Home » Weblog » Memphis-perikelen 3.0

Memphis-perikelen 3.0

Gepubliceerd op 27 juli 2016 om 15:26

*Doet een vreugdedansje en heeft een jubelstemming*
Afgelopen week ontving ik van ElvisMatters een update over mijn reis naar Memphis. Hier werd ik heel erg blij en gemotiveerd van.
Ik gok dat dit de oorzaak is geweest van mijn grote storting naar het Memphis-spaarprogramma. Trotsig kan ik melden dat ik vandaag een mooie storting heb gedaan, waardoor het bedrag 80 % is afgerond. Dit betekent dat ik sowieso binnen een paar maandjes de volledige kosten heb betaald. 

80procent.jpg
Na een 'WOW', werd ik op een verleidelijk idee gebracht. Je kunt natuurlijk Hawaii er aan vastknopen. Hawaii, cocktails, Hawaii, rokjes, Hawaii, parelwitte stranden, Hawaii, zee, Hawaii, rust, Hawaii, zon - zon en zon, Hawaii.. Ok, ik ga in overweging. Ha ha.
In het kader van; als je het doet, moet je het goed doen, zullen we maar zeggen.
Een groot kostenplaatje, ja. Een kans die zich waarschijnlijk niet snel meer zal voordoen, ook ja. 
Zou je een sponsoring voor dit plan weigeren? NEE! *Gniffel*

In september neem ik een besluit (althans - dat probeer ik), wel of niet ook naar Hawaii. Dan is er namelijk meer exacte informatie, daar de ElvisMatters delegatie zich de komende tijd in Amerika ophoudt voor de 2016 reis en de voorbereidingen op de reis van 2017.

2017 wordt sowieso een machtig mooi jaar, boordevol dingen waar ik gigantisch naar uitkijk. 
En Memphis? Daar hoef ik nog maar 379 dagen op te wachten.. 

Hawaii.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Astrid van Ommen-Valentijn
3 jaar geleden

Als het maar enigszins kan lekker doen. Net wat je zelf zegt daar kom je niet zo gauw en je bent toch in de buurt Aloha! Veel succes lieve groet Assie xx