Home » Muziek » FEELING GOOD

FEELING GOOD

Gepubliceerd op 8 februari 2016 om 14:09

Birds flying high, you know how I feel
Sun in the sky, you know how I feel


FEELING GOOD!

Mijn alltime favorite song! Maar dan ook écht van alle songs die ik ooit gehoord heb. Niet omdat ie van Michael Bublé is (misschien een beetje dan), maar omdat het een steengoed lied is, met een waanzinnige tekst en arrangement. Kippenvel-makend! Ik hoorde de song voor het eerst tijdens het afscheidsconcert van Men2B. Werkelijk, ha ha! Nils zong Feeling Good en ik was meteen ondersteboven ! Niet per sé vanwege Nils, die wel mijn favorietje was, maar puur door de song zelf. Fantastisch !
Later heb ik 'm een aantal keer live mogen horen van Mister Jazz himself; Michael Bublé. De eerste keer dat ik zijn versie hoorde, had ik een zitplaats helemaal bovenin. 10 lagen kippenvel, het voelde alsof ik dwars door het dak kon vliegen.. 
Een lied dat erg veel voor me betekent. Je kent het wel; zo'n song die je altijd raakt, hoe vaak je hem ook hoort. Dát is Feeling Good voor mij.
Standaard in al mijn playlists.
Én een paar weken geleden nog live gehoord van Johnny MB Rosenberg, die hem speciaal voor mij zong. Wauw. Zó wauw ! 
Ik denk niet dat er ooit een song geproduceerd wordt die Feeling Good van de nummer 1 positie kan stoten. Echt niet. Ik heb er nu eenmaal een bepaalde waarde aan gehecht, welke niet op andere songs geplaatst kan worden. 


It's a new dawn
It's a new day
It's a new life..
For me..

And I'm FEELING GOOD !

MBFeelingGOod.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.