Home » Weblog » Oog voor jullie..

Oog voor jullie..

Gepubliceerd op 3 mei 2015 om 15:55

Jullie allemaal..

Uitjes, uitjes, uitjes.. Zó gezellig en zo vaak mogelijk!
Met bijzondere, gezellige, leuke mensen.. 

Ik wil eigenlijk veel vaker iets schrijven, maar het komt er gewoon niet van. Heeft vast iets met de uitjes te maken. En werk. En films.

Op 24 april was er weer een leuk ElvisMattersfeestje. Deze feestjes zijn de beste feestjes! One big happy family. Zo voelt het iedere keer. Ditmaal waren Kaylee én Marina ein-de-lijk tegelijkertijd aanwezig. Iets dat feitelijk nooit voorkomt, want ik ga met Marina, óf met Kaylee, óf met anderen.
Een fenomenaal concert, zoals gewoonlijk, gevolgd door een heerlijke afterparty, die, zoals gewoonlijk, pas afgelopen was toen wij vertrokken. Ha ha!
Dit keer voelde toch enigszins 'vreemd', aangezien dit het eerste ElvisMatters evenement was zónder die lieve Peter. Wat hebben we hem gemist. Vooral naderhand. We dronken ALTIJD samen een wijntje om een spetterende avond af te sluiten. Gezellig nababbelen en véél lachen. Iets dat al jaren een traditie is, kan niet meer. Althans niet meer met hem. Nu deden we dit samen met iedereen van ElvisMatters, zonder hem. Zijn naam bleef dan ook niet ongenoemd. Bouke & band hebben hem nog een geweldig eerbetoon gegeven. Ik mis je, Peter.

Knuffelen, gezelligheid, wijntjes, parkeerplaatsgesprekken, foto'tjes, een verloren telefoon (niet die van mij), een tof gesprekje met Bastiaan Ragas (hulde aan hem!) en vooruit kijken naar mooie dingen.. We hebben een onvergetelijke avond gehad. In juni mogen we weer. Bouke rocks Elvis; gewoon nog een keer. Omdat ElvisMattersfeestjes de beste feestjes zijn. O, dat had ik al gezegd he?
Voor een officieel verslag ga je naar boukeL8.nl

De hotelkamer waarin we verbleven heeft een heerlijke douche. Ik wil terug, puur en alleen voor die douche! De neiging was zelfs bijna groot genoeg om er 2 keer onder te stappen, maar een goddelijk ontbijt stond te wachten en we hadden die avond nauwelijks iets gegeten.
Een heerlijk ontbijt, een reisje terug, knutselen en wat nachtjes slapen verder..Koningsdag. De dag waarop ik met Kelly naar Apeldoorn ging. Apeldoorn, daar is het altijd leuk op Konings(Koninginne)dag. Nou'ja.. Behalve die ene keer dan.

Het plan was om eerst naar een optreden van Mike & Colin te gaan; jes, die heren waarover ik inmiddels al zo'n 4 keer geschreven heb. Daarna zouden we het centrum van Apeldoorn bezoeken. Hier zijn we echter nooit aangekomen. Het was té gezellig. Ten eerste speelden de heren onverwachts 3x een set van 25 minuten en ten tweede; het was naderhand zó leuk!
Colin, vergeef me, als ik nu aan je ga vragen of je een touw nodig hebt.

Omdat Mike & Colin het altijd zo leuk vinden dat ik mijn blije gezicht laat zien, ging ik afgelopen zaterdag, gisteren, weer. Dit concert stond allang gepland en de MediaMarkt in Ede is mijn heaven (een plek waar ik bijzonder vaak rondhang). Logisch.

Maaike haalde het helaas niet meer, omdat haar moeder, of eigenlijk de trein waar haar moeder in zat, vertraging had. Leve het OV. Je zou het bijna verrassend gaan vinden als de treinen op tijd rijden.
Het debuutalbum, dat zij gretig wilden signeren, was nog niet gearriveerd. Nee, ik hoef geen dubbele. ''Als ik er nu eentje koop, kan ik die andere dan terugsturen?'' Nee, ik hoef geen handtekening. Een origineel tekstje vind ik dan wel weer leuk.
Gemiste kans, maar meteen een goede reden om de heren nog eens op te zoeken. Zie ze springen! 
Ik had natuurlijk ook het album kunnen downloaden, zelf een voorkantje printen, deze meenemen naar de MediaMarkt en voor de snufferds van Mike & Colin kunnen leggen. Echter, ik vind dit nogal ongepast. Met een gebrande cd naar een artiest toestappen. Wat hebben wij gelachen. En ze kocht het album van Mike & Colin wel.. Knipoog naar Henk Damen.
Henk Damen maakt trouwens erg leuke foto's, voornamelijk van zichzelf. Maar dat terzijde.

In Arnhem voegde Kelly zich bij ons en in Nijmegen voegden wij ons bij Maaike & haar moeder. Gezelligheid!
Toen we de bus uitstapten stonden we plots voor de deur van Jan Klaassen. We waren het er allemaal over eens dat we nodig iets moesten eten. Gegeten, maar ook onwijs gelachen. De ober mag ontzettend blij zijn dat hij vanaf vandaag vakantie heeft. Wij komen terug. Misschien wel voor een slaapfeestje. Met paraplu'tjes voor in de ijstaart en dekens om hutten te bouwen.
Over dekens gesproken.. Het was erg verleidelijk deze mee te nemen naar De Goffert; ''we brengen ze straks wel weer terug!'' Maaike had ook nog een leuk moment met een spin. Vind ik dan.

Genoten van een fijn concert. Klassiekertjes waarop we vrolijk dansten & zongen en nieuwe liedjes die ik filmde. Gniffel! Waarom moet je om 4 uur voor de deur staan? Om een mooi plekje te bemachtigen? Dat kan ook als je om 18.30 nog eens aan komt huppelen. Over het voorprogramma zwijg ik liever.

Heren, ook ik ben trots op jullie! Oog voor jullie.
Bekend is dat ik altijd zeg wat ik denk. Dus bij deze; gezellig album, met pareltjes! Maar ook een paar liedjes die ik persoonlijk niet zo leuk vind. Maar ach, wie ben ik? Gewoon een gekke (of geniale) meid die af en toe eens vrolijk mee komt doen, omdat ze jullie wel erg tof vindt. En zo ga ik ineens gericht aan personen schrijven. Ha ha! 
Jullie hebben inmiddels de link gekregen en zitten nu met een lach te lezen, he? Ik wist het wel!

*Knuffel*

Ok, ik denk dat ik wel weer wat promotietalent heb laten zien.
Op naar andere mooie uitjes. 
Mijn agenda bestaat o.a. uit bovengenoemde Bouke rocks Elvis, Retropop, Viva Las Vegas, een heerlijke cruise en Kerstconcerten. O, maar eerst nog 'zomaar' zomer! Jurkjes, slippertjes, cocktails en zwemmen!

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.