The Tribute Live - REACTIES

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 17:09

Heb je ook zo genoten van Bouke & ElvisMatters band tijdens 1, of meerdere The Tribute Live shows?
Post dan hier een reactie en vertel hoe jij deze weergaloze show hebt ervaren.
BoukeL8 zorgt ervoor dat de comments door Bouke & band gelezen worden! ;) 
Je mag ook heus schrijven als je alleen genoten hebt van de vele video´s online. 
Laten we met z´n allen een heerlijke page aan lovende reacties voor Bouke & ElvisMatters band maken! 

You´ve enjoyed Bouke & ElvisMatters band during one, or more of the Tribute Live shows, live or in video? Please put a comment about it in the section below.
BoukeL8 will make sure Bouke and band get all the happy vibes of everyone! 
Let´s make it one big page of positivity.. <3

Reactie plaatsen

Reacties

Betty
een jaar geleden

Ik ben altijd on line, dus ik ben er als de kippen bij. Toffe actie van jou Irene. Ik heb vooral genoten van alle video's die jij en met jou veel anderen hebben geplaatst en mensen die live zijn gegaan. Bouke is natuurlijk de terechte winnaar, ik heb al vaak gereageerd met: fenomenale stem, je hoort nooit een valse noot, altijd meer dan 100% gevend en ik kan eigenlijk wel zo doorgaan. Wat een grote klasse heeft deze man uit Emmen. Soms eruitziend als verlegen en nu met dat applaus niet wetend wat hem overkomt. Zo ziet het er uit. Kippenvel gewoon. Man, wat bezorg jij heel veel mensen de tijd van hun leven. Gewoon van genieten Bouke en jouw super goede band ook. Stuk voor stuk ook toppers. De show is zeer goed in elkaar gezet. Ik ben niet in het Ziggo Dome, (vind het eng met zoveel mensen). Ik zie je in Emmen, in het Atlas theater. Groetjes.

Sue Fanning
een jaar geleden

A monumental super SPECTACULAR of extra-ordinary magnificence!
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Goosebump Central at the Ziggo Dome. Phenomenal Tribute Live shows by Bouke and the whole Elvis Matters Band and team!

You didn’t miss a beat
You looked like you had a ball
You sounded and looked out of this world!! You totally blew the roof of the Ziggo Dome into outer space AND You guys have just written yourselves into the history books!

Congratulations one and all!
I’ll see at the Ziggo Dome next year, both nights plus about 8 other shows!
BLESS YOU ALL. You have brought meaning back into my life. 🙏🙏🙏
Thank you! 🌟🔥🌟🔥🌟🔥🌟🔥

Stephanie
een jaar geleden

Het was geweldig! Dit had ik voor geen goud willen missen.. Begin tot eind kippenvel. alle nummers kwamen echt binnen. En hoe het publiek enthousiast was, het applaus .. echt waanzinnig! Ook zeker een groot applaus voor alle bandleden, die het ook super hebben gedaan!

En zeker niet vergeten een groot applaus voor jou Irene. Al jou video's, je verslagen , foto's! Je laat iedereen mee genieten die helaas niet aanwezig konden zijn. Ook wij die zijn geweest kunnen nu nog steeds nagenieten van het concert met jou video's. Dankjewel! . 🩷

Astrid Valentijn
een jaar geleden

Waanzinnige avond, vol ongeduld gewacht tot Bouke opkwam haha. Mijn muziek, de ode aan Elvis, door de beste zanger zo mooi, zuiver, krachtig en ontroerend, helemaal te gek❣️
Alles valt op zijn plaats! De tijd is nu en de Beste Zanger staat op de plaats waar hij hoort.
Genoten van de filmpjes, het applaus enorm, de prachtige foto's en de reacties van iedereen ook privé!
Bedankt Bouke Scholten voor al die mooie fantastische jaren al met jouw stem, jouw muziek en de ode aan Elvis. Je bent mijn Topper voor Always!
Astrid♥️

