Bouke bij Renze - Promotie My Tribute To Elvis

Gepubliceerd op 4 januari 2024 om 20:49

Aankomende zaterdag begint dan ein-de-lijk de 3-delige reeks My Tribute To Elvis.
In de voetsporen van Elvis, beleeft Bouke samen met Rob Kemps van alles en laat hij zien wie Elvis was, en wie Bouke zelf is. 

Er wordt overal al flink geadverteerd; artikelen, reclamespots op radio en televisie, én gisteren een wondermooi bezoekje aan Renze.
Bouke en Rob kregen heerlijk de tijd om te vertellen over het programma. Als dat geen kijkcijfer-kanonnetje wordt?!
Ook bracht Bouke, samen met de ElvisMatters band ´See See Rider´ en ´My Boy´.

Het mooiste stuk was toch wel toen zijn zoons; Jochem en Harrie, vol trots over Bouke spraken en hij hier zichtbaar door ontroerd en trots op was. 

Een paar bofkonten waren erbij in de studio.
Van Jola heb ik een mooi verhaaltje mogen ontvangen, welke je hieronder kunt lezen. 

In verband met copyrights, zet ik het hele stuk liever niet compleet op youtube, maar je kunt het bekijken via mijn facebook: Klik hier.


Het verhaal van Jola

Gisteren woensdag 3 januari samen met o.a. Sue (Fanning) de talkshow bijgewoond in Amsterdam van ‘Renze’ met daarin o.a Rob Kemps en Bouke! 

Een hele knusse setting met een klein publiek!

Na de opening van Renze met Jan de Hoop, het hoge water en de verkiezingen in Amerika werden we in de pauze alvast getrakteerd op een soundcheck van Bouke en de ElvisMattersband (die zowat een halve studio in beslag nam 😉)met See See Rider, welke hij ook zong na de break.

Hierna vertelden Rob en Bouke enthousiast over de bijzondere reis die ze hebben gemaakt naar Amerika voor de TVspecial ‘My tribute to Elvis’, afgewisseld met fragmenten uit de TVspecial.

De bijzondere plaatsen die ze hebben bezocht (waaronder het geboortehuis van Elvis) en de mensen die Elvis goed kenden. Ook vertelde Bouke over de warme vriendschap die tijdens die reis is ontstaan met Rob.

Hoogtepunt vond ik het stukje uit het interview van Rob met de ‘Boys’ van Bouke waarin ze vertelden zo apetrots te zijn op hun vader. Je kon Bouke niet gelukkiger zien kijken, hij straalde van oor tot oor! Liefde is onbetaalbaar!

Bouke sloot de uitzending af met (hoe kan het ook anders..) ‘My Boy’.

 

Allemaal kijken dus naar de TVspecial ‘My Tribute to Elvis’. Het belooft een prachtig document te worden!

 

thx Irene voor het kunnen bijwonen van deze uitzending!

Reactie plaatsen

Reacties

Marion Schäfer
6 maanden geleden

Ich konnte zwar nicht alles verstehen, da mein niederländisch nicht perfekt ist, aber ich war fasziniert. Rundum ein toller Mensch.
Sendung war topp gemacht 👍🏼🤩

Tammy
6 maanden geleden

This was fantastic. Great write up. Glad you and Sue were able to go. I would love to have been there!

Betty Mulder
3 maanden geleden

See see rider...wat een knaller. Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Zo ontzettend goed gebracht. Wat een mooie verzameling over de carrière van Bouke.