Home » Muziek » ... & COLIN

... & COLIN

Gepubliceerd op 12 februari 2016 om 16:28

Afgelopen week stond er ineens een berichtje op twitter dat nogal verrassend was. 'Mike stopt met Mike & Colin.' Huh, die zag ik niet aankomen?
Eerlijk? Ik dacht aan 1 of andere flauwe grap. Maar hee, 1 april staat echt niet voor de deur en Colin zou daarover geen geintjes maken..
Jes, alle puzzelstukjes die in een grote chaos op tafel lagen, konden nu aan elkaar gelegd worden. Zegt zij; Sherlock.
Ergens moet Mike altijd geweten hebben dat de muziek niet zijn toekomst is, anders zou hij niet tot zo'n drastisch besluit komen. Ik weet wat het is om een moeilijke beslissing te nemen, kiezen tussen 2 dingen die je gelukkig maken. Voor Mike moet dit nog veel lastiger geweest zijn, aangezien zijn besluit niet alleen effect op hem heeft, maar ook op alle fans en natuurlijk vooral op Colin.
1. Ontzettend jammer.
2. Respect voor Mike, hij volgt zijn hart en dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik wens hem alle goeds van de wereld toe !
3. Colin gaat gegarandeerd solo succesvol worden; hij is vocaal zo sterk en heeft de steun van velen. Het zal, voornamelijk in het begin, wennen zijn. Al denk ik dat Colin 'Superman' genoeg is om het gemis van Mike snel te doen verminderen. Want hij is sexy als hij zingt. Oh, oh, oh..
4. Een nieuwe artiestennaam verzinnen. Zijn eigen naam, Colin dus, is hier sowieso onderdeel van. Betekent wel dat hij nog lang niet van Collin af is. ;)
Ik moet zo lachen als ik zie wat er allemaal geroepen wordt. Zoveel mogelijk, om de kans op het winnen van 'iets leuks' te vergroten. Best creatief, dat wel.
Colin H. kwam in mijn koppie omhoog, maar dat klinkt crimineel en Colin is vast niet van plan te gaan Jailhouse Rocken.
Inspiratie kun je niet afdwingen.. Ik vermoed dat voor mij de inspiratie om een toffe artiestennaam te verzinnen arriveert wanneer Colin al wijd en breed op het podium staat.


Maar ook goed nieuws voor Colin; Maaike is er eindelijk uit. Verliefd op Mike, of verliefd op Colin? De keuze is nu makkelijk geworden. Dat moet gevierd worden met een heerlijk etentje in dat geinige restaurant alwaar wij zaten, voordat het concert van Mike & Colin begon.
Wij blijven wel hangen, Colin, ook zonder Mike. Gek en geniaal, ook solo. Want je bent mooi in het kwadraat, ook zonder Mike. Spetteren, ook solo!


Feestjes en Colin.
Gekke dansjes en Colin.
Leuke muziek en Colin.
Gezelligheid en Colin.
Zie je, het went wel.. !


Dan nog even, omdat dit zo hoort, een fijne terugblik naar de afgelopen jaren. Niet dat ik Mike & Colin onwijs veel gezien heb, maar die keren dat we elkaar troffen, waren als vanzelfsprekend gek en geniaal.
*De ontmoeting was met recht het allerleukst! Op de Hart voor Muziek Cruise. Ongedwongen, feestelijk, gezellig en muzikaal. Ik ben blij dat ik ze daar heb leren kennen, anders was dit waarschijnlijk pas veel later gebeurd. Of niet. Ik ben overigens geen bruidsmeisje geweest op de bruiloft van Mike. Ik vergeef je, Mike. :P
*Uitzonderlijke talentjes, eigenzinnige songs; je weet meteen; dit zijn Mike & Colin, fijne humor en brengers van gezelligheid. Net als Bassie en Adriaan; zie je Mike gaan, dan komt Colin eraan. Of andersom. Een dingetje dat ook verandert.
*Great minds think alike; Colin en ik liggen al een poosje op dezelfde golflengte (spreekwoordelijk). Ik denk niet dat Mike hier invloed op heeft gehad, dus dat zal allicht zo blijven - iets met taal en fantasie.
*Feestjes. Vooral als Bouke er ook stond. Hartstikke leuk. Maar niet altijd. Op een feestje heb ik alleen gewuifd naar Mike & Colin, zonder te kletsen (hoe moeilijk dat ook voor me is), omdat ik misselijk uit een attractie stapte, welke expres veel te lang doordraaide.
*''Heb je een touw nodig?'', de moppentopper, de man die een groot talent voor foto's maken heeft, fijne concerten en ook met hen; KNUFFELEN.
*Dezelfde Verschillen. Nooit een single geweest, wat ik nog altijd betreur.. Dat het nu meer Colin wordt is een zekerheid, dus ik verwacht veel songs in dezelfde stijl als dit liedje; uitroepteken, uitroepteken, uitroepteken !!!
Anyway; een aantal toffe dingetjes beleefd.


Ik ben zo iemand die af en toe een feestje meeviert, voor de gezelligheid. Anders dan de rasechte fans en Colin zelf, maak ik me er niet heel druk over. Het verdient wel een verhaaltje. Er is tenslotte al meer over hen geschreven hier.
Tegen alle trouwe meiden wil ik zeggen; alles komt goed ! Ik heb ook moeten meemaken dat mijn favoriete groepje uiteen viel (jaren geleden) en dat was niet leuk, nee. Maar, ik was er verrassend snel overheen. Er komen genoeg leuke dingen aan, Colin gaat niet stilzitten. Bam ! Waar een deur sluit, worden 6 ramen geopend (al is dat voor iemand als Superman niet nodig! - Zie het voor je, zie het voor je !) .. Go Colin !


Mike
; ik wens je oprecht het allerbeste !
Colin; jij bent vocaal fantastisch en dat wat jullie al hebben opgebouwd, stort echt niet volledig in elkaar. Ik denk zelfs dat je een goede kans maakt nog groter te worden. Goodluck !


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.