Home » Weblog » Small but so GREAT - Tony Smith

Small but so GREAT - Tony Smith

Gepubliceerd op 24 juli 2016 om 19:30

In het leven ontmoet je mensen die je in je hart sluit en mensen die je leren hoe je vooral niet wil zijn. In de categorie 'mensen die je in je hart sluit' schrijf ik nu iets over Tony Smith.

Vandaag ontving ik de tickets voor het concert met James Burton op 3 september.
Eerder deze week stuurde Tony me een berichtje waarin hij vertelde dat hij erbij is die avond. In mijn jubelstemming ging ik compleet aan het idee voorbij dat hij misschien wel zou gaan spelen.
Een dag later werd dit door ElvisMatters bevestigd. Tony zal zijn talent weer laten zien. Ik hoop dat hij ooit ook weer met Bouke op het podium staat.
Maar Tony is meer dan een goede gitarist. Hij is écht een geweldige man. Een geweldige man die ik heb leren kennen dankzij een andere geweldige man, lieve Peter. Hij stelde ons (Marina en mij) tijdens Elvis 80 voor aan Tony, waarna er een heel lang, fijn, diepzinnig, grappig, en vooral onvergetelijk gesprek volgde én photobombs, haha. Juist op deze dag was het extra speciaal om te merken dat iemand dezelfde instelling had als ons. Dit is destiny. Klik.

Ook de tweede (en laatste keer) dat we Tony troffen was bijzonder. Hij verraste namelijk iedereen door aanwezig te zijn op het afscheid van Peter, lieve Peter. Ik moet nog vaak denken aan het gezicht dat ik trok toen ik hem zag. Het was werkelijk hartverwarmend dat hij samen met zijn vrouw all the way from England gekomen was om Peter een laatste eer te bewijzen.
Ik weet zeker dat Peter het fantastisch zou hebben gevonden Tony weer eens in actie te zien. Hij kijkt vast trotsig met een glimlach op zijn gezicht van boven mee op 3 september.

Tony heeft overigens een heel mooi verhaal over Bouke geschreven voor het item 'Tell me your Bouke Story' op www.boukeL8.nl Voor Bouke, exclusief voor BoukeL8.
Lees hier zijn verhaal.

We just can't wait to see you, Tony!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.