Astrid van Ommen, 3 januari 2016

Bedankt Jannet voor het doorgeven van de pen. 

Toen Irene vroeg of ik dit wilde meedoen, heb ik gelijk gevraagd hoe lang het verhaaltje mocht zijn. Natuurlijk niet te lang, maar ik zou wel 4 kantjes vol kunnen schrijven! 
Mijn kennismaking met Bouke begon met één oog kijkend, en niet alles gezien hebbende van het programma "Waar is ELVIS”. Zelf wist ik niet wie er had gewonnen. Toen werd ik getipt om eens te luisteren en kijken naar het liedje " Wearin’that loved on look” en toen ik dat zag, werd ik nieuwsgierig. Op Internet gaan kijken, alles opzoeken en luisteren wat ik maar kon vinden, en hier in huize van Ommen werd maar geroepen: "Nee, niet weer Bouke”. 
Op een gegeven moment kwam ik er achter dat er een Kerstshow in Tilburg werd gegeven. Mijn jongste dochter ging naar haar vader en zei: Je moet met mama daarnaar toe, want ze vindt Bouke zo goed! Kaarten werden besteld, het weer speelde heel leuk mee. Wegen met sneeuw en eigenlijk niet direct prettig om deze reis te maken. Ik hield fijn m'n mond dicht, want ik wilde gewoon gaan. Vond het apart dat ik nu voor het eerst een live-concert ging bekijken van iemand die Elvis zingt. En we vonden het samen –wat heel uniek is omdat ik de Elvisfan ben en mijn echtgenoot niet- geweldig! Ik kon er niet over uit, wat een zanger, wat een fantastische stem, het gevoel. Een charismatische man, nog een beetje verlegen, en met een mooie glimlach! Bouke galmde door de boxen in Huize Van Ommen, CDtjes gekocht etc. en via Elvismatters waar ik op gegeven moment op uitkwam dat er een concert stond gepland in Ede met Glenn D. Hardin en Paul Leim. Duidelijk, daar wilde ik naar toe. Kaarten besteld, denk niet te snel, want we zaten de 27e en er zijn er maar 28. Dus flink balen op voorhand. Maar het zicht was prima, de show het einde, vertolking "It’s Midnight” maakte diepe indruk, we genoten en wilden meer. Nou dat meer dat ging de volgende jaren goed lukken. Mijn wederhelft helemaal Boukefan en ik met mijn Elvisachtergrond is een geweldige combinatie geworden en ik hoef Bouke maar te noemen en er is aandacht. Dus naar dansavond in Veldhoven in oktober, naar Ahoy dat was onvergetelijk, Bouke zijn eigen concerten in Emmen/ de Kerstshows in Assen en Veldhoven. De fantastische avonden in Turnhout, die ik geweldig vond. Viva Las Vegas shows, The Winner Takes it All, een grandioze avond met een sfeertje, helemaal te gek en last but not least, de cruise. Ik heb het persoonlijk tegen Bouke gezegd, omdat hij meeging zijn wij meegegaan. 
Het was een heerlijke vakantie met Elvis en Boukefans, waarmee wij ook nieuwe vrienden hebben gemaakt en we met elkaar zo kunnen genieten van je stem, je performance TOP! 
Ook wij koesteren het moment dat hij naar ons tafeltje kwam en dat we even hebben kunnen kletsen met elkaar. Een cadeautje naar ons toe en het feit dat ik hem persoonlijk –niet eventjes gauw na afloop van een show- heb kunnen zeggen dat we hem zo goed vinden, wat ik toen ik Elvis in Vegas zag, nooit hebben kunnen zeggen, de beste zanger van Nederland, en we dankbaar zijn dat we met elkaar, zulke mooie momenten hebben meegemaakt. Geweldig dat Bouke de muziek van Elvis, Tom Jones, en o.a. Solomon Burke bij ons terugbrengt en ook naar de jeugd toe. Ook zijn eigen shows in Emmen en de liedjes I Cry en For Always. Hij is voor ons de topzanger die onze harten heeft geraakt! Ik geef graag de pen door aan Ria Reijenga. Succes! Groet van Astrid en Wim

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.