Home » Weblog » SUCH A NIGHT!

SUCH A NIGHT!

Gepubliceerd op 17 januari 2017 om 10:05

2 maanden niks geschreven, maar nu héél erg gemotiveerd om weer in de spreekwoordelijke pen te kruipen.. Wat er in die 2 maanden zoal gebeurd is?
Een paar leuke uitjes, magische kerstconcerten- welke weer heel speciaal waren & zorgden voor mooie memories, m'n Bday, ik kreeg mijn vaste contract, een letterlijk zieke jaarwisseling en er werd hard gewerkt aan iets heel unieks.. Daarover ga ik nu vertellen .. 


''Eigenlijk moeten we Bouke eens samen gaan boeken''
 sprak ik ooit, lang geleden met Lia.
''Zullen we wat tofs voor ElvisMatters doen? Om iets terug te doen voor al die prachtige momenten die we met elkaar beleven en omdat we elkaar allemaal kennen dankzij Bouke en de club'' sprak ik met Marion, zo'n 8 maanden geleden.
Ik weet nog goed dat ik in de bus zat, toen er een keiharde PLING ging in m'n hoofd; -we moeten die ideeën combineren.. 
EEN SURPRISEFEESTJE! voor Bouke & ElvisMatters.-
Lia en Marion werden ingeschakeld en de organisatie ging van start. Lees; dit was in mei 2016.

We verzamelden onze vrienden en hebben met al deze mensen maar liefst 7 maanden, in het diepste geheim, gewerkt aan de organisatie van SUCH A NIGHT.
Natuurlijk organiseert ElvisMatters zelf ook allerlei toffe dingen, dus moesten we weten welke datum vrij was om dit feest te plannen..
Zo kwam er een complotman in de organisatie. Onze Ronny- hij nam deze taak heel serieus en heeft al die tijd de boel voor de gek gehouden. Net als Jochem, die Bouke wijsmaakte dat hij op 14 januari naar een bruiloft moest voor een optreden. Jes, ik weet ook hoe je een goed script schrijft. ;)
De ElvisMatters crew wist alleen dat zij op deze datum in Veldhoven werden uitgenodigd, maar wat hier precies zou plaatsvinden is tot op het moment van binnenkomst een verrassing gebleven, alsook dat Bouke erbij zou zijn..

One big happy family.. And so it is!
Afgelopen vrijdag werd ik weer 'gelukkig' bij Heleen. Zij gooide een knalrood verfje in mijn haar en werkte de dode puntjes weg. 
Samen met m'n broertje ging ik op pad. We haalden de prachtige SUCH A NIGHT taart op in Wageningen en leverden deze af bij Marion & Franckie. 
Daarna reden we naar het hotel in Veldhoven, alwaar we Richard & Lia troffen en we met elkaar de laatste beetjes voorpret deelden.
Het werd tijd voor het feest, na zó lang wachten en onwijs veel regelen. Ein-de-lijk was het zover.

Om 10.00 's ochtends stonden we bij Merlijn. Er werd verbaasd gereageerd toen wij meteen druk begonnen te decoreren.. ''Normaal drinken mensen eerst even koffie of thee''. Jes, aan enthousiasme geen gebrek, hoor.
De hele dag stond in teken van het feestje dat 's avonds zou plaatsvinden. 
De zaal werd wondermooi in fifties stijl ingericht, een ieder die zich had aangemeld zat bij Heleen op de stoel voor een waanzinnige fiftieslook - hair and make up, er werd nog wat meer voorpret gedeeld en de laatste dingetjes werden geregeld.

Toen Heleen m'n ogen aan het opfleuren was en ik vrolijk zat te vertellen hoe graag ik Tony weer wilde zien, riep Franckie; ''Als je het over Tony hebt...'' 
Tony Smith, all the way from England, samen met zijn lieve, mooie vrouw Suzy, was gearriveerd. En hij had bloemen meegenomen! 
Na alle voorbereidingen hebben we met elkaar verrukkelijk gegeten, terwijl de spanning steeg..

Tony-1.jpg

Tussen 19.00 en 20.00 kwamen de ongeveer 70 mensen die hebben meegewerkt binnen, waarna het feestje echt van start kon gaan. 
AND IT REALLY WAS SUCH A NIGHT!

''Komen jullie ook voor de bruiloft?'' Bruiloft? Er is hier geen bruiloft. Dit is jouw surprisefeestje! ;) 
Ik denk dat Bouke vrij 'flabbergasted' was toen hij de zaal in liep en iedereen zag. Vooral toen hij ontdekte wie onze special guests waren; Tony Smith, Johnny Rosenberg en Rudy Wagner.
Ondertussen was de ElvisMatters crew onderweg en konden we ons verheugen op hun gezichten wanneer zij ein-de-lijk zouden snappen waar die geheimzinnige uitnodigingen en mededelingen over gingen.. 
Een heerlijk moment was dit; onder de klanken van Rudy die wat pareltjes van Elvis zong, begeleid door Tony op gitaar, kwam de ElvisMatters crew binnen. 
Al die verraste koppies- écht priceless. De verrassing is voor 100 % geslaagd. 

Met zo'n 100 mensen hebben we een onvergetelijke avond beleefd. 
*Ronny's geniale welkomstwoordje ''ik heb denk ik een betrouwbaar gezicht of zo'', met daarbij een speciale videoboodschap van Bastiaan Ragas, die o.a. sprak over het grote talent van Bouke.
*Het feestlied op de muziek van Elvis' Such A Night.
*Heel fijne optredens van Bouke, Johnny en Rudy - solo's en duo's | Songs begeleid door Tony op gitaar.
*Ons dansje op Come a little bit Closer, welke bedacht werd door 2 van Bouke's vaste danseressen Melissa & Marijke (die ook aanwezig waren)- en velen van ons geleerd hadden om spontaan te gaan dansen tijdens Bouke's swingende single.
*Pinata-fever met vallende sterretjes | De taart | Een dansje van een rock 'n roll danskoppeltje.
*Fabulous 50's quiz en song-bingo.
*Jukebox.
*Om 00.00 hieperdepieeeep voor Bert en Luc, zij waren allebei jarig.

MarinaIrene-4.jpg

Jes, we hadden 7 maanden de tijd en die tijd hebben we flink benut om er een heel speciale avond van te maken. 
Een speciale avond die werd afgesloten met nog een keer Come a little bit Closer én You'll never walk alone, waarbij iedereen op de dansvloer stond. 
Indeed, you'll never walk alone! Goosebumps-momentje. 
Friends. Family. Eenheid. 
Wat ik al die jaren gezegd heb, was de hele avond zichtbaar; samenzijn. 
Iedereen was in ultieme feeststemming, met elkaar.
Ik denk en hoop dat Peter (de man die ons feitelijk allemaal samen heeft gebracht) tevreden, met een big smile heeft meegekeken. Lieve Peter, die we allemaal nog onwijs missen.. Hij was erbij.

Op het tempo van een swingend rock 'n roll dansje is de avond voorbijgevlogen. We made some great memories!
Alle gasten werden naar huis of het hotel (we hadden maar liefst 17 kamers geboekt) gestuurd met een superleuke goodiebag (roze voor de vrouwen en groene voor de mannen).
In het hotel vond een fijne afterparty plaats en zo rond half 4 (?) zochten Ria en ik onze eigen kamer op, waar we nog wat babbelden om vervolgens tevreden naar dromenland te vertrekken.

De volgende ochtend reden we, na een ontbijtje, naar Emmen, voor Bouke's nieuwjaarsborrel. Voor ons oprecht een afterparty. 
Nog helemaal in de roes van de avond ervoor, hebben we deze gezellige middag beleefd. Over tradities gesproken..
Een grandioos weekend werd hier afgesloten, weer genoten.
We kunnen ons verheugen op Bouke's nieuwe album, mooie concerten én de reis naar Memphis. Ik vind 2017 leuk. Nu al!

De film van Such A Night speelt voortdurend af in mijn hoofd. Ik kan niet wachten op de visuele hoogstandjes die zijn gemaakt door onze professionele videograaf én op de prachtplaatjes van ElvisMatters' topfotograaf Ron!
De uniekheid van een verrassingsfeestje is er maar 1 keer, dus alle tastbare herinneringen zijn een cadeautje, logisch. 
Natuurlijk spookt een 2e editie van Such A Night wel rond tussen al die chaos in m'n koppie. Hihi. 

Duizendmaal dank aan iedereen! Je weet wie je bent en op welke manier je betrokken was bij deze prachtige aanvulling op onvergetelijke memories, voor mij en voor ieder ander die erbij was.

With our friends, we have to celebrate!

FEEST-1.jpg

But before the dawn
Yes before the dawn 
and before the dawn
Oh ah, oh ah, oh ah, oh ah 
Such a night!!!!

MUSIC IS LOVE <3


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

marion
2 jaar geleden

Het was such a night wat een avond spetterend en vol emoties. En weer perfect beschreven Irene

Linda en Ferdinand
2 jaar geleden

Dankjewel aan iedereen die dit verrassingsfeestje mee heeft georganiseerd . It Was Such A night eentje die ons altijd zal bijblijven!
Wij hopen om samen met jullie allen nog hele mooie dingen te mogen meemaken!
Heel veel liefs voor jullie allen!!!!!
Dankjewel Irene voor de mooie samenvatting

Stephanie
2 jaar geleden

Ik heb de mooiste avond van mijn leven gehad. Dit wat "geweldig " wat a such a night.. ik wil graag iedereen bedanken die hiermee aan heeft mee gewerkt. En Irene super mooie samenvatting
En iedereen die erbij was dankjewel voor deze mooie avond

Veel liefs
Stephanie

Ineke de Zwijger
2 jaar geleden

De avond was geweldig en heeft nog lang door mijn hoofd gespeeld,maar ik zal zeker niet de enige zijn die dat zo heeft gevoelt.
Deze avond blijft dan ook voor goed in mijn gedachten als een hele bijzondere mede door
2 hele lieve mensen die mij een paar keer heen en weer hebben gebracht van hotel naar Merlijn bedankt Betty en Be jullie zijn toppers,denk dat ik er vrienden bij heb en ik heb er al zoveel dank zij Bouke en de fanclub.De organisatie van deze avond was fantastisch ga er maar aan staan om dit te regelen en het dan ook nog geheim moeten houden. De foto met Bouke zal ik koesteren want ken mij zelf zal niet snel nog
een keer gebeuren.
Irene je hebt er een mooi verslag van gemaakt en verheug me op de andere concerten die komen.
Hartelijk dank aan iedereen,
Lieve Groetjes Ineke

Lia Wiering
2 jaar geleden

Mooi geschreven Irene!
Ik geniet nog steeds na van deze fantastische avond!
Al veel mooie dingen beleefd met Bouke, ElvisMatters en de vele lieve mensen die we hebben ontmoet, maar deze avond zal altijd speciaal blijven!

Lieve groet Lia

Betty Mulder
2 jaar geleden

Het was ergens in 2016 dat jij mij benaderde in de chatbox. Ik weet niet meer precies hoe het begon, maar het ging over een geheime party en daarvoor wilde jij mij en Bé uitnodigen. Ik was hierover nogal verbaasd maar voelde mij door de uitnodiging wel heel speciaal. Wij in die speciale groep? Nou hartstikke top vond ik het en ik volgde alle berichten en hoe dichter we bij het feestje kwamen hoe spannender het werd. En daar togen wij dan naar Eindhoven waar we bij het hotel Ineke ontmoetten. Wat een vlotte tante, het klikte wel en wij zijn de rest van de dag en avond bij elkaar gebleven. En Ineke je kan ervan uitgaan dat je er 2 vrienden bij hebt. Wat was je gezellig. De volgende keer ga je gewoon weer met Bouke op de foto!
Such a Night was een heel speciale avond waar wij ons opperbest hebben vermaakt. Het feest was goed georganiseerd en wat was de zaal gezellig ingericht. Alles klopte gewoon. Ik had het gezicht van Bouke wel eens willen zien nadat hij gevraagd had of jullie ook voor de bruiloft waren gekomen! Hahaha. Met spanning wacht ik nu op de foto’s en de cd-box.
Oh ja, leuk was het om op de fanclubdag de gasten van Such a Night allemaal weer te zien (o.a. herkenbaar aan het ingestudeerde dansje) en te spreken.

Graag wil ik Irene, Lia en Marion en alle anderen die hebben meegewerkt aan deze avond graag bedanken. Mocht er ooit een 2e editie van Such a Night komen, dan zeg ik geen nee. Sterker nog, ik kom naar Bennekom of waar dan ook om te helpen bij de voorbereidingen.
Bedankt voor dit mooie verslag. Liefs Betty.