Home » Weblog » THIS IS ME!

THIS IS ME!

Gepubliceerd op 11 juni 2017 om 12:56

*Cause I am who I wanna be*
*THIS IS ME*

Bouke's nieuwe album is uit en dat mag de wereld weten !
Op 13 april presenteerde hij zijn THIS IS ME voor een enthousiast publiek, in zijn hometown Emmen.
Wat was het een mooie avond en wat ben ik onwijs trotsig! Ál die jaren die vooraf gingen, hebben geleid tot dit album, deze stijl, 100 % Bouke.
Ik heb het allemaal meegemaakt; de struggles, de vertwijfeling, het heen en weer geslinger tussen diverse stijlen & meningen. 
Bouke doet nu écht wat hij wil en pakt alles zelf aan. Uniek en onderscheidend. 
Dat album is ronduit amazing. Gewoonweg álle tracks zijn fantastisch. Natuurlijk heb ik wel mijn favorietjes. :) De euforie is groots; wat hij 100 % is, is volkomen mijn muzieksmaak.
De CD-presentatie beleefde ik met een heleboel vrienden. Zaten we daar te wachten tot het feestje zou beginnen en iedereen die binnen kwam, begroette ons. Zo'n grappige gewaarwording.. Fijn dit weer samen mee te mogen maken.
Bouke bracht de songs van zijn album, aangevuld met wat heerlijke klassiekertjes. Ultiem genot, zeg maar. Onvergetelijk.

CDpresentatie-1.jpg


Mede dankzij deze spetterende start, zat iedereen compleet in de 'good vibes' die Bouke gaf. De gelukzaligheid spatte bij alle optredens en instores van het podium.. Ik kreeg er zoveel energie van, ongelooflijk.
Bouke bracht bij ieder optreden songs van zijn album. Een paar vast op de setlist en wat liedjes afwisselend. Leuk!
Over Terheijden wil ik het niet hebben (wat een hoempapa en ongeïnteresseerd publiek, zeg!), in Zwolle was het druk - heel druk. Aldaar enthousiasmeerde Bouke Patrick (van Ancora), die vrolijk stond te dansen tijdens zijn optreden. 
Klazienaveen was ronduit fantastisch! Heerlijk publiek en wat een fijne sfeer. 
We genieten altijd van de uitjes, maar deze was uitzonderlijk.
Soms zijn er van die optredens die aan alle kanten sparklen. Deze dus.
De energie die het publiek gaf was te zien, voelen en horen bij Bouke. Een wisselwerking tussen artiest en publiek. Ik wil meer van deze feestjes !
Ook wil ik meer feestjes als in St Willebrord. Wat een heerlijkheid, dit leek wel een privé optreden (dat overigens heel lang duurde!).
Een beetje zoals ons feestje in januari. Het publiek danste gezellig, had plezier en er werd veel gelachen. Vooral toen Willem, Bouke's oom, THIS IS ME 'verkocht'. De beelden zijn hilarisch.

KLazienaveen.jpg

Instores.. Wahoe, ze zijn weer terug van weg geweest. 'Vroeger' deed Bouke ze nog wel eens, maar dit was al jaren het geval niet meer. 
Superleuk! Vooral omdat ook Ede & Apeldoorn op het programma stonden. Heel fijn. 
We besloten (bijna) alle instores mee te maken. Bouke verdient volle muziekafdelingen. 
Omdat niemand van onze grote fanbase van plan was naar Leeuwarden te gaan, stuurde ik Natasja daarheen. Nee hoor, geintje.. Zij wilde zelf graag natuurlijk!
'Minder Dikdakkers, meer Bouke!' zoals Bouke humoristisch verklaart. Amen.
In Assen was er plezier met 2 medewerkers van de MediaMarkt. Deze jongemannen waren ook lovend over Bouke en smeekten me bijna (gretig waren ze, echt) om een foto te maken waarop zij trotsig Bouke's THIS IS ME showen.

