Update !

Gepubliceerd op 15 april 2023 om 12:41

Op Twitter en Youtube zijn allerlei nieuwtjes goed bijgehouden, nu up-2-date op BoukeL8.
In verband met diverse vakantie-trips en extreme drukte, iets later.

De afgelopen weken heeft Bouke weer van alles beleefd. Hij stond samen met de ElvisMatters band op Paaspop, wat voor hen echt fantastisch was. Het festival-seizoen is hiermee geopend en Bouke zal samen met band nog veel spetteren op vele komende festivals. 

Bouke is met de ElvisMatters band de studio ingedoken en heeft daar een album opgenomen met Elvis liedjes. 1 van deze liedjes is ´Fire Down Below´, die nooit echt uitgebracht werd door Elvis. Een knallende song, waarvan de release plaatsvindt in het weekend van de The Tribute Live concerten, volgende week. 

De film ´Grenzeloos Verraad´ draait inmiddels een paar weken in de bioscoop. Bouke heeft hier een mini-rolletje in. Aanvankelijk zou hij ook dialoog hebben, maar dat werd er helaas uit geknipt. 
Bouke is al een lange tijd bezig met zijn eigen verhaal en nu werkt hij samen met ZOD-films om dit Western-verhaal te visualiseren. Het belooft een mooi filmisch hoogstandje te worden. 
In het verleden heeft Bouke met zijn creatieve clips al bewezen dat hij niet alleen kan zingen! Verhalen schrijven, creeëren, regisseren, acteren.. Bouke doet het allemaal.
Het bijzondere aan dit project is; Bouke speelt zelf de hoofdrol in zijn eigen verhaal. 

Ook zijn er meerdere artikelen over Bouke verschenen in magazines/kranten en was hij onlangs op bezoek bij Radio M Utrecht

Bouke is heerlijk bezig! Dit weekend zijn de repetities voor The Tribute Live; volgende week 3 avonden in Ziggodome. Via ElvisMatters kun je nog aan de laatste kaarten komen. Doen! Dit spektakel wil je niet missen.Een aantal artikelen die verschenen.
Gisteren kwam Leeuwarder Courant met een mooi interview, welke vandaag te lezen is in het Dagblad van het Noorden.

Leeuwarder Courant

Dagblad van het Noorden


Vorige week stond Bouke met een groot stuk in de Ditjes & Datjes!

Klik op de plaatjes voor vergroten/lezen.


Bouke & ElvisMatters band op Paaspop 2023!
Prachtig, BOUKE in supergrote letters, op hét podium dat hij verdient. 

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
een jaar geleden

Die super grote letters, die vallen mooi op. Ook mooi gedaan met die bolletjes licht (mag ik aannemen). Dit hoort ook gewoon bij een groot artiest.

Sandra van Asselt-Veenstra
een jaar geleden

Met dit overzicht zijn we weer helemaal bij. Op naar de volgende hoogtepunten.