis-Marathon

Cruise-perikelen; Elvis-Marathon

Gepubliceerd op 22 juli 2015 om 14:45

Non-stop Elvis-hits aan boord van de MSC Fantasia.

Na mijn 'Cruise-perikelen 3.0' kreeg ik een mededeling van Olav, je kent 'm wel, de (liefste) basgitarist en bandleider van de ElvisMatters band. Aanvankelijk wilde ik wachten tot de (af)teller op 50 dagen staat om dit heugelijke feitje te delen, máár ik ben te enthousiast.

Bekend is dat hij, Olav Pawlenko, in 2005 een wereld-record non-stop Elvis draaien op zijn naam heeft gezet (maar liefst 86 uur achter elkaar Elvis!). Hij stelde me op de hoogte van vrolijk nieuws; dit wordt nog eens dunnetjes overgedaan tijdens de cruise. Weliswaar geen 86 uur (hee, we hebben tenslotte nog meer muzikale hoogstandjes én excursies), maar een marathon zal het worden! Non-stop Elvismuziek. Een wens die is uitgesproken door Peter. Ik weet zeker dat hij trots zou zijn! Ondanks dat hij er niet lijfelijk bij kan zijn, kijkt hij vast en zeker lachend mee, samen met Elvis. Daar ben ik van overtuigd.

Moet ik nog suggesties doorgeven? Een (totaal-niet-verrassende) top3 dan;
*Jailhouse Rock
*Fever
*Good Luck Charm <3

Elvis.jpg

Ik raad een ieder die meegaat aan goed uit te rusten alvorens de cruise van start gaat, want veel slapen zit er niet in deze week! ;)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia
4 jaar geleden

Ik ga dan niet mee..maar verheug me op je verhalen en de filmpjes!
Veel plezier met aftellen :-)