Bouke in het Rensentheater Emmen

Gisteren, zondag 10 april 2022, was het ein-de-lijk zover; na een paar keer verplaatsen (geen dank aan Corona), stond Bouke in het Rensentheater in Emmen.
Het kleinste theater van Nederland. Met rond de 40 zitplaatsen (bioscoopstoelen) was dit schattige zaaltje een mooie locatie voor een spetterend optreden. 

De afgelopen 2 jaar waren voor Bouke niet makkelijk. Hij zag al zijn concerten en optredens gecanceld of verplaatst worden en heeft daardoor een lastige tijd meegemaakt. Nu komt alles langzaam op gang.

Dit optreden was een fijne aftrap en smaakt naar meer. 
Voor zowel Bouke als zijn fans breekt er een tijd aan waarin optredens en concerten gewoon doorgaan en waarbij mensen elkaar weer kunnen ontmoeten; genieten van mooie, muzikale momenten met Bouke.

Het was een heerlijke middag! Klein en cosy, een ieder genoot van Bouke's prachtige optreden. Gewapend met veel enthousiasme, de muziekinstallatie van zijn lieve pap en een toffe setlist, maakte hij er een waar feestje van.

Zijn eigen Engelstalige en Nederlandstalige liedjes kwamen stuk voor stuk voorbij. Klassiekers als: Kus Me, Je zit in mijn hoofd, Kom Maar Kom Maar, Julie, Come A Little Bit Closer, I Cry, Alles wat ik doe, Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn, werden afgewisseld met songs van Tom Jones & Elvis Presley: I'll Never Fall in Love Again, Green Green Grass of Home, Sexbomb, Burning Love, Bossa Nova Baby, Don't be Cruel, Johnny B. Goode, Kiss, Memories, en meer pareltjes.
Ook bracht Bouke 'Cry to Me' en 'Great Balls of Fire' , die altijd op lovende reacties kunnen rekenen.
Het optreden werd afgesloten met 'Unchained Melody'.

Bouke zou Bouke niet zijn als er tussendoor niet gegrapt zou worden met het publiek. De sfeer was heerlijk losjes en de tijd vloog voorbij.
Gelukkig voor Bouke mocht hij in de avond het feestje nog een keer vieren met weer een nieuw publiek voor zijn neus.

De komende tijd staan er een aantal concerten op de planning welke al vaker verplaatst zijn, en de agenda van Bouke stroomt vol met nieuwe optredens. 
Op Bouke's officiële pagina, bouke.nu ,kun je de data van deze concerten & optredens vinden en ontdek je hoe je tickets kunt bestellen. 

De video's van het optreden staan online op het welbekende youtube-kanaal.
Voor BoukeL8 is het bijzonder fijn om weer heerlijk te kunnen knutselen met de video's, welke door Bouke met een warm hart worden ontvangen.
Op naar de volgende, het langverwachte ElvisClassics Meets Bouke concert in Uden.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
4 maanden geleden

Heerlijk altijd die grapjes van hem. Ik mag dat wel.