Home » Muziek » Street of Hearts

Street of Hearts

Gepubliceerd op 6 augustus 2014 om 15:04

Niels Geusebroek!

Mag ik even een momentje om je te vertellen hoe tof ik Niels Geusebroek vind? (Nee? Ik doe het lekker toch!) Ik houd gewoon van zijn stem!
Ooit deed hij mee met The Voice of Holland. En eerlijk gezegd heb ik daarna niet meer zo op hem gelet. (Maak je geen zorgen, dit is een algemeen dingetje bij artiesten die uit The Voice komen rollen). Ik wist natuurlijk wel dat ik erg onder de indruk was van zijn stem.

Toen de film 'Hartenstraat' uitkwam, waar hij de titelsong voor maakte; 'Street of Hearts', kwam hij deze live en akoestisch zingen bij de voorpremiere in Cinemec. Daar moest ik bij zijn! Super. Hij zong 3 nummers en wist daarmee het gehele bioscoop-publiek te verblijden. Het is dan ook niet gek dat er zich naderhand een rij vormde om met hem op de foto te gaan en een praatje te maken. Een fijne persoonlijkheid.

Niet lang daarna bleek dat hij kandidaat was bij het Tros-programma 'De beste zangers van Nederland'. Geen twijfel over mogelijk; die titel behoort hem toe, als je kijkt naar de concurrentie in deze strijd. Ik heb stiekem alleen zijn optredens bekeken. ;)

Heb je zijn 'Take your time girl' al gehoord? Een nummer op de beat van het hartje van een (toen) ongeboren kindje. Hoe prachtig is dat? Uniek.

Nu dan; aankomende zaterdag staat ie met live band op Dutch Valley. Jubelstemming! Dat ga ik bewonderen. Onwijs veel zin in!
Filmpjes kun je naderhand vinden op mijn youtube-kanaal. Daarop staan overigens ook 2 filmpjes van zijn optreden in de Cinemec.

Hieronder de videoclip van 'Street of Hearts', met beelden uit de film. Omdat single en film beiden geniaal zijn!

Geplaatst door Congeniality


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.