Miranda Heemskerk, 11 februari 2016

Bedankt Daisy voor het doorgeven van de pen.

Dat ik fan geworden ben van Bouke komt door mijn dochter Saimah. Ze had het maar steeds over ene Bouke. Echt geen idee wie dat was. Op 14 juli 2007 mocht Bouke een optreden verzorgen op het Veenpop in Klazienaveen. Na afloop van dit muziekspektakel ging ik mijn dochter ophalen. Nieuwsgierig dat ik was, ging ik er wat eerder heen, want ik wilde die Bouke ook wel eens zien optreden. Eerlijk gezegd was ik toen nog niet echt onder de indruk. Mooie stem en een leuk koppie, maar dat was het dan ook wel. Na afloop van het optreden kwam Bouke naar ons toe en kreeg ik spontaan een hand en 3 zoenen van hem. Ik was helemaal overdonderd haha. Wat mij is bijgebleven is, is dat hij zo lekker rook. Daarom besloten we op de terugweg in de auto ons voorlopig maar niet meer te gaan wassen haha..
Maar dat ik fan geworden ben, komt door het Album "In mijn gedachten". Ik heb deze letterlijk helemaal grijs gedraaid.. Vaak koop je een CD waar je eigenlijk maar een paar nummers van mooi vindt, maar alle nummers van deze cd vond en vind ik nog steeds stuk voor stuk helemaal geweldig.
Op aanraden van Bouke heb ik toen de cd "Alles wat ik doe'' ook maar gekocht en deze cd vind ik ook helemaal te gek! Tegenwoordig is Bouke een andere weg in geslagen en zingt nu voornamelijk Engelstalige nummers. Dit komt natuurlijk mede doordat hij 2 tv show`s heeft gewonnen. In het theater vind ik zijn Engels repertoire geweldig, maar in een feesttent of op een pleinfeest hoor ik toch liever zijn Nederlandstalige nummers.
Pluspunt van Bouke is toch wel dat hij zeer meegaand is met zijn fans. Toen Marja, een goede vriendin van mij ziek werd en helaas overleed, (was trouwens een van Bouke`s eerste en grootste fan!) was Bouke er voor haar. Dat heeft Marja heel veel steun gegeven. Daar ben ik hem nog steeds erg dankbaar voor.
Door Bouke ben ik heel wat kennissen/en vrienden rijker, heb ik heel wat van Nederland en Duitsland gezien, 2x in Ahoy en in Carré geweest en de 2 TV show`s meegemaakt. Eigenlijk te veel om op te noemen.
Bouke als je dit leest; Bedankt voor je mooie muziek en dat je de tijd neemt voor je fan`s. 

Veel liefs Miranda Heemskerk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.