StephanieNicoleIrene.jpg

Op bevrijdingsdag (misschien niet bijzonder slim) gingen Ria en ik naar RTL Late Night. We combineerden dit bezoekje met een dagje de tourist uithangen in Amsterdam. Uiteindelijk hebben we vooral in een gezellig café gezeten, wijntjes drinken. Overheerlijke wijntjes. Wijntjes waar je gewoon niet vanaf kunt blijven. Ik zal deze nooit vergeten, verrukkelijk!
Het is onwijs gezellig om een opname van Late Night mee te maken. In de studio is het allemaal nét iets leuker dan op televisie, of zo. Wij mochten die avond even met Ali B. knuffelen en hebben Humberto verblijd met Bouke's THIS IS ME. Good vibes moet je verspreiden, ja toch? :)

RTLLN.jpg

Een dag later vond het Elvisclassics meets Bouke concert plaats, in Mol. Voor ons meteen de uitgelezen kans om ook even langs Peters graf te gaan. I'll always remember you!
Het concert was weergaloos. Bouke, live met band en groot orkest. Het knalde aan alle kanten. Erg tof vond ik het, dat er vanuit het publiek geroepen werd om JULIE, terwijl het publiek eigenlijk bestond uit voornamelijk Elvis fans.
De eigen songs van Bouke worden lyrisch ontvangen en dat vind ik waanzinnig om te zien. Het wordt tijd dat hij door het grote publiek opgepakt wordt. 

AAH.jpg

Erg veel lol hadden we bij EuRegiotap. Niet omdat het programma en/of de hele opzet zó lollig is, maar omdat wij er baldadig van werden. 
Bouke is dit podium keihard ontgroeid! Tuurlijk, dit is waar hij ooit begon en dat wordt gekoesterd, maar..
De beste zanger van het land, op een podium vol beginnende artiesten, die het overigens behoorlijk moeten ontgelden; bij ieder optreden werd er één of andere onzinnige act uit de kast getrokken door de presentatie van het programma.
Nou'ja, zolang de artiesten dit zelf leuk vinden.. Leuk om naar te kijken is het in ieder geval niet. Hoewel, leuk is het, als je 't zoals wij dat deden, niet serieus neemt.
Eerlijk is eerlijk; we hebben een heel feestelijke, hilarische avond beleefd. Als dat het (enige) doel is, zijn ze geslaagd.

Omdat wij een weekend vol uitjes als bijzonder fijn hebben ervaren, besloten we dit eind mei nog eens te doen.
Het plan om naar een optreden in Kampen én het Muziekfeest op het Plein te gaan, was er al.. en toen kwam plotseling de instore in Emmen erbij.
Bouke had het niet beter kunnen plannen! 
#Walkingonsunshine ! Jubelstemming, het hele weekend. Een tof optreden, gevolgd door een hete instore (haha) en een fantastische zondag in Emmen. 
Heerlijke muziek, vrolijke dansjes, smaakvolle cocktails, zonneschijn, gezelligheid.
Oh en Natasja kan 1 van Bouke's moves! Talentje, hoor.

Zomers.jpg

Vele kilometertjes, vele vreugdevolle momenten, vele vrienden (bij elk uitje weer anderen), I love it ! THIS IS ME, zeg maar. Share the happiness.

Zelfs als een weekend (of week) Bouke-loos is, is ie niet compleet Bouke-loos, want 20 mei was het exact 5 jaar geleden dat ik mijn 25 Bdayfeestje vierde.
De memories dansen voor altijd vrolijk in m'n koppie.
Ik vind het nog steeds stom dat ik nét nadat dit feestje gevierd werd, closer contact met Lia kreeg. Kon destiny dat niet eerder plannen?
En dit weekend dan? Nou, het Sterren Muziekfeest op het Plein werd uitgezonden.

Vorige week vierde ik het feestje voor KIKA mee. Er is, met medewerking van diverse artiesten die optraden, meer dan 6000 euro opgehaald voor KIKA. Mooi!
Dit was meteen een goede gelegenheid om wat bij te kletsen met Patrick, die er was samen met Ancora. Willem presenteerde het event en dat was ook heel gezellig !
Toen ik op straat op een 'zonnig' stukje ging staan en een dansje deed, had ik zelfs publiek.

Leslie.jpg

Vandaag is het, tot op de kop af, nog #60 dagen wachten op Memphis.
Die laatste loodjes zullen ongetwijfeld het zwaarst wegen, maar worden verlicht door een paar heel toffe events.
Volgende week is 't vaderdagconcert in de Schalm in Veldhoven. Bouke mag dan de songs van THIS IS ME brengen. Ook staat hij, met zijn live band, op het TT festival in Assen en gaat een dagje uit varen met Ancora. Wij zijn erbij. 
16 juli is er een samenzijn voor de reizigers die meegaan naar Memphis.
Nog. Meer. Voorpret!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia Wiering
2 jaar geleden

Het waren idd super leuke optredens en veel gezelligheid met elkaar!
En Klazienaveen..idd...daar gebeurde iets...wat een feest!

ps....gelukkig kennen we elkaar nu en komen er nog veel leuke feestjes.😀