Home » Weblog » Memphis-perikelen 2.0

Memphis-perikelen 2.0

Gepubliceerd op 28 mei 2016 om 13:26

Jubelstemming, euforie, vreugde.. Ik ben dik over de helft van het betalen van mijn komende droomreis naar Memphis! 60 % is afgerond en dat verdient een *schouderklopje*.
Met nog welgeteld (niet door mij, maar door de Dreamdays app) 439 dagen te gaan (10 augustus 2017), ga ik mijn doel met gemak halen.
Aanvankelijk wilde ik op 444 dagen iets leuks schrijven, maar ik was weer eens te druk met andere zaken én ik had mijn vakantiegeld nog niet ontvangen - dus dit heugelijke nieuws was er toen niet.
Ondertussen ben ik op een speciale spaarrekening ook al fijn aan het sparen voor een mooi zakcentje tijdens deze reis. Geen overbodige luxe, want ik ga me natuurlijk storten op de vele countrywinkeltjes aldaar.

Screenshot_2016-05-28-14-05-00-1-1.png
Wat ik zeker ga zien en meemaken;
Graceland; World's best musical attraction
Ik kreeg al kriebels en vleugeltjes in het Elvismuseum in Dusseldorf, dus ik vermoed dat ik zeer onder de indruk en geëmotioneerd zal zijn als ik Graceland binnenstap. Wow!
Beale Street; daar gaat een muzikaal hartje toch sneller van kloppen? 
Nashville; Country, country, country <3
En natuurlijk de candlelight. Een tocht met vele, vele Elvis fans die een kaarsje naar zijn graf brengen. 

Alles onder toezicht en begeleiding van ElvisMatters. En dat kan je aan deze club wel toevertrouwen - ze spreekt uit ervaring; MSC FANTASIA!
Sowieso zie ik mezelf dit totaal niet op eigen houtje ondernemen. Dat gaat op het vliegveld al mis, ha ha. 

De Elvis week wordt zó speciaal.
In 2009 werd hij, Elvis een deel van m'n leven en dat heeft me onwijs veel vreugde, vriendschap, muzikaal genot en liefde gebracht. Dit wordt écht een kersje op de waanzinnige taart van ervaringen, gebeurtenissen en memories.
De wetenschap dat ik het ga delen met dezelfde bijzondere, lieve mensen als op de ElvisMatters Cruise, stemt me éxtra blij. One big happy family. Oprecht.

1400-nashville-tennessee-wgweb.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.