The Wonderful World of Christmas, 2018

It's the most wonderful time of the year !
Bouke sloot 2018 af met maar liefst 4 kerstconcerten: Bouke's Wonderful World of Christmas. De reeks ging van start in het Belgische Hasselt, waarna hij in 1 week Veldhoven, Emmen en Oss in een magische kerstsfeer goot.
Gewapend met een prachtige setlist, waarop ook veel nieuwe liedjes stonden, maakte Bouke samen met zijn band van elke avond iets feestelijks.

Traditioneel werd de show geopend met 'Christmas (baby please come home)'. Een vrolijke song waardoor de stemming er meteen goed in zit.
Schitterende ballads werden afgewisseld met heerlijke uptempo liedjes, welke door het publiek enthousiast meegezongen werden.
Klassieke kerstliedjes die o.a.voorbij kwamen waren: 'I'll be home for Christmas','Driving Home for Christmas', 'Lonely this Christmas', 'If Every Day Was Like Christmas', 'I'm Dreaming of a White Christmas', 'Winter Wonderland', 'All I want for Christmas is You', 'Last Christmas', 'Santa Clause is back in Town', 'Merry Christmas Everyone', 'Feliz Navidad', 'Bells Will Be Ringing', 'Silent Night'.
Maar ook wondermooie songs als: 'Hallelujah', 'To Where You Are' (welke ieder jaar weer aangevraagd wordt), 'David's Song', 'I Will Follow Him', 'Memories', 'In the Ghetto'.

Onder de nieuwe liedjes waren zéker een aantal pareltjes: 'Holly Jolly Christmas', 'Winter in America', 'Happy Xmas (War is Over)', 'Joy To The World', 'Rudolph the Red-Nosed Reindeer' & 'O Holy Night', die door Bouke fenomenaal werd gezongen en daardoor erg veel indruk maakte op het publiek.

In 2018 werd de samenstelling van de backing vocals omgegooid. Deze groep bestaat nu uit 4 geweldige zangers, die ook allemaal een eigen carrière hebben. 1 van hen kon in een duet met Bouke laten zien hoe goed ze is; Lynn. Zij zong samen met Bouke 'Silent Night' en dat klonk zó mooi!

Wanneer je een show van Bouke bezoekt, ben je niet alleen verzekerd van een muzikaal hoogstandje, maar ook van een flinke dosis humor en gezelligheid. Heerlijke interactieve momentjes met het publiek, en vrolijkheid tijdens 'Feliz Navidad'; wanneer Bouke van het podium springt en het publiek ingaat om mensen mee te laten zingen door de microfoon. Dit terwijl zijn band er op het podium een feestje van maakt. Compleet met vuurwerk uit de gitaren en polonaises.

'Lonely this Christmas' zorgt telkens weer voor een lach, alvorens het lied gebracht wordt. ''Is er iemand alleen met Kerst?'' ''Niemand?'' ''Ook Leontien niet?'' 

 

Omdat Bouke, Bouke is en Bouke Rock 'n Roll leeft, kon hij niet anders dan de show afsluiten met een knallende Rock 'n Roll song. Niet echt Kerst, maar daar hoorde je natúúrlijk helemaal niemand over klagen. Iedereen swingde enthousiast mee op de klanken van 'Great Balls of Fire'. Letterlijk knallend de show afsluiten. Heer-lijk !

Een fijnere manier om Kerst in te luiden dan met een magisch kerstconcert is er toch niet? Voor 2019 staan er alweer concerten gepland.  Be there, je bent meteen helemaal in de stemming ! Houd vooral de agenda goed in de gaten.

 

Video's Bouke's Wonderful World of Christmas  (Let op: Dit is een 2018 playlist, met video's uit alle concerten van dat jaar)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.