De stint

Gepubliceerd op 15 april 2016 18:15

De stint is een elektronische bolderkar waarin 10 kinderen vervoerd kunnen worden. Speciaal ontwikkeld voor de buitenschoolse opvang. Wij hebben 2 exemplaren bij de Kikkerkoning.
Afgelopen week mocht ik voor het eerst ontdekken of ik het talent heb op de stint te rijden. 

''Je bent geslaagd, hoor!'' aldus een collega die me na mijn eerste ritje de stint zag inparkeren. Het ging écht heel goed. Vooral als je je bedenkt dat ik nogal in het diepe gegooid werd door meteen in mijn eentje met 10 kids te gaan rijden, in plaats van zonder kids én met begeleiding. Op de heenweg bleven we wel achter een stoeprandje haken, maar dit was vooral érg grappig!

Wanneer je bij de stint het gas loslaat, staat deze echt DIRECT stil. De Schildpad-modus (het woord zegt het al) zorgt ervoor dat je heel langzaam rijdt. Druk je deze weg, dan kan de stint zo 18 km per uur bereiken.. Zoef ! 
Als het regent kan er een dakje op de stint gezet worden.
Heerlijke uitvinding, de stint.

De 2e en de 3e dag ging het stint-rijden nóg beter. Ik heb enkel de poort een keer geraakt en de ton met gereedschap aangereden. Ha ha.

Ik vind het een leuk ontwerp. De kinderen delen deze mening, zij willen maar wat graag met de stint vervoerd worden of een extra rondje rijden. 

Praktisch en gezellig, bovendien heb je altijd goed overzicht !

images2.jpg


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.