Home » Weblog » Girls Night Out

Girls Night Out

Gepubliceerd op 22 mei 2016 om 17:45

Een 'Lazy Sunday'. Vandaag lig ik in m'n hartjesbroek en ochtendjas op de bank. Ik heb het verdiend, vind ik!
Wat een onwijs tof feestje vierden wij gisteren. Dansjes, dansjes, dansjes; in een goed gevulde brasserie 'de Manege', waar het ont-zet-tend HOT was. We hebben genoten met een heel grote G.

Samen met Nicole + vriendin Miranda en Marina schreef ik verder in de boekjes van 'memories'. Girls Night Out, écht wel.
Deze feestjes zijn speciaal omdat het niet alleen om het optreden van Bouke gaat. Het gaat vooral om de plezier die we samen beleven/delen, met Bouke. 
Hij was de grote afsluiter van de avond, maar we hebben ons van tevoren geen seconde verveeld. Miranda flirtte rijkelijk met een man (en zijn selfiestick), Marina maakte een groepje gezellige mannen wijs dat ze een model uit Duitsland is, Nicole & Hagrid, en ik stond, traditioneel, met rode wijntjes in mijn hand. Gosh, wat waren die daar goddelijk!

Bouke zette, zoals wellicht geen verrassing meer is, een geweldig optreden neer. Wij dansten vrolijk verder. Dreamgirl, Cry To Me, Umbrella, Suspicious Minds; ze kwamen allemaal weer voorbij. Voor Hot Sexy Mama was geen tijd meer, want Bouke moest Enrico zijn nieuwe single overhandigen..

..Gelukkig was daar evenlater Hot Sexy Papa. :)
Gezelligheid. Véél gezelligheid. I really love those moments. *Toettoet*
Een feestje zonder Footloose is natuurlijk geen feestje.. FOOTLOOSE! 
O, we plannen snel een uitje naar Madame Tussauds, om het nieuwe pronkstuk te bewonderen én natuurlijk om onze zangkwaliteiten weer te laten horen; It's now or never!

Marina en ik namen overigens ook nog even tijd om een moment aan Peter te wijden. Voor hem, op hem, dronken we samen een glas rode wijn. Iets dat we zó graag nog veel vaker met hem hadden gedaan. *Cheers to you, Peter*

Nicole en Miranda waren heerlijk op de fiets gekomen en even had ik de neiging om in Nicole's fietsmand te springen. Gewoon omdat ik lekker gek was. *Gniffel* 
Maar.. ik moest de laatste trein halen..
Er mag best iets positiefs geschreven worden over het OV; de trein rijdt om 2.17 nog én er staan conducteurs op het perron die je een veilig gevoel geven.
In Bennekom reden we (de taxichauffeur en ik) wat rondjes omdat het hier nu eenmaal een doolhof is. Nee, niet op mijn kosten. Geheel voor rekening van het taxibedrijf, ha ha.

En nu;
*Welgeteld 1 muntje over (net als bij de vorige 3 feestjes)
*Voetjes die dienst weigeren
*Lood in de benen
*Gaap
*Heerlijke binnenpretjes die me een glimlach bezorgen
*De fijne fotoverzameling meerdere malen bekijken
*Nagenieten
*Uitkijken naar meer van deze avondjes

Laatst sprak iemand de woorden; ''Jij houdt wel van feestjes..!'' Daar kan ik alleen maar 'AMEN' op zeggen. Feestjes met lieve, leuke, gezellige, toffe mensen. Ik voel me blessed! Gelukzaligheid delen is vermenigvuldigen van de vreugde. Échte vriendschap.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.