Meester Mark; de grappigste taalfoutjes uit de klas

Gepubliceerd op 11 februari 2024 om 11:54

Afgelopen donderdag stond Meester Mark met zijn ´Grappigste taalfoutjes uit de klas´ in Orpheus in Apeldoorn.
Iris en ik (Irenus) gingen er heen, want´ja, dát moest voor een heleboel herkenning gaan zorgen, aangezien wij samen met kinderen werken (allebei op BSO en basisschool).
Dit keer had Iris het uitje bedacht en dat is TOP!

Het was Meester Mark´s laatste show uit de tour en de zaal was gevuld met leerkrachten. Superleuk! Gelijkgestemden, en dat was te merken aan de reacties uit het publiek. 

Meester Mark vertelde over de weg die hij heeft gevolgd om meester te worden, zijn avonturen als meester en hoe hij uiteindelijk eigenlijk al heel snel gestopt is met het beoefenen van dit o´zo mooie vak.
De hij-instromer had het moeilijk, erg moeilijk (vooral met orde houden) en kwam tot de conclusie dat leerkracht zijn veel van je vraagt.
Dit vak wordt vaak enorm onderschat en dat heeft hij ondervonden.

Gedurende de show deelde Meester Mark grappige taalfoutjes van kinderen, maar ook pure, wijze, doordachte, bijdehante, ronduit hilarische opmerkingen van kinderen.
Antwoorden op toetsvragen; kinderen die dingen zó letterlijk nemen dat de uitwerking van een opdracht een klein beetje anders is, maar wel gevat.
Erg vermakelijk!

Tijdens de show kwamen we erachter dat Meester Mark hét jongetje in de videoclip van ´Ochtendhumeur´ van Kinderen Voor Kinderen is. 
Hey, da´s uit MIJN tijd! Ik ken al die liedjes en begon dus ook vrolijk mee te zingen, net als een heleboel andere mensen in het publiek.

Een leuke show, een fijn avondje uit.
Weliswaar hadden we de plaatjes allemaal online kunnen zien of over zijn avonturen kunnen lezen in zijn boeken, maar we hebben oprecht genoten van deze avond. 

Werken met kinderen is het leukste wat er is

Volg Meester Mark op instagram.
Klik op de plaatjes om de boeken te bestellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.