Home » Weblog » Memphis-perikelen 5.0

Memphis-perikelen 5.0

Gepubliceerd op 30 juni 2017 om 19:22

Tussen Memphis-perikelen 4.0 en Memphis-perikelen 5.0 is het één en ander veranderd.
For starters; ik ga niet naar Hawaii. Inmiddels heb ik m'n gelukzaligheid gevonden in Ierland/Dublin. Iets in me zei al tijden dat ik daar ooit eens heen wilde en de drang werd ineens zo groot dat ik besloot voor Ierland & zakgeld voor Memphis te kiezen. Hawaii is namelijk best een beetje prijzig, Aloha. Bovendien vermoed ik dat de indrukken die ik in Memphis opdoe zodanig op me inwerken dat ik daarna minstens 2 weken nodig heb om bij te komen. Fijn om thuis te doen.
Nog geen seconde heb ik spijt gehad van deze keuze.

Met nog 41 dagen (betekent; nog 2 reguliere weken werken + 3 weken vakantieBSO en dan VAKANTIE) op de teller tot de vlucht naar Amerika, kan ik zeggen dat ik enorm aan het stuiterballen ben. 
Vandaag maakte ElvisMatters bekend dat Bouke niet alleen op Bealestreet een concert geeft, maar ook (weer) op Graceland! En ik ben erbij.. Lees je dit? EN IK BEN ERBIJ! Vreugdedansje & jubelstemming. Stuiterballen, écht wel.
Ik werd trouwens wakker gemaakt met dit nieuws. M'n dag had niet beter kunnen beginnen, hihi.

Toen we boekten hadden we goede hoop en vertrouwen dat Bouke er op z'n minst bij zou zijn; dit is overtroffen nu, het is beter dan we durfden denken! 
Het concert op Graceland bestaat uit klassiekers van Elvis. Tijdens het concert op Bealestreet brengt Bouke ook zijn eigen songs. Wahoe! De speakers buiten klinken luid, dus mensen mogen op straat blijven staan om mee te genieten. Hoe leuk is dat? OVERAL MUZIEK.

Dit gaat allemaal zó onvergetelijk worden. Deze reis betekent voor mij veel meer dan enkel een mooie reis maken. Het betekent veel meer dan naar de andere kant van de wereld vliegen en daar genieten van een fijne vakantie.
M'n geloof in bepaalde dingen maakt dat ik er van overtuigd ben dat daar een stukje van mijn puzzeltje ligt. Ik huppel niets voor niets al jaren in het Elvis wereldje. Dit gebeurt allemaal met een reden. Destiny.


Waar ik me op kan verheugen?
Naast de concerten staan er tal van toffe dingen op het programma. Mijn droom om ooit eens naar Nashville te gaan wordt vervuld, ik ga varen over de Mississippi, we bezoeken Graceland, we doen de candlelight en er zullen nog wat verrassingen zijn. Nee, ik weet niet wat deze zijn en dat wil ik ook helemaal niet weten. Ik geef me volledig over aan de reis en vertrouw volkomen op het organisatietalent van ElvisMatters.

-Mijn cadillacs-jurkje, icecream-sneakers en geweldige teenslippertjes hangen, staan en liggen al klaar. Je weet welke koffers ik meeneem: PINK MET POLKADOTS!
-De prepaid creditcard is binnen + geld wordt beetje bij beetje gestort. 
-Vergunning om in Amerika te verblijven is goedgekeurd.
-Brainstormen over de reis naar Brussel en terug naar huis is begonnen. De vraag; 'wat is het meest praktisch?' staat bovenaan.
-16 juli is er een samenkomst van de reizigers. Dan krijgen we alle informatie + de shirtjes welke ElvisMatters heeft laten maken voor de reis (al hebben Marina en ik natuurlijk sowieso al waanzinnige shirtjes; Powered by unicorns & Elvis Presley).

De vraag of ik ga vloggen werd al naar m'n hoofd geslingerd. Nou ligt mijn talent niet bepaald bij vloggen (niet eens geprobeerd trouwens!), maar ik zal zeker mooie video'tjes maken, waarvan dan uiteraard een reisvideo gemaakt wordt. Misschien dat ik me terplekke bedenk om een vlog-achtig iets te maken, maar live gaan doe ik niet. Vrij nutteloos ook, want als ik dit doe ligt Nederland te slapen en wie kijkt er dan? Erg veel liefde voor live video's heb ik sowieso al niet, dus.
Een reisverslag volgt op deze site en op BoukeL8 zal veel te vinden zijn (tijdens en na de reis).

De laatste loodjes wegen het zwaarst. De cruise en ons feestje waren hier het perfecte voorbeeld van. Met het feestje was het overigens een tikkeltje moeilijker, want toen kon het aftellen niet gedeeld worden met de medemens, nu wel.
Jes, ik roep iedere dag iets over Memphis. Jes, you gotta live with it! :) 

I am who I wanna be.. THIS IS ME.

BoukeEM.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Betty
2 jaar geleden

Geweldig al die voorbereidingen en voorpret. Heel veel plezier Irene. Het is je gegund.