Home » Nieuws » Happy Newyear!

Happy Newyear!

Gepubliceerd op 5 januari 2015 13:37

Make it a good one!

Hoi,

Ik wens u allen een spetterend 2015, vol geluk, liefde en gezondheid.
Heerlijk, een nieuw jaar is aangebroken. Op zich vier ik dit niet groots, maar ik vind het altijd wel prettig om dingen af te sluiten en een soort van nieuwe start te maken. Dit jaar doe ik dit heel letterlijk, want in december heb ik besloten te stoppen bij Fris Kinderdagverblijven, alwaar ik per 31 december officieel uit dienst ben. Er zijn inmiddels andere dingen op mijn pad gekomen, waar ik erg gelukkig van word.

De afgelopen maand was druk, heel druk! Bouke won The Winner Takes It All - overigens zeer terecht. Hierdoor was er voor mij veel te doen qua schrijven en filmpjes; www.boukeL8.nl. Evenals de 4 Kerstconcerten die plaatsvonden, nét voor de finale. Een mooie, Magische tijd, waar ik van genoten heb. Heugelijk feitje is dat er dit jaar waarschijnlijk nog meer Kerstconcerten zullen plaatsvinden.

In de week van oud & nieuw heb ik een fijne vakantie in Slagharen gehad. Deze vakantie is geboekt door mijn broertje (die overigens zowaar een bekende Nederlander is bij de werknemers in het park) en ik mocht mee. Samen met mijn moeder & haar vriend. Iedere avond een heerlijk buffet en elke dag op 'mijn' paard zitten. Ja, ik heb een eigen paard. Op de paardencarousel. Nummer 29. Een paard met een roze zadel, dat naast een ander paard met een roze zadel staat. Vanaf mijn 4e levensjaar zit ik al-tijd op dat paard. Jeugdsentiment. Ik ben zelfs bereid kindjes te vragen of zij op een ander paard willen gaan zitten. Veelal krijg ik eerst een verbaasde blik, waarna ze lachend doen wat er gevraagd wordt.
We vertoefden in een fijn huisje - YellowStone 11, met erg veel stopcontacten (vindikleuk).
Minpunten waren; Edou (de pony waarmee ik een heel weekend ben opgetrokken in de herfst) is naar een weiland verplaatst & was dus niet aanwezig in het park - terwijl ik hem graag weer wilde zien én de Looping Star was out of business. Naast de paardencarousel mijn favoriete attractie. Rollercoasteren!
Knuffelen met Randy & Rosie (de mascottes - wasberen), welke eigenlijk voor kinderen door het park huppelen, heb ik als zeer positief ervaren. Al weet je natuurlijk nooit wat er schuil gaat in zo'n pak.
Je kunt je ook afvragen waarom een reuzenrad extra lang stil blijft staan als je in het donker, in de koude, met een galajurkje aan, bovenin zit te klappertanden. Een galajurkje i.v.m. een galadiner op Oudejaarsavond. Nee, ik kies er niet perse voor om in een pretpark te lopen met een glitterjurkje en hakjes.
Ik heb mijn beestjes ontzettend gemist. Vooral mijn altijd nogal 'aanwezige' konijn. Dit gevoel moet wederzijds geweest zijn, want toen ik thuiskwam stonden ze allemaal met blije gezichtjes voor de tralies van hun kooitjes en hok.

Ook heb ik weer een aantal films gezien. Addicted.
Love, Rosie (lief, meeslepend, romantisch)
Fury (gewelddadig goed!)
Two Night Stand (heerlijke romkom)

Natuurlijk heb ik, zeer gedreven, briefjes opgehangen in de supermarkten om mijn diensten te promoten, maar er is weer gebleken dat de kracht van social media niet onderschat moet worden. Zo wordt mijn site gevonden via mijn twitteraccount. Ik was allang vergeten dat de link in mijn profiel staat. Leuk!

Ik heb een goed gevoel over 2015.
Aanstaande donderdag staat er alweer een mooi concert op de planning; Elvis 80 en zondagavond zit ik in Carré Amsterdam voor 'De King & Wij', met liedjes uit de geprezen musical All Shook Up - Love Me Tender (liedjes van Elvis in het Nederlands).

Tot de volgende! 

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.