Home » Weblog » Memphis-perikelen

Memphis-perikelen

Gepubliceerd op 8 februari 2016 om 14:39

Graceland.jpg
Een tijdje geleden verscheen de informatie over de reis naar Memphis in 2017. Het is dan 40 jaar geleden dat Elvis overleed en daar wordt héél uitgebreid bij stilgestaan in de Elvisweek.
In 2009 kwam ik, met dank aan Bouke, bij ElvisMatters terecht, waardoor ik regelrecht in het wereldje van Elvis belandde. Een fijne, gezellige, bijzondere, sfeervolle wereld. Eentje waarin ik onwijs veel heb beleefd. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, die allen stuk voor stuk speciaal zijn. Vriendschappen voor het leven. Maar dan ook echt. Eigenlijk mag ik tegen Elvis zeggen; Thank you, thank you very much. Wat Elvis ooit begon, zet Bouke voort en doordat ik Bouke leerde kennen, maak ik dit allemaal mee. Destiny.
Voor mij genoeg reden om mee te willen naar Memphis. Als een soort van kersje dat nog altijd niet op de taart gezet is. Iets wat ik MOET beleven. 
Maar ik heb meer redenen om in dat vliegtuig te stappen. De country. Ik ben nu eenmaal een groot liefhebber van country(muziek). Ik vermoed dat ik me daar als een vis in het water zal voelen. Nashville, de Grand Ole Opry, de ontelbaar veel winkels met cowboyboots, Beale Street, etc. Ja, ik wil. Heel graag. Marina gelukkig ook. Daarom gaan we met z'n tweeën.
Net als bij de voorgaande droomreis die ik met ElvisMatters heb mogen beleven, een speciale categorie. Hoe kan het ook anders; 'Walking in Memphis'. Hier deel ik voorpret en zal ik uiteraard schrijven over de reis (welke start over welgeteld 549 dagen, ha ha).
Helaas faal ik in het planten van een geldboompje, dus ben ik hard aan het sparen voor de reis. ElvisMatters heeft dit goed geregeld. Iedereen kan via een spaarprogramma op gewenste momenten een inleg doen, totdat je bij het volledige bedrag bent. Dan volgen uiteraard de excursies en uitgaven aldaar nog. Voel jij je geroepen tot sponsoring, laat het me dan weten. Ik zal het met open armen ontvangen en er heel dankbaar voor zijn. ;)

GrandOleOpry.jpg


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.