Home » Weblog » Hij-is-geen-Superman de film & De Beste Wensen in Emmen

Hij-is-geen-Superman de film & De Beste Wensen in Emmen

Gepubliceerd op 9 januari 2016 om 17:19

'I am no Superman, but I do the best I can, I am no Superman..' Hij is géén Superman. Joh, dat zie je toch zo ook wel?
Anyway, donderdag ging ik met een omweggetje van mijn werk naar huis. Met Kelly. Naar Ede. Aldaar vierde Sterren on Tour een On-Ice-feestje. Dat wil zeggen; een feestje in de buurt van het ijs; Off-Ice, want in Ede ging het net eventjes iets anders dan op de andere locaties waar de entourage al geweest was.
Hoezéé Hoezéé, hij was er weer bij hoor.. en hij had 'Melanie' met zich mee; Yoeri L'Abée. Altijd gezellig én hilarisch. Ik kuste een rendier en hij greep het beest bij z'n staart. Vieze hot chocolate (als ik Yoeri moet geloven), originele foto's (denkt men), geen McFlurry, óók geen zingend-in-de-nek-van-een-nietsvermoedende-fan, maar wel een heel leuk optreden en geinige dansjes. Jes, het was een feestje.
Maar het grootste feestnummer blijft Hij-is-geen-Superman. Ik ben werkelijk verknocht aan het observeren van die beelden. Net als in de film (zij willen het - zij willen het).. Stiekem weet ik wie de scriptschrijver is en ik zou deze persoon graag, al is het maar voor 1x, vervangen. Die arme jongen moet toch spierpijn in zijn dunne armpjes krijgen van al dat geknuffel? En dan de dolblije meisjes.. Nee, ik zal de roze bubbel waarin jullie zitten niet kapot knallen. Geniet vooral van hem. En van Zomaer, want deze heren zouden ook zo in een film passen.. Zegt zij die wegliep tijdens hun optreden.
Thomas Berge vind ik aangenaam om te zien én horen. Ik heb het vaker gezegd; die man is enorm gegroeid in zijn carriere. 'Vroeger' kwam ik hem geregeld op feestjes tegen en vond het wel oké.. Nu kan ik serieus van hem genieten. Maar de beste herinneringen zijn die aan zijn feesttoeter (toen hij te diep in het glaasje had gekeken), samen opgesloten zitten in een sportkantine én het moment dat hij me redde van een val op het ijs (hee, daar is het ijs weer).
Met Kelly liep ik in 20 minuten naar Ede-Wageningen. Daar reed de bus net voor mijn neus weg.. En nóg was ik eerder thuis dan Yoeri. Bikkel!

De beste wensen, wensen.. Dat doe je in Emmen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in de Muzeval. Gosh, wat een avond was dat gisteren. Vol goede moed vertrok ik naar Emmen. In de trein, want'ja dat is nu eenmaal mijn 3e, 4e, 5e home (of zo). Werkelijk álles ging mis.
*Lia stelde me op de hoogte van het feit dat ze het niet zou gaan redden.
*Één of ander meisje liet op fb weten dat Bouke niet gewonnen had (nog voordat de uitslag officieel bekend werd). Of het nu waarheid is of niet; waarom? Vást een aandacht dingetje.