Home » Films » Huntsman: Winter's War

Huntsman: Winter's War

Gepubliceerd op 15 april 2016 om 15:26

Wauw, gewoon wauw!
Met onze Pathé Unlimited kunnen we naar de film wanneer we willen en eigenlijk is dit standaard iedere week 1x. Vaak weten we meteen dat we naar een bepaalde film willen en soms kiezen we een bepaalde film omdat deze 'handig' uitkomt qua tijd. Zo ook Huntsman: Winter's War. Ik had natuurlijk Snow White and the Huntsman gezien en deze positief ervaren, dus was ik nieuwsgierig naar de 2e film. Kelly echter, wist totaal niet wat zij kon verwachten..

Deze film heeft een bijzondere indruk achtergelaten. Écht een aanrader, zó gaaf ! Spannend, spectaculair, grappig, romantisch en het script is waanzinnig - met een heerlijke twist die je al of niet kunt zien aankomen. Ik wil niet te veel verklappen over de film, maar ik kan je wel vertellen dat een deel van de film zich afspeelt vóór Sneeuwwitje en een deel ná Sneeuwwitje. De film vertelt het verhaal van Freya (de zus van Ravenna), die bedrogen wordt, het koninkrijk verlaat en zelf een ijs-koninkrijk opbouwt. Ze ontvoert kinderen en voedt hen op tot jagers om haar te dienen. Eric - the huntsman en Sara zijn 2 van deze kinderen. Zij groeien op tot echte warriors. 
Wanneer Freya hoort dat Ravenna is verslagen door Sneeuwwitje, draagt zij haar jagers op de spiegel te vinden.
Een groot thema in de film is 'liefde'. Freya is gebroken na het bedrog en gelooft niet meer in de liefde, Eric & Sara laten zien dat ware liefde alles overleeft.
En och, wat zijn deze acteurs aangenaam om naar te kijken ! Evenals de prachtige settings gedurende de hele film. Een lust voor het oog, jes. 

Een aanrader; ja!
Alvast gereserveerd op dvd; ja!
Beter dan Snow White and the Huntsman; ja!

Ik zou, serieus, zo nog een keer naar de bioscoop gaan om deze te zien. Met de Unlimited card is dit best een optie. Ha ha.

267121300.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.