Home » Weblog » Mooi van een ander & inbrekertje spelen

Mooi van een ander & inbrekertje spelen

Gepubliceerd op 18 januari 2016 om 21:12

'The winner takes it all
The losers standing small
Beside the victory, that's her destiny'

*Mooi van een ander* Een feestje dat georganiseerd werd door Dave Heijnerman, talentscout bij Talpa. Ja, de man die Bouke na zijn auditie liet doorgaan naar de show. The Winner Takes It All.
Mijn antwoord toen ik de flyer zag; 'JES! Te gekke line-up! Daar gaan we sowieso heen!'
Met recht een feestje. Met recht 'MOOI' van een ander. Met recht een ode aan het fijne programma.

Met de intentie om videobeelden te maken en daar vervolgens een mooie event-compilatie van te creëren, vertrok ik naar Bussum. Ik had allerlei ideeën in m'n koppie. Ideeën waar uiteindelijk niets van terecht is gekomen. M'n X-treme happy mood nam het volledig over en werd alleen maar groter gedurende de avond. Dansjes. Dansjes én gezelligheid. Puur genieten. Dit soort feestjes roept niet om alles capture'n, maar om dansjes. Vele dansjes.
Samen met Nicole en later ook Marina, heb ik een onvergetelijke avond beleefd. Één voor in de boekjes.
Johnny. Johnny MB Rosenberg. Hij was er zowaar de hele avond en dát was beregezellig.
Ik wist het stiekem van tevoren al, maar hij zong 'Feeling Good', speciaal voor mij. *Vleugeltjes enzo*. 100 % Feeling Good. 2,3,4,5,6 lagen kippenvel.
We deden samen een leuk dansje (vooral heel creatief), toen Bouke de complete zaal op z'n kop zette.
Bouke spettert AL-TIJD. Uit ervaring weet ik dat hij álles prachtig kan laten klinken. Ha ha.
Wat hebben we het amusant gehad met Bouke, Jochem, Johnny, Waylon (jes, hij was er ook), Cees en alle andere gezellige, enthousiaste, spontane mensen aldaar. Overigens erg leuk om Kimberly weer eens te treffen. Kimberly met Yves (spreek uit; Eve en niet Ives). 
Waylon hielp me nog even uit een droom; hij gaat 'Can I Stay With You' niet opnemen. Jammer voor mij, maar chapeau voor hem. Het siert hem. Punt.
Verder waren er optredens van;
*Michael van Ingen - Jan Smit
*Rick van der Kroon - Neil Diamond
*Yves Berendse - Tino Martin
*Mandy en Laura - Abba
*Peter Douglas en Frank in Person - Frank Sinatra
Een prettige, muzikale omlijsting bij boeiende gesprekken en grandioze gezelligheid.

Johnnyenwij.jpg

Het feit dat, ruim een jaar na dato, iedereen nog altijd vindt dat Bouke dé terechte winnaar van de show is, is werkelijk hartverwarmend. 'Elvis leeft niet meer, maar toch ook weer wel.'
Blessed to have you in my life. You and everything around you.

Gezellige babbeltjes, fijne knuffels en heerlijke dansjes & wijntjes rijker, vertrok ik naar huis. Met een omweg, omdat we allerlei afslagen naar de voor mij mogelijke stations misten. Maar ach, dat was nog niet mijn grootste issue...

In Arnhem ontdekte ik dat ik m'n huissleutels in Nicole haar tas had laten zitten. We hadden nog zo gezegd; 'we moeten denken aan die sleutels, anders sta je straks voor een dichte deur.' Grappig dat we om dit idee zelfs behoorlijk hebben gelachen.. *Gniffel*
M'n telefoon weigerde al een tijdje dienst (ik dank de lege batterij), waardoor ik niemand kon bereiken. Niemand, behalve mama, want van haar wist ik het telefoonnummer uit m'n hoofd. Dank aan de behulpzame conducteur. Zijn voorstel om bij mezelf in te breken was iets succesvoller dan dat belletje. 
Jes, na een aantal deurbellen te hebben ingedrukt van mijn flat, deed eindelijk iemand open (lees om 00.15). De man met de kat. De man met de kat was zelfs bereid m'n raam in te slaan en daarvoor eerst nog even in allerlei kasten te snuffelen op zoek naar een hamer.
''Weet je het zeker?'' 
De andere buurman dacht aan een echte inbraak en keek schichtig langs het kiertje van zijn deur. ''Je kunt ook gewoon een noodnummer bellen voor dit soort zaken.'' 
Punt 1; lekker op tijd, het raampje ligt er al uit.
Punt 2; mijn telefoon is dood en zo.
Dus kroop ik met m'n hoofd door het gat, strekte mijn arm uit en pakte het bakje met reservesleutels uit 't kastje. In het kader van; zij beleeft altijd wat.
Ik wilde keihard slapen en zacht dromen, maar ik had m'n telefoon nogal overstuur gemaakt met al mijn pogingen 'm weer aan te krijgen, waardoor ik op zoek moest naar de pukcode. En die kon ik uiteraard niet vinden. Om 2 uur lag ik in bed. Jahoe!

Meer van dit soort feestjes? GRAAG!
Mag Dave die organiseren? JA!
Moeten Bouke & Johnny dan sowieso de line-up sieren? ECHT WEL
Staat garant voor een fikse jubelstemming.

Ik zeg; op naar de volgende!
Maar eerst een aantal andere fijne feestjes. Jes, een veelbelovend vooruitzicht.
Duizendmaaldank aan iedereen die heeft bijgedragen aan mijn X-treme happy mood.
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.