Viva Las Vegas, 2017

''I THINK I BETTER DANCE NOW!!''

Op 23 september vierde Bouke, met band, orkest en danseressen de 4e editie van Viva Las Vegas (Viva Las Vegas 2017) in het Van der Valk Hotel in Eindhoven.
Een heel fijne show die volgend jaar weer heerlijk herhaald wordt.

Het leuke van concerten als het jaarlijkse live concert in Emmen en de Viva Las Vegas Show in Eindhoven, is dat het publiek kan overnachten op locatie en alvorens de show van start gaat, een gezellig samenzijn beleeft in de plaatselijke café's.

In de middag komt een ieder één voor één binnenwandelen om te proosten op een mooie avond. Met elkaar de voorpret beleven.

Viva Las Vegas betekent Las Vegas stijl. En dus waren de ronde tafels prachtig versierd.
Op sommige tafels lagen speciale munten waarmee je een setje Viva Las Vegas speelkaarten won én op de cocktailkaart pronkte weer de Love Me Tender Cocktail.

Het concert werd, hoe kan het ook anders, afgetrapt met 'Viva Las Vegas'. Bouke verscheen samen met de danseressen (die gehuld waren in veren) en opende de show in stijl.
In een rap tempo vlogen muzikale pareltjes voorbij. Een aangename mix van o.a. Elvis & Tom Jones én natuurlijk Bouke's eigen songs. 

 

Er werd zichtbaar genoten van o.a.; 'Burning Love', 'Impossible Dream', 'What Now My Love', 'Green Green Grass of Home', 'Delilah', 'It's Not Unusual', 'I'll never gonna fall in love again', 'Higher and Higher', 'Bridge over troubled water', 'Reet Petite', 'Lawdy Miss Clawdy', 'Hurt', 'Eloise', 'My Way', 'I (who have nothing)', 'Crazy little thing called love' en 'Suspicious Minds'.


Bouke zong een fijne reeks van zijn eigen liedjes; 'Come a little bit Closer', 'Baby I still love you', 'This Is Me', 'Kiss you all night long', 'Honey, I'm leaving tonight', 'Turn back time' en één van de afsluiters 'Julie' (met ondersteuning van vader Jochem op accordeon). 
Nieuw op de setlist, knaller, was deze avond 'Kiss' van Prince (ook gecoverd door Tom Jones). 'I THINK I BETTER DANCE NOW!'.

Speciaal voor Nelie, groot fan en tante van Bouke, zong Bouke 'Hurt'. Dit lied was altijd haar favoriet en bracht hij bij vele concerten voor haar.
Ze kon door ziekte niet meer bij Viva Las Vegas aanwezig zijn. Een paar dagen na de show is ze overleden. Rust zacht, lieve Nelie.

In het laatste gedeelte van de show kwam het publiek zodanig los, dat de ruimte voor de eerste rij tafels omgetoverd werd tot een kleine dansvloer, alwaar vrolijk gedanst, geswingd en gezongen werd.
De energie van het publiek is een ware wisselwerking met de energie van Bouke. Artiest en publiek versterken elkaar en dat wordt gevoeld. 

Het publiek kon deze avond alvast tickets reserveren voor het volgende Viva Las Vegas concert, in 2018.
Er werden behoorlijk wat formulieren vol geschreven.
Uiteraard volgde er na de show nog een afterparty in de Ozzo Bar, zoals elk jaar. Hartstikke gezellig!


Weer een fantastisch concert dat toegevoegd kan worden aan de lange lijst onvergetelijke concerten. Op naar volgend jaar, 22 september 2018 voor de 5e editie van Viva Las Vegas! Informatie en tickets; ElvisMatters.

Video's Viva Las Vegas 2017 (Let op; playlist van concerten 2017 - dus ook video's van andere concerten)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.