Home » Weblog » Cruise-perikelen 2.0

Cruise-perikelen 2.0

Gepubliceerd op 4 juli 2015 om 17:25

One step closer..

Opnieuw een euforie-moment toen de eindafrekening van de cruise kwam en ik deze betaalde. Wát een heerlijk gevoel! Alles is geregeld. Nou'ja bijna dan, want ik heb nog een paspoort nodig en stiekem wil ik een nieuwe, hippe koffer.. En o'ja, een laptop (deze sowieso, niet persé voor de cruise - maar het is ontzettend handig om tijdens de cruise alles al op de laptop te gooien en te kunnen bloggen).

Ik kreeg prachtplaatjes van het schip, gemaakt door het bestuur van ElvisMatters. Wauw, wauw, wauw; luxe! Gewoonweg luxe! Dit wist ik wel, maar als je de gedetailleerde foto's ziet, gaan je ogen echt keihard fonkelen.
De cocktailkaart ziet er óók erg aangenaam uit, daar houd ik van. 
Op de één of andere manier moet ik telkens aan de Titanic denken wanneer het over de cruise gaat.. Maar dan zónder dat einde, uiteraard. Zou er een knappe Jack aanwezig zijn? Ik zou hem dan in ieder geval niet in het water laten liggen. *Gromt nog steeds*

Cruisezaal.jpg Cocktails.jpg

Vreugde, gezelligheid, vriendschap & *One big happy family* en muziek, aangevuld met fijne excursies naar o.a. Pompeii & Taormina en bezoekjes aan prachtige plekken in Europa. Dit wordt zó onvergetelijk. Dan heb ik nog niet eens gesproken over het feit dat ik echt dol ben op alles wat met de zee te maken heeft. Ik ga me daar fantastisch voelen, ik weet het zeker. Bring me that horizon.

Interessante foto's en de eindafrekening, maar ook, om in het kader van cruise-perikelen te blijven; een vrijgekomen cabin. Ik wist iemand die deze maar al te graag wil. Er werden allerlei berichtjes heen & weer gestuurd en 'savonds was het rond; Nicole gaat met een vriendin mee! Jahoe.. *Geeft zichzelf een welverdiend schouderklopje*
Superleuk, we hebben elkaar nog nooit gezien, maar het klikt als een malle.. !

Dan nu, trommelgeroffel voor een aankondiging..

...

...

...

Na de cruise hebben we weer iets geweldigs om naar uit te kijken.. Marina en ik gaan namelijk mee naar Memphis! Memphis 2017, met ElvisMatters! *Doet een dansje*.
Ik ben door het bestuur van EM weer compleet overgehaald. Wát is er nu mooier dan iets van de wereld zien, dat je altijd al hebt willen zien, met een geweldige groep mensen & dit compleet verzorgd? Ik ga ook duimendraaien op een kansje dat Blake Shelton in de buurt is.
In mijn geval betekent dit de country /  Grand Ole Opry en voor Marina staat Graceland al enorm lang op de bucketlist. Iets wat ik overigens ook graag eens in werkelijkheid zie/meemaak/voel, na alle gebeurtenissen van de afgelopen 6 jaar.
Het duurt nog meer dan 2 jaar, maar het is zó fijn om hier naar uit te kijken. ElvisMatters is een ontzettende verrijking van mijn leven. Zónder deze club zou ik weer thuis zitten dit jaar, ik ga nóóit echt op vakantie.

Cruise, Memphis én de concerten. Love it.
Zie hier, met dank aan de Dreamdays app *geteld op de dag van vandaag*

Screenshot_2015-07-04-17-22-47-1.png


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ria Reijenga
4 jaar geleden

Ik ga ook mee met de cruise. Kom uit Veenendaal en heb je een paar keer gezien bij Bouke.

Irene Geerdink
4 jaar geleden

Hoi Ria,

Suuuuuperleuk!
Haha, iedereen ziet me altijd.. Want ik ben er altijd. ;) Ik zou zo even niet precies weten wie jij bent, maar ik gok dat dit tijdens de cruise helemaal goedkomt. Tof dat je reageert!

Grappig dat je uit Veenendaal komt, trouwens. Da's erg dichtbij.

Nicole
4 jaar geleden

Lieve Irene,
Wat was ik idd blij toen jij mij afgelopen donderdag een berichtje stuurde. Met de mededeling dat er een hut was vrijgekomen! Ik had het eigenlijk al uit mijn hoofd gezet. De sluitingsdatum was al verstreken. En geen van mijn vriendinnen kon. (dacht ik...) Dus wat een verrassing!!! Ik wil je bedanken voor al je hulp!! Bijzonder is het zeker dat 2 mensen die elkaar amper kennen toch zo'n klik kunnen hebben! Wat een ontzettende lieverd ben je!
In gedachte zie ik ons al aan het zwembad zitten met een cocktail. ????
En met die Jack komt het vast ook wel goed. ????
Liefs Nicole