Bouke rocks Elvis, Veldhoven

'Elvis is de grootste legende die ooit geleefd heeft. Er zal nooit meer een grotere legende zijn. Ik probeer de muziek levendig te houden en breng de liedjes. Ik hoop daarmee dat meer mensen Elvis' muziek leren kennen.'
Dit waren Bouke's woorden aan het eind van een fenomenaal concert! 

Bouke rocks Elvis vond plaats in een snel uitverkocht De Schalm te Veldhoven. Een week geleden kwamen er nog wat tickets vrij. 

ElvisMatters & Bouke stand, gezelligheid in het café en de foyer, een hapje & drankje; een goed begin van een mooie avond. 

 

Bouke herhaalt de woorden; 'Jullie zijn het beste publiek dat ik ooit gehad heb' en zo herhalen wij de woorden; 'Het wordt steeds beter én groter!'
Wat een fantastisch concert heeft een ieder beleefd. Het was 1 groot feest op het podium en het publiek deed heerlijk mee. 
Bouke - gehuld in een prachtig wit pak - zoals ook in de clip van 'A love worth waiting for', ElvisMatters band en orkest o.l.v. Alex waren gewapend met klassiekers en verrassende nieuwe songs. 
'Love Me, Love the life I lead', 'Walk a mile in my shoes', 'Way Down' en 'Runaway' stonden nieuw op de setlist. 
Ook pareltjes die al eerder voorbij kwamen, werden gebracht; 'Separate Ways', 'Are you lonesome tonight', 'Big Boss Man', 'Release Me', 'My Babe', 'Don't Cry Daddy' + 'In the Ghetto', 'Never been to Spain', 'It's now or never', 'Mystery Train - Tiger Man'.

Klassiekers als; 'Burning Love', 'It's Midnight' - wederom een eerbetoon aan Peter Verbruggen, 'Lawdy Miss Clawdy', 'Memories', 'A Little Less Conversation', 'You've lost that loving feeling', 'Proud Mary', 'Blue Suede Shoes', 'Jailhouse Rock', 'An American Trilogy', 'Suspicious Minds', 'I can't stop loving you', 'I just can't help believing', 'Teddy Bear', 'Hound Dog', 'All Shook Up', 'I (who have nothing)', 'A Big Hunk O' Love', 'Polk Salad Annie', 'Bridge over troubled water', 'My Boy', 'My Way', 'You gave me a mountain' en 'I got a woman'.

Bouke opende, vertrouwd, met 'See See Rider', speelde 'That's Allright Mama' & 'Baby what you want me to do' op gitaar en sloot het concert af met 'I can't help falling in love with you'. Bijna dan, want er klonk een luid 'we want more' in de zaal, waarna Bouke nog eens terugkwam om te knallen met 'Hurt'.

 

Zoals we van Bouke gewend zijn mocht de humor en interactie met het publiek niet ontbreken. Zijn jongste fan, altijd vooraan, werd door hem toegezongen en kreeg zijn armband. Bij 'Suspicious Minds' dook Bouke het publiek weer in om samen met de mensen te zingen. Hij deed zijn bekende goocheltruc en hij zong af & toe een riedeltje tussendoor. Deze werden vrolijk meegezongen door het publiek.

Bouke gaf trots zijn band & orkest welverdiende aandacht en verklaarde; 'Wij willen alleen het beste voor het publiek!' 
En dat is het zéker. Bouke en band zijn ontzettend op elkaar ingespeeld & met de klanken van een fijn orkest, maakt dit een genot om naar te kijken én luisteren.
Het enthousiasme van het publiek en de staande ovaties lieten zien dat ook dit weer een geweldig concert was.

Er waren mensen van een Duitse Elvis fanclub aanwezig. Zij zagen Bouke voor het eerst en zijn, hoe kan het ook anders, enorm enthousiast over hem. Dat belooft iets moois.
In het ziekenhuis in Eindhoven konden 3000 mensen meeluisteren naar deze fantastische show. 

Na het concert ging het feestje gewoon verder. Bouke en band kwamen naar de foyer & café, waar het nog heel lang érg gezellig was. 

 

Video's zijn te bekijken via de afspeellijst of los via het bekende youtube-kanaal.


Nu is het uitkijken naar de Viva Las Vegas show, op 19 september in het Van der Valk Hotel te Eindhoven. Dit concert is inmiddels uitverkocht. Iets dat ElvisMatters voorafgaand aan Bouke rocks Elvis constateerde.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.