Astrid Valentijn
een jaar geleden

Vergeet iets te vermelden 🤭
Sluit me helemaal aan bij Stephanie. Wordt zeer gewaardeerd Irene, de filmpjes, foto's, verslagen van shows met vermelding van de gezongen liedjes!👍
Enorm bedankt voor al zoveel jaren dat je dit doet. Grote klasse!!
Groet Astrid 🙋🏻‍♀️😘

Lia
een jaar geleden

Blijdschap..
Emoties..
Beetje spijt dat ik er niet bij was...maar bovenal trots!!
Trots op deze fantastische zanger...waarvan wij ( trouwe fans) al jaren weten dat hij de beste is...maar een slotapplaus van een Ziggo Dome vol met uitzinnige mensen zegt genoeg!
Dankjewel voor de mooie foto's en video's Irene zodat ik toch mee kon genieten!
Lfs Lia

Jannie jagersma
een jaar geleden

Ben geweest vond het geweldig wat een topper

Irene
een jaar geleden

Ik vond het echt geweldig
Wat ben jij en je band goed
Ik vond het jammer van de dansers is echt niet nodig, dan zie je de band niet

Irene (beheer)
een jaar geleden

Een heel enthousiast vreugdedansje en de jubelstemming. Het was een genot om samen met 16.999 andere mensen jullie show te beleven, Bouke & ElvisMatters band.

Wat hebben jullie er een wervelend optreden van gemaakt samen!
Bouke met zijn onevenaarbare talent en stem, Leon de fantastische gitarist en bandleider, goofy Andy met zijn zeer vermakelijke humor - maar bovenal dé man van de piano, Bjorn on the bass, Michael - op de drums (en wow), als extra gitarist Ruben, het achtergrondkoor en orkest - applaus!

Het is nog steeds een beetje onwerkelijk om jullie na járen ineens ´beroemd´ te zien zijn in Nederland en daar buiten. Fan-tas-tisch!
Trotsigheid ! Kippenvel.

Bouke, wat zal er veel op je af komen en wat pak je het allemaal briljant op.
´Gewoon Bouke´ en dat zul je altijd zijn, ook nu die star rising is. Het is zover, eindelijk heb je dat wat je zó verdient.

Een nieuw tijdperk van grote podia. ZiggoDome, dit smaakt naar zoveel meer.. <3

Annemieke van Marion-van der Meer
een jaar geleden

Bouke, vanaf dat je op het podium stapte van de tribute was ik FAN van jou wat een stem wat een interactie met jou band ik hou er van. Ik kan helaas vanwege mijn gehoor geen concert van jou bij wonen anders reisde ik je overal achterna. Maar helaas moet ik het doen met de video's en TV opname's. Zo heb ik pas ook de opname van een poosje geleden van jou met je vader ontdekt Wooden Heart, tranen schoten in mijn ogen dit deed mij denken aan mijn jeugd en aan mijn moeder. Dank je wel daarvoor. De 3 avonden in de Ziggo Dome zullen onvergetelijk voor je blijven. Ik hoop de volgende keer met zo grote show dat je de danseressen niet meer om je heen laat dansen dat stoort enorm. Misschien een optie Rock en Roll op het podium te laten doen maar dan ook echt man en vrouw samen zoals het in die tijd ook werd gedanst. Bouke en band en de vocals ik heb van jullie genoten wat ik voorbij zag komen. Ik wens jullie heel veel plezier met de dingen die op jullie pad komen. Ik ben FAN geworden Annemieke

Karin v Holland
een jaar geleden

Genoten van zijn prachtige stem, met je ogen dicht hoor je Elvis..

