Bdayparty Elvis, Beale Street Lommel - 2018

Elvis werd geboren op 8 januari en elk jaar wordt dit weer groots gevierd door ElvisMatters. Het optreden van Bouke en band op Beale Street afgelopen zomer, smaakte naar veel meer en dus werd dit nog eens KNALLEND overgedaan op zaterdag 13 januari, maar dan in Lommel (België). 

Je zult je misschien afvragen; -Lommel? Waarom Lommel?-
Die vraag werd meteen beantwoord bij binnenkomst. De Commerce lijkt namelijk enorm veel op Alfred's. Denk de trappen weg & verlaag het podium in je hoofd een beetje en je hebt de setting van Alfred's.
De sfeer was ook meteen heerlijk (plezant), precies zoals in Memphis. Het is natuurlijk een niet te evenaren gevoel, wanneer je een spetterend optreden hebt meegemaakt in Memphis - dat waarschijnlijk het allerbeste ever was (ook omdat je in Memphis bent), maar deze avond was FANTASTISCH. Het swingde weer en de saamhorigheid was 100%. 

Bouke & band speelden 2 sets en voorafgaand & tussendoor was Olav de dj. Naast het geweldige optreden, was er ook genoeg tijd om met elkaar bij te praten én werd er, precies zoals een verjaardagsfeestje betaamt, gezongen voor Elvis. Hierbij kwamen 3 heerlijke, prachtige taarten tevoorschijn, waarvan het hele publiek later een stuk kon pakken. 

Één groot feest. Een fijne mix van Elvis klassiekers; swingende songs waarbij de voetjes van de vloer gingen en prachtige ballads om bij weg te zwijmelen.
''Burning Love'', ''His Latest Flame'', ''My Boy'', ''Moody Blue'', ''That's Allright Mama'', ''Little Sister'', ''Suspicious Minds'', ''See See Rider'', ''Don't Be Cruel'', ''Jailhouse Rock''''Can't Help Falling in Love'', ''A Little Less Conversation''''Devil in Disguise'', allemaal passeerden ze de revue.
Ook een paar van Bouke's eigen liedjes kwamen voorbij; 'Come a little bit Closer', 'Kiss you all night long' en 'Turn Back Time'. Om 'Julie' werd veelvuldig geroepen (tot 3x toe na een andere song - héél leuk ;) ), maar helaas.. zij was er écht niet bij.
'Great Balls of Fire' & 'Fire' deden wel weer mee en zoals altijd knalden deze songs van het podium. Net als 'Johnny B. Goode', waarbij Rolf zijn trucje liet zien (gitaar in de nek & spelen) én elke muzikant even een lekkere solo deed.

Speciaal voor een enthousiasteling die ook mee was naar Memphis werd 'You gave me a mountain' spontaan toegevoegd aan de setlist. 
Toen ''My Way'' gebracht werd, stond iedereen arm in arm en werd er intens meegedeind. Een heel mooi moment. Samen.

Naderhand was het nog lang erg gezellig. Het feestje verplaatste zich overigens naar de Irish Pub aan de overkant. Gezelligheid. 

2018 is schitterend van start gegaan met deze Birthday Party, ala Beale Street. Iedereen heeft met volle teugen genoten en Bouke ontvangt vele positieve reacties. Dit feestje mag vaker in de herhaling. Veel vaker. Een Beale Street tour, daar zullen alle fans zéker voor juichen.

Voor Bouke staan er mooie dingen in de agenda. Het THIS IS ME concert, het ElvisClassics meets Bouke concert met groot orkest, Viva Las Vegas 2018, Retropop en méér... BoukeL8 is overal bij voor de video's & verslagen en houdt je op de hoogte van alles rondom Bouke, dus keep in touch! 

Video's Birthday Party Elvis, Beale Street Lommel (let op; dit is een 2018 lijst, met ook video's uit andere concerten)
Bericht ElvisMatters

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.