BOUKE GOES USA! | en méér..

Gepubliceerd op 19 augustus 2023 om 10:59

Bouke heeft af en toe al wat hints laten vallen; verteld dat hij nog dit jaar naar Amerika gaat én aangekondigd dat hij iets leuks gaat doen voor televisie.
THE WORD IS OUT! Bouke gaat samen met Rob Kemps (Snollebollekes) naar Amerika om daar een muziekprogramma voor SBS6 op te nemen.
Meer details worden later bekend, maar zéker is dat hij in deze dagen een heleboel mooie dingen gaat beleven. BoukeL8 houdt je natuurlijk op de hoogte.


Gisteren kwam het nieuws naar buiten via een artikel in het Algemeen Dagblad.
In de avond werd er een korte, knullige aankondiging gedaan op SBS6 Shownieuws.
Waar zijn William Rutten en Tooske als je ze nodig hebt? 
BoukeL8 heeft deze 2 berichtgevingen samengevoegd in een korte video, want de beelden zijn het dit keer niet waard om gedeeld te worden. 
We vertrouwen op SBS6 voor een meer professioneel item over het nieuwe programma van Bouke & Rob.

Wat SBS6 Shownieuws wél heel tof gedaan heeft, is het item waarin Bouke trots ´zijn´ Emmen toont. Als een ware reporter laat hij zien dat Emmen wél leuk is, in tegenstelling tot de uitkomst van bepaalde onderzoeken. 
Een heerlijk, kort maar krachtig stukje, waarin Bouke bewijst dat hij nog veel meer talenten bezit. Iets dat vast ten goede komt voor zijn nieuwe tv-programma.

Op 4 augustus was Bouke te gast bij Bert Haandrikman op NPO RADIO 5, in het programma ´Goeiedag Haandrikman´.
Hier speelde hij samen met Jeff Zwart (met wie hij al eerder samen heeft gewerkt) 2 liedjes (I Can´t Help Falling In Love en Separate Ways) en vertelde over zijn grote avontuur van dit jaar. 

Op 16 augustus, de sterfdatum van Elvis, was hij ´s avonds te horen op Radio Live Oranje. In Woensdag Centraal werd een uur besteed aan Elvis en daarbij kon Bouke natuurlijk niet ontbreken. 
Hij vertelde tijdens dit ´interview´ van alles over Elvis Presley en over hoe hij de muziek van Elvis in ere houdt.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
een maand geleden

Nou ik vind Emmen wel leuk, heb er met Bé een blauwe maandag gewoond. Jammer dat we vanwege werk gingen verhuizen naar Amsterdam.