Home » Weblog » Feestjes & Memories

Feestjes & Memories

Gepubliceerd op 20 mei 2016 om 17:37

Uitjes, uitjes, uitjes.. Het leven is een feestje!
Ik heb het zó druk gehad, dat ik er niet eens aan toe ben gekomen over gezellige feestjes te schrijven.. Dat ik vastzat in een aantal Netflix-series heeft er uiteraard he-le-maal niets mee te maken. *Gniffel*

23 april; Café Cornerhouse in Eindhoven. Een fijn samenzijn met Marion en Franckie. Wat wonen ze leuk en hebben ze toffe katjes! En och, hun huis doorleeft ELVIS!
Ook Bouke pronkt aan de muur. Altijd goed om te zien dat hij zo gewaardeerd wordt door mensen, dat hij een plek in hun thuis verdient.
Natuurlijk zijn we samen naar de McDonalds gegaan, want in Best zit nu eenmaal de mooiste McDonalds van Nederland! 
Ik had net die dag m'n Marilyn Monroe legging aan.. Heel grappig om daarmee deze Mc binnen te stappen. 50's vibe alom. Love it. Zó mijn stijl.
Marion & Franckie kennen de eigenaresse die pardoes aanwezig was. Ze vertelden dat zij voor de rechten van deze McDonalds naar Amerika was afgereisd. Uniek. Tof.

Samen met Kaylee, haar tante en vrienden van Marion & Franckie vierden wij een beregezellig feestje in Eindhoven. Michel was er ook! Dit bleef niet onopgemerkt, ha ha.
En zoals altijd was Bouke de klapper van de avond! Werkelijk, Nederland heeft geen zangers/artiesten die hem kunnen evenaren. Écht niet.

Die dag, 6 jaar geleden, leerde ik Kaylee kennen. M'n liefste prinses en 1 3e deel van de poepies. 'Geen groupies, maar poepies..' :)
Wat hebben wij een bijzondere, mooie, onvergetelijke, rare, vrolijke, hartverwarmende dingen beleefd. Al die feestjes, de HVM-cruise, mijn Bday-feestje (dat vandaag 4 jaar geleden gevierd werd), Kaylee's bruiloft, noem maar op.

De volgende ochtend werd ik verrast met een heel uitgebreid ontbijt. Superlief!
Samen keken we naar de finale van 'It Takes Two', want die hadden we gemist. Ik wist natuurlijk al wel dat mijn favoriet Jan Versteegh er met de winst vandoor was gegaan. En terecht ! 
Door Marion en Franckie werd ik weer netjes op de trein gezet, naar huis.. In afwachting van een volgend feestje.

Dat feestje volgde al snel, op 5 mei.. Ein-de-lijk weer eens in de buurt. Samen met Ria naar Arnhem. Voetbalclub-feestjes staan altijd garant voor een heleboel bier, dronken mannen en ongewenste aanrakingen, maar dat mocht de pret zéker niet drukken ! 
Ik heb zó vreselijk gelachen toen Ria flirtte met een man van mijn leeftijd (ze had zijn moeder kunnen zijn), die ons vervolgens wijntjes aanbood. En wat voor een wijntjes? De wijn vloeide zowaar over de rand van de bekers. Er stond een vrouw met haar blote voeten in de (niet door ons) op de grond geknoeide wijn te dansen.
Dansjes, dansjes en dansjes.. Wat hadden we een plezier!
Op een zeker moment trapte ik een balletje met aanwezige kids op het voetbalveld. 
Een topfeestje met gezellige muziek.. Vrolijkheid.
Wederom; Bouke was de klapper van de avond ! Zodra hij het podium betreedt, gebeurt er iets. Echt iets. De dansvloer staat bommetjevol, iedereen zingt en joelt mee en er zijn overal blije gezichten. Bouke heeft de kracht iedereen volledig mee te nemen in de songs, zelfs als er veel afleiding is, zoals op dit soort feestjes.

Een paar dagen later was het, na een jaar wachten, tijd voor Mama Likes The Roses. Weer een heerlijk concert van ElvisMatters. Ik blijf in de herhaling vallen, maar de events van ElvisMatters zijn standaard fantastisch! Naast een waanzinnig concert, ben je verzekerd van een bijzonder samenzijn. Dit zijn voor mij oprecht de avonden die zorgen voor gelukzaligheid. 'Ultimate happiness'. Het wederzien van alle lieve mensen die je niet vaak ziet, de fijne gesprekken, het lachen, de gedeelde passie voor deze muziek. One big happy family. En footloose, uiteraard.
We hebben onwijs genoten met z'n allen. En er mag gezegd worden dat dit concert behoort tot de beste concerten van de afgelopen jaren. Alles klopte.
De rozen die door Bouke weggegeven werden, gaven een extra touch aan het geheel. Officieel verslag is te lezen op BoukeL8.
Op naar het Vaderdagconcert, volgend jaar 18 juni!
ElvisMatters blijft vernieuwen en ik ga alles meemaken ! No way dat ik deze onvergetelijke avondjes mis. Zij staan ook voor wie ik ben. Gezelligheid, vriendschap, muziek, liefde. Rock and Roll. Ik ben geen rasechte Elvis fan, maar hij is inmiddels wel een deel van mijn leven geworden. :) Thank you, thank you very much.

1-11.jpg

Vandaag (20 mei) is het de (50e) Bday van Peter. Peter Verbruggen.
De man die ElvisMatters bedacht, oprichtte en leven gaf. De man die Bouke bij de ElvisMatters band bracht. Maar bovenal een vriend, voor mij.. voor iedereen. Ik zal Peter never nooit vergeten en denk nog vaak aan alles wat we hebben beleefd en besproken. Onze laatste ontmoeting die zó ontzettend speciaal was. Het feit dat Peter juist die dag vol liefde sprak over ElvisMatters & onze vriendschap en dat hij er voor me was toen ik steun kon gebruiken. De laatste smsjes.
I'll remember you! Lieve Peter, een eeuwige 'jabadabadoe' voor jou.


ElvisMatters zet Peters passie, liefde, werk op zo'n fantastische manier voort.
Ik weet zeker dat hij met een trotse glimlach van boven meekijkt en zijn Bday groots viert, met Elvis.
Dank voor alles Peter, dank voor alles ElvisMatters.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Michel
3 jaar geleden

Mooi stukje, Irene!

Sonja
3 jaar geleden

Heel mooi Irene 🌺

Betty
3 jaar geleden

Leuk om jouw belevenisen weer te lezen.