Marcel Meijer
een jaar geleden

We zijn allemaal trots en blij voor Bouke. Zoveel mensen in de Ziggo en straks in alle theaters en festivals. Echt te gek. De single Fire down bekow is super! Geniet 👍

Jolanda
een jaar geleden

Ondanks dat ik er niet bij kon zijn heb ik genoten van alle filmpjes die geplaatst zijn op verschillende media platforms! Maar ook jij liet ons mee genieten door veel te plaatsen!! Wauw wat waren jullie geweldig!! Wat een topteam zijn jullie! Ik verheug mij op de theatertournee die komen gaat! Wij zijn erbij in Winschoten; helaas niet eerder want je shows zijn binnen no time uitverkocht! Dan kunnen we eindelijk genieten van wat anderen vanavond mochten mee maken! Geniet nog even in je eigen bubbel lekker na van deze drie shows!

Maar Irene ontzettend bedankt voor je samenvatting van alle liedjes! Top!

Christi
een jaar geleden

Bouke, wanted to let you know how much I love your music and you have a phenomenal voice and talent. I loved seeing the standing ovation you got and the happiness on your face. You deserved every bit of it. Sending you lots of love from the west coast of the US.

Fennie spit
een jaar geleden

Heb jij enig idee hoe verekte goed jullie zijn??

Susan
een jaar geleden

In 1 woord: GEWELDIG

Ineke
een jaar geleden

Irene, Heel.veel dank voor de geweldige video,s.
Heb het gevoel gehad er toch bij te zijn geweest.
We hebben Bouke zien groeien tot de entertainer die hij nu is.
Hoop dat je nog veel video,s plaats zoals je al.vele jaren doet, envan een hele Hooge kwaliteit.
BEDANKT, BEDANKT.

Anita
een jaar geleden

In 1 woord FANTASTISCH!
Wat was je op je plek op dit grote podium.
Keihard gewerkt om dit te bereiken en WAUW wat een resultaat! Het was zooo gaaf je daar te zien staan met de Elvismattersband en de Verve Vocals. Echt super🔥Geniet nog een poosje na van deze mooie avonden en van alles wat nog op je pad komt.
x Liefs Anita


Irene thx voor het snelle delen van alle nieuwtjes en filmpjes. Echt superlief dat je dit doet 💕

Jannet Vos
een jaar geleden

Wat een avond…. Echt waanzinnig….een podium waar je al veel eerder had moeten staan.
Nog steeds aan het nagenieten…van alle filmpjes en foto’s die iedereen heeft gemaakt. ❣️
Maar wat een show heb jij even weggegeven met de band achter je.
GRANDIOOS 🔥🔥🔥
Wens jullie alle succes met de optredens die nu gaan komen. We hebben er al een aantal staan, maar de Ziggo Dome is toch wel het hoogtepunt 😍

Liefs Jannet 😘

Top Irene dat je Bouke zo op de kaart zet, we hebben allemaal het beste met Bouke voor.
Fijn dat je dit ook met ons wil delen ❣️😘

Bert Vos
een jaar geleden

Sinds 2009 roepen we steeds hoe goed je bent. Steeds maar weer geef je ons een bevestiging van je talent en geweldig stem geluid tijdens de vele momenten dat we van je hebben mogen genieten. Tijdens deze jaren hebben we je leren kennen als iemand die altijd alles geeft tijdens een optreden. Altijd vol power en altijd zuiver. We vragen ons vaak af of we wel objectief zijn omdat het grote landelijk succes uit blijft. Maar eindelijk ziet de rest van Nederland wat wij al vele jaren zien, met als hoogtepunt de geweldige optredens tijdens de Battle Of The Bands concerten. Het jaar 2023 wordt het jaar waarin Nederland niet meer om Bouke heen kan. 20 jaar hard werken wordt eindelijk beloond. Ik wil je een geweldig en succesvol jaar wensen en wil jou en de Elvismatters Band bedanken voor het vele plezier dat jullie ons de afgelopen jaren hebben bezorgd. Wij zullen je uiteraard ook de komende jaren blijven volgen.

Een bewonderaar.

