Home » Weblog » 50's Wanderlust Flamingo Halter Dress

50's Wanderlust Flamingo Halter Dress

Gepubliceerd op 18 juli 2015 11:32

Enjoy & feel pretty

PicsArt_1437210682166-1.jpg

In een euforische, trotse, vrolijke bui kom ik de hal binnen. Vandaag is officieel bekend gemaakt dat ik vast in het team op de BSO kom en dat ik in de redactie zit van het magazine van de organisatie. Ik tref post aan. Fijne post. Hierdoor word ik nog veel blijer dan ik al was!
Topvintage! Hier word ik altijd gelukkig van. Nu is dit een extra'tje op de al heerlijke dag.

Snel grijp ik het pakketje van m'n postschap en huppel mijn appartement in. Aldaar verschijnt er een smile op m'n gezicht door de woorden;
'Hi Gorgeous! <3 The moment has come.. <3 Take a deep breath <3 Ready? 3, 2, 1.. Unwrap me! <3 Enjoy & feel pretty'.

'Unwrap me'; in mijn geval betekent dit eigenlijk een soort van scheuren. Ik neem niet eens de moeite om een schaar te pakken, want ik kan niet wachten. Dit scheuren gaat overigens wel met respect voor de doos. (Alleen daar is door Topvintage al veel energie in gestoken en dan is het pakketje nog niet eens open.)

Ik tref een vrolijk paars papier (waarin de jurk verpakt is) en het bekende paarse zakje met een leuke attentie, welke waardering voor de klant uitspreekt. Jes, paars is mijn favoriete kleur - maar dat geheel terzijde.

Ik wikkel het papier van de inhoud af en pak de stof beet. Meteen ben ik enthousiast, want het is een stofje waar ik me erg prettig in voel en de print is 'wauw'. Ik ontvouw de jurk en drapeer haar sierlijk voor me. Ja, dit is een pareltje! Flamingo's. Ik houd van die print. Het straalt ultieme vrolijkheid uit. 'En dit is dus mijn tweede Flamingo-jurkje' - zegt zij triomfantelijk.

Ik stap in de jurk, trek haar omhoog, sluit de rits, knoop de halter dicht (welke op meerdere manieren te dragen is) en loop naar de spiegel. Al gauw verschijnt er een tevreden lach. Een nieuwe aanwinst voor mijn collectie Topvintage. Echt wel! Er volgt een vreugdedansje.

50sWanderlustHalterDress.jpg

<3 50's Wanderlust Flamingo Halter Dress <3 

Dit jurkje gaat meteen de koffer in, voor de cruise. Op dit moment heb ik voor iedere cruise-dag een pareltje van Topvintage, waaronder ook de 50's Jade Cat Pencil Dress. Maar ik ben nog lang niet uit geshopt, hoor! Liefde. Alleen maar liefde.

Bij elke bestelling krijg je dus een gezellige attentie. Zie hier een deel van mijn verzameling.

IMG_20150718_111701.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.