Home » Weblog » Bouke in Concert - Al 10 jaar een feestje voor mij!

Bouke in Concert - Al 10 jaar een feestje voor mij!

Gepubliceerd op 26 februari 2016 om 17:52

Bouke in Concert; standaard fantastisch. Elk jaar weer een fijn weekendje Emmen, maar deze keer was extra speciaal omdat het voor mij een soort van 10 jarig jubileum was. Wow !
Met 39,5 graden koorts heeft Bouke er ook dit jaar een wervelend concert van gemaakt. I couldn't be more proud! Voor velen was het niet eens te merken dat hij niet lekker in zijn vel zat. Met recht een groot artiest.

Samen met Ria en haar moeder (a.k.a. Elizabeth Taylor) vertrok ik naar Emmen. Dropjes, For the good times; roadtrip.
Het leek alsof het Hampshire Hotel zich goed voorbereid had op onze vroege komst, want de kamers waren al netjes klaar en dus konden we meteen onze spullen kwijt.
We hebben vervolgens een paar uurtjes doorgebracht in de foyer van hotel.
Het is hartstikke leuk om mensen binnen te zien komen, deze enthousiast over Bouke te horen praten en te zien zwaaien met de tickets voor het concert. Er ontstonden leuke conversaties met veel positieve woorden over Bouke.

's Middags ben ik met Lia en Richard in het centrum van Emmen gaan rondhuppelen. We hebben heerlijk een hapje gegeten en verbaasden ons over het inpak-talent van het vrouwtje achter de kassa bij de Douglas.
Toen we flyers van evenementen aan het bewonderen waren, klonk er een stem achter me; ''hee, bekend volk!''
Met Jeroen liepen terug naar het hotel, alwaar ik me in m'n nieuwe jurkje van King Louie wurmde en me klaarmaakte voor de avond.

Er heerste gezelligheid in het hotel. Ik vind het Bouke gezelschap oprecht een fijn gezelschap. 
Het zijn onwijs leuke mensen, stuk voor stuk.
Met m'n camera'tje en een paar wijntjes in de aanslag kon het grandioze concert van start gaan.
Bouke heeft alles gegeven wat hij in zich had en ik ben daar trotsig op ! Met Marina, Tiny, Marijke, Paul, Lia, Richard, Leontien en Romana aan een tafeltje, heb ik weer onwijs genoten van deze jaarlijkse traktatie.
Het officiële verslag is te lezen op; BoukeL8.

13-7.jpg

Traditioneel is het feestje niet afgelopen na het einde van het concert. In de plaatselijke bar was het nog lang erg gezellig. Zoals altijd kon ik de deuren sluiten met een letterlijk; ''meneer en mevrouw wij willen u verzoeken..'' 
Jaap probeerde nog een wijntje voor me te bestellen, maar zelfs met al zijn charmes in de strijd lukte hem dit niet. Een ware deja vu naar vorig jaar..

Toen was het Peter die dit deed; ''Mevrouw, wat ziet u er beeldig uit vanavond..'' Ik zie het voor me alsof het gisteren was. Wat heb ik je gemist afgelopen zaterdag, Peter. Het Hampshire Hotel, vooral de bar, zit vol met herinneringen aan jou. Mooie herinneringen die ik voor altijd zal blijven koesteren. Jes, ik had een paar momentjes waarop ik aan je moest denken. Vorig jaar was het concert de laatste keer dat ik je zag en deze was behoorlijk speciaal om meerdere redenen.
I'll always remember you.

Ik zou geen Irene heten als me niet weer iets klunzigs zou overkomen. Één onoplettend moment zorgde ervoor dat ik door eigen toedoen rode wijn over m'n jurkje kreeg.
Aanvankelijk wilde ik na dit gebeuren snel zout op 't jurkje strooien en dus naar m'n hotelkamer (ik kan me voorstellen dat het Hampshire Hotel niet zit te wachten op een vloer vol zoutkorreltjes), maar ik kwam telkens opnieuw met mensen aan de praat, waardoor het bakje zout een hele tijd onaangeraakt op de bar heeft gestaan. Ha ha.

Op de hotelkamer ben ik creatief bezig geweest. Ik ben nu eenmaal altijd klaarwakker na dit soort feestjes. Een goede tijdsbesteding is dan best handig (om werk voor de volgende dag te verminderen).

De volgende ochtend heb ik samen met Lia & Richard ontbeten en met een grote groep (lees; Astrid + Wim en familie/vrienden en Ria + moeder) theetjes gedronken in de foyer. Jes, ik ben een theeleut. En ze waren er gratis. Jubelstemming.
Na een roadtrip, waarbij ik vooral dromerig naar buiten heb zitten staren, kwam ik vermoeid thuis. En daar kon de creativiteit gewoon weer haar doorgang vinden. 

Eigenlijk wil ik in dit blog ook graag vertellen over de huishoudbeurs, maar de zin om te schrijven is even vertrokken, dus zeg ik; 
-Het was ontzettend gezellig!
-Lemondrankjes zijn mijn nieuwe favoriete drankjes - dat wil zeggen naast de witte chocolade drankjes die dit jaar niet geproefd konden worden (stom!). 
-Ik werd meerdere malen versierd.
-Het was druk.
-Ik ben heel erg slim en ontwijk graag drukke perrons en treinen.
-Hoezéé Hoezéé met Yoeri L'Abée.
-Milka Chocolade.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.