Nicole Kuipers
een jaar geleden

Ik ben bewust niet naar de Ziggo gegaan omdat ik alleen naar jou Bouke en de EM band ga.
Gelukkig veel lieve vrienden en toffe Irene die mij toch meenamen in jou geweldige belevenis!!
My boy my boy wat was het FANTASTISCH!!!👌🏼🔥💙🎤
Ook best emotioneel om te zien hoe jij geniet van hetgeen je eindelijk is toegekomen, zo blij voor jou!!!
Ik kan niet wachten tot volgend jaar, gelukkig nog voor meer concerten kaartjes.
Maar ik ben blij dat je ook nog in de kleinere zalen komt, 2e Paasdag in Eindhoven was voor mij persoonlijk top, zo dichtbij jou optreden 💙🔥👌🏼
Ik ben ook erg druk op de Bouke groep op Facebook, hou voor de mensen daar alles bij omtrent jou en dat word gewaardeerd!
Jij bent te druk, als beheerder, dus heb ik mij daar maar op gestort 🤣👍🏼 misschien een moderator nodig? 🤪👌🏼
Verder wens ik je veel succes en plezier met alle optredens, eindelijk komt jou droom uit en dat is je zo gegund!!! 💙👌🏼

Cathy Slegers
een jaar geleden

Samen met mijn partner Paul en vrienden zijn wij vrijdagavond jl. naar The Tribute/Live in Concert (1e van 3) in de Ziggo-dome geweest. Het optreden van Bouke met de ElvisMatters Band was waanzinnig! Wat een topzanger! Samen met de Band heeft hij zich kunnen laten zien/horen op zo'n groot podium! Het totale publiek was enthousiast! Je voelde de energie. Kippenvel! Zo fijn dat Bouke is ontdekt door het groter publiek. Sinds zijn start met de ElvisMatters Band in 2010 volgen wij hem. Al die jaren zijn we regelmatig naar concerten geweest. Eindelijk is hij zichtbaar geworden voor het grote publiek. Hij verdient alle eer. Zo'n topzanger verdient een heel groot podium!
En Irene, jij heel erg bedankt voor de filmpjes, compilaties, foto's en verslagjes enz. die je telkens maakt van Bouke en de ElvisMatters Band. Heel fijn om zo op de hoogte te zijn en te blijven genieten!

Brigitte Blommaerts
een jaar geleden

Dit is wel een moeilijk taakje dat je geeft Irene😁, er bestaan namelijk geen woorden, laat staan superlatieven voor om deze wervelende show te omschrijven. Grandioos, bewonderenswaardig, fenomenaal, magisch... eigenlijk klinkt dat iets te mager voor wat Bouke en the ElvisMatters band ons laten zien en horen. Wat een energie, wat een chemie Bouke tussen jou en je band. Ik had iets heel moois verwacht, maar het steeg nog boven al mijn verwachtingen uit. Ik was op vrijdag 21/4 en zondag 23/4 aanwezig. Vrijdag een staanplaats, zondag bizness seat met de Elvis Matters fanblub. Vrijdag ben ik met een Nederlandse dame uit Nijmegen geweest, we kenden elkaar niet, maar hadden afgesproken met elkaar via 1 van de groepen, dus heb ik eerst de trein vanuit België naar Nijmegen genomen en van daaruit zijn we dan samen met de trein naar Amsterdam gegaan, omdat we een staanplaats hadden en we niet ergens achteraan wilden staan, stonden wij al om 14u30 aan de Ziggo🤣🙈, maar het werd beloond want op een bepaald moment kwamen Leon, Björn, Ruben en Michael tevoorschijn, een leuk praatje mee gemaakt en foto’s samen genomen. Jouw gouden stem Bouke en je fantastische band, vocals.... maakt het geheel zo compleet. Plezier, genot, ontroering, een lach, een traan, het hoort er allemaal bij als ik jullie op het podium zie staan en dit is toch waar het allemaal om draait, "het moet binnenkomen", muziek moet emoties opwekken en dat weten jullie als geen ander te doen. Je hebt een loepzuivere, krachtige stem, je energie spat ervan af, je treedt precies uit jezelf. Als enorme Elvis fan sinds mijn 5 jaar, ben ik zo blij dat er iemand is die de liedjes van Elvis op een zo eervolle manier brengt !Je blijft jezelf , daarom ben je een geschenk uit de hemel en wil ik je zo bedanken dat je op jouw eigen manier en zo respectvol de nummers van Elvis brengt en dit met jouw fantastische band. Ik kijk al uit naar jullie 2 optredens van volgend jaar in de Ziggo, ik heb al tickets voor beide optredens, die titel van de show It's now or never, ja voor jou is het misschien de gepaste titel, het is nu of nooit maar dit is het liedje waarbij mijn bewondering voor Elvis ontstaan is, ja best eigenaardig op 5-jarige leeftijd welke kleuter luistert er nu naar zo een nummer, awel ja ik, ik kon er niet genoeg van krijgen. Dus ja best wel weer emotioneel dat net jij Bouke shows brengt met deze titel. Jouw eigen nummers zowel in het Nederlands als in het Engels ken ik ook al lang, ik ben al naar verschillende optredens geweest vóór er sprake was van the Tribute en elke keer is het puur genieten en kippenvel. Geniet nog van alles wat er op jou/jullie afkomt. Bouke dit heb je zo verdiend, ik zie jullie nog een 12 tal keer o.a. Eindhoven, Emmen, Oss, Windschoten, Den Haag.... en dan het grote moment volgend jaar natuurlijk in de Ziggo. Ik leg er heel veel kms voor af, auto of trein en ik ben een expert geworden in het boeken van hotels in Nederland😅, maar ik zou het allemaal niet willen missen. Veel succes allemaal en bedankt voor wat jullie mij geven ! Irene, voor jou ook nog een woordje, bedankt voor al jouw tijd en energie dat jij steekt in de filmpjes, foto's,.... je bent een TOPPER meid ! Groetjes aan iedereen!

Anita L'Abée
een jaar geleden

Lieve Irene,
ik ben er niet geweest, maar heb zoveel mooie fantastische reacties foto's en filmpjes van o.a jou voorbij zien komen.
Heb alleen maar..... BOUKE voorbij zien komen door enthousiaste mensen.
Kan niet wachten tot ik het met eigen ogen mag aanschouwen in Oss in oktober en Roosendaal volgend jaar.

Ria Reijenga
een jaar geleden

In een woord fantastisch. Bouke heeft alles charisma, een echte entertainer en vooral die geweldige stem. He makes my life more beautiful 💞

Sandra Asselt-Veenstra
een jaar geleden

Ik.heb je pas leren kennen tijdens de Tribute battle...maar ben nu helemaal hooked. Ik ben weg van je stem...eigenlijk weg van alles van je. Ben 2 avonden in Ziggodome geweest en vooral zondag heb ik met kippenvel gezeten van de minuten lange staande ovatie die je kreeg...zo verdiend. Maar blijf gewoon Bouke...want dat is je kracht. Heel veel succes de komende tijd in de theaters en festivals en geniet er vooral van. Op naar je volgende concert...dat is voor mij in Soestdijk.

Ilse tielemans
een jaar geleden

Ik ben Bouke dankbaar dat hij Elvis zijn nummers weer zo bijzonder mooi en speciaal neerzet. En zo overbrengt zodat Elvis muziek zo blijft voortbestaan. En nu zeker met het liedje Fire Down Below. 🙏🏻🩵💜

Hermien
een jaar geleden

Na ruim 16 jaar Bouke te kennen,hem nu te zien schitteren in de Ziggodome is echt niet normaal! De foto's.. de video's...ik heb er van genoten!! Zo trots om hem na la die jaren op dat grote podium te zien. Samen met de weergaloos goeie band, wat ik zag waren mensen die enorm veel energie èn vooral plezier hebben. Muziek is emotie en dát weet Bouke zo goed over te brengen...kippenvel! En hoe het publiek uit z'n dak ging..prachtig ❣. Ik verheug me er nu al op om volgend jaar bij het concert in de Ziggodome te zijn.