Home » Muziek » Sterren on Tour

Sterren on Tour

Gepubliceerd op 6 augustus 2015 om 11:22

Waar wil jij dat we komen (indoor & outdoor) en met welke artiesten?

Dát is de vraag die Sterren on Tour op haar facebookpagina stelt. Mijn wensen zijn totaal geen geheim; zeker niet voor de grote baas van deze feestelijke organisatie. Ik wil ze nogmaals kenbaar maken - er wordt tenslotte om gevraagd. Overigens niet verrassend, men is niet anders van me gewend - ik heb nu eenmaal een eigen mening. 

Mijn wensen?
Bouke, sowieso Bouke. Een betere zanger is er in Nederland (en daarbuiten) gewoonweg niet te vinden! In combinatie met 'hoezéé, hoezéé' Yoeri L'Abée. Als kersje op de taart Mike & Colin (Colin moet dan wel zijn versie van 'Sexy als ik dans' ten gehore brengen, want dat is zó aangenaam).
Dromendansen met Vinzzent doe ik graag. Rene Karst; dan wordt het een supergave tijd.
En als ik het toch helemaal voor het zeggen heb, is het misschien een idee om Sjors van der Panne een keertje op het podium te zetten? Puur.
Joey Hartkamp heeft me inmiddels overtuigd van zijn (nog groeiende) talent, dus hij mag ook komen.

In een ideaal scenario wordt Jeronimo (ook al is hij Superman, of niet) niet uitgenodigd. Ik moet wel zeggen dat het de afgelopen tijd lijkt alsof Grad Damen het stokje heeft overgenomen.
Sterren on Tour publiek zal het hier niet zo mee eens zijn, maar hee; de vraag is 'waar wil JIJ dat we komen en met welke artiesten?'

Waar? Het liefst bij mij om de hoek (Bennekom). Als dat geen optie is; Arnhem, Ede, Wageningen, of ergens in de Achterhoek.

Ik ga er nog een schepje bovenop doen; a girl can dream right? In mijn scenario is Oren Schrijver de presentator voor een dag. Hij weet me altijd volledig in extase te brengen met zijn presentatie-talent. De puurheid die Sjors heeft met zingen, heeft Oren met presenteren. Hij zingt zelf trouwens ook een aardig riedeltje!
Dit moet je natuurlijk niet al te serieus nemen, ik fantaseer er een beetje op los, ha ha.

Beste Sterren on Tour, ik ben al een heel tevreden vrouw als er evenement plaatsvindt waarop Bouke & Yoeri L'Abée samen spetteren. Dit is toch onvermijdelijk? ;)
Ik zou bijna willen roepen dat ik die dag vooraan sta, maar dat dan weer net niet.
Swingend, ergens achter de eerste paar rijen, (op mijn perfecte dag) niet met gillende (of huilende) meisjes, zal ik met een vrolijk gezicht (zoals altijd) tevreden genieten.«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.