Home » Weblog » Het leven is een feestje!

Het leven is een feestje!

Gepubliceerd op 14 september 2016 om 14:33

Hiephoi, ik ben weer toe aan een nieuw verhaaltje. Het is vakantie en dus heb ik genoeg tijd om eens heerlijk in de spreekwoordelijke pen te kruipen. 

Laten we beginnen met de dag waarop mama en Piet geregistreerd partnerschap aangingen met elkaar. Hartstikke leuk, maar ook spannend. Dit was duidelijk..
Na Pokémonjagen, wat toffe cadeautjes (een reispakket, voor de stedentrip die het koppel al eerder van Mark en mij had gekregen) van Maaike én een slaapfeestje, werden we 's ochtends wakker door het bijna puberale gegiechel van mama en Piet. Jes, er waren zenuwen.
In een oldie brandweerwagen (met dank aan 't broertje) werden wij naar het gemeentehuis gereden, alwaar de ceremonie werd voltrokken. Een paar familieleden waren hiervan getuige.
Op naar de kinderboerderij - typisch Irene - als een visje in het water. Een toffe fotoshoot, in volle zonneschijn. Ik maakte vrienden met de ezels. *Helemaal in haar sas*.
De weergoden hadden rekening met ons gehouden, want toen we bij Ter Voert in Megchelen aan het genieten waren van een heerlijk etentje, begon het keihard te regenen. Wolkbreuk!
Maaike ontpopte zich tot een ware vliegenmoordenaar en de moeder van Piet genoot meer van een half frietje dan van de rest van de maaltijd. Een mooie, blijde dag. 
Maaike en ik mochten nog met Anita & Alwin mee naar de kringloop - lees; Maaike had een dag eerder al geroepen dat ze ergens naar de kringloop wilde. 
Ik had moeite met de trap aldaar. De details laat ik achterwege.
Dit was 1 augustus - jes, anderhalve maand geleden..

Ireneezel.jpg

De zaterdag erop reisde ik met Ria naar het altijd gezellige Brabant - Molenschot, waar wij Kaylee & tante Anja troffen en lekker op een terrasje hebben gezeten. Later die avond werden we vergezeld door Lia & Jos en Eric & Monique. Hartstikke leuk! Het feestje kwam alleen een beetje laat op gang en ik was héél moe. Geen praktische combinatie.
Vrolijk gedanst en gezellig gekletst, maar o' wat was ik blij toen ik weer in de auto naar huis zat. Dacht ik.. Ria en ik verdwaalden namelijk en kwamen in Oss terecht. We reden bijna een konijn en een kat aan en we stonden voor een veerpont die natuurlijk gesloten was. Een helse rit. Ach, mijn leven is in elk geval niet saai. En dat van Ria ook niet, met mij erbij. :)

Zondag 14 augustus; ooit gewenst dat je op 2 plaatsen tegelijk kon zijn? Dit wilde ik deze zondag zó graag! ElvisMatters vierde een ledendag en Bouke stond bij Radio NL in Lochem. Het was oprecht de bedoeling naar de ledendag te gaan, maar Bouke had ons een zeer goede reden gegeven om naar Lochem te komen en dat plan is eigenlijk nooit meer van de baan geveegd.
Jes, samen met Lia en Nico. Een beregezellige middag met elkaar. 
We kwamen Dries Roelvink tegen en we verbaasden ons over het feit dat iemand serieus 'Hallelujah' op dat podium stond te zingen - hello; de zon schijnt, iedereen is vrolijk en alle andere artiesten zingen happy songs.
Ook werd ik weer (net als de week ervoor in Molenschot) blij van Willem Barth.
'Die rooie staat daar!' was wat Nico tegen Bouke zei toen hij net gearriveerd was. Er werd vrolijk gezwaaid en er volgde een letterlijk en figuurlijk zonnig optreden.
Naderhand hebben we onwijs gelachen. Wij gaan echt niet aan de kant voor Helemaal Hollands, hoor. Ha ha!
We verheugden ons allemaal op de dinsdag die daarop volgde. 16 augustus..


Over speciale momenten die je voor altijd koestert gesproken.. Deze dag past in het rijtje van o.a. het Elvismuseum & de Elvisgitaar en de Manhattan avond op de MSC Fantasia. Intiem, gezellig, SAMEN.
Bouke was met Merijn en Rolf live te horen op RTV Utrecht en wij waren erbij! Velen van ons spraken ook nog een woordje op de radio. Erg leuk!
Maar het meest bijzondere was met recht de jamsessie die in de lounge ontstond. Op de bank geploft genieten van het ene liedje na het andere. Met Baby What You Want Me To Do als hoogtepunt - we zongen deze zó samen! Bouke doet wat Elvis deed (en dus eigenlijk nog steeds doet). Ik roep het al zolang! One Big Happy Family.
Dit zijn écht de momenten die voor altijd vrolijk in je hoofd blijven dansen. Ik wil meer! En er komt meer.. Met al die lieve mensen. Ik zal erover schrijven.. ;)
We sloten de onvergetelijke middag af op een zonnig terrasje. Heel fijn.

RTVUtrecht.jpg

Met Utrecht in gedachten zou ik bijna vergeten dat ik de zondag daarna ook nog naar Oss geweest ben. Seriously, die avond valt in het niets vergeleken bij de middag in Utrecht, haha.
Hoewel het natuurlijk weer hartstikke leuk was. Vooral omdat Marina me verraste door alsnog te komen - samen met haar moeder. *Hug, hug, hug*. Er waren die avond sowieso véél mensen voor Bouke aanwezig en da's natuurlijk supertof. Maar toch; feestjes in Oss? Ik heb ze veel beter gezien. :) 
Oss moet terug naar het niveau van 'vroeger', want zo wordt die status van 'daar waar de beste feestjes zijn' echt niet behouden. 
 
M'n volgende uitje zou op 3 september zijn, maar dat concert ging helaas niet door. Ik had me er enorm op verheugd. Vooral omdat ik Tony weer zou gaan zien en nu dus niet weet wanneer dit weer gaat gebeuren.. *Snik*.
Máár, zaterdag Viva Las Vegas! Ein-de-lijk- wát hebben we daar lang op moeten wachten. Het gat tussen Mama Likes The Roses en Viva Las Vegas is gewoon veel te groot. Ik miste een fijn, zomers festivalletje met Bouke & ElvisMatters band behoorlijk.
Zaterdag wordt overigens heel speciaal, want Bouke beleeft de premiere van zijn nieuwe single 'Come a little bit Closer'. En ik ben zó trots! Dat wordt heel bijzonder. Jes!
Ik zou geen Irene heten als dit weekend enkel in teken van Viva Las Vegas zou staan. Er worden nog veel meer dingen ondernomen. Daarover later meer! *Jubelstemming*.

Tot dusver..
'Swing to the left, swing to the right, put your hands up if you love your life'.
*Handjesindelucht*


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.