Suspicious Minds - 3e optreden! ´A Star is born!´

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 13:00

Wauw! Opnieuw toonde Bouke, samen met zijn geweldige ElvisMatters band, hoe fantastisch ze zijn. Met een weergaloze vertolking van Suspicious Minds liet hij jury, publiek en kijker van The Tribute Battle of the Bands onwijs genieten.


Vooral Angela Groothuizen was lyrisch, ze sprak de woorden: ´A star is born´ en ´dit wil ik in de ZiggoDome zien!´ 
Spike was zo aan het genieten dat hij vergat zijn 8 om te toveren naar een 9 of hoger, waardoor Bouke net 0,20 te kort kwam om wederom op de nummer 1 positie te belanden. 
Maar hey, de finale is bereikt en ZiggoDome komt steeds een beetje dichterbij. 

In de afgelopen week waren we getuige van wat dit programma allemaal met Bouke & ElvisMatters(band) doet.
Het laat zich niet alleen zien in het aantal views, likes/hartjes, reacties etc, maar ook in de verkoop van tickets. De concertkaartjes gaan als warme broodjes over de toonbank en extra concerten worden toegevoegd. 
Op Bouke´s officiele facebook kun je de evenementen volgen en aangeven bij welke concerten je aanwezig bent.

Ook op de radio en in artikelen wordt Bouke veelbesproken. BoukeL8 houdt alles bij, dus kom vooral nog eens terug of kijk op het youtube-kanaal..

Volgende week staan Bouke & ElvisMatters band in de finale. My Way wordt dan vertolkt. En een ieder die Bouke in zijn concerten heeft bewonderd, weet hoe adembenemend hij deze song kan brengen! 
Dat belooft wat!

Is het, na het zien van al dit moois, dan nog de vraag óf hij in ZiggoDome staat? Waarschijnlijk meer; hoelang is zijn optreden daar? 

Reactie plaatsen

Reacties

Betty
een jaar geleden

Bouke is niet alleen de beste...jij bent dat ook. Wat een heerlijke verslagen schrijf je toch. Je bent voor mij de beste promotor van Bouke. en hij kan zich geen betere wensen.
Kun jij niet ook zijn manager worden? Ik weet zeker dat Bouke dan al lang ver buiten de Nederlandse grenzen succesvol zou zijn.
Ik kijk uit naar je volgende verslag.

Betty Mulder
een maand geleden

Ziggodome? Echt geen vraag, maar een weet. Fijn om alles terug te lezen en ik ben al net zo lyrisch als Angela. En natuurlijk net zo als jij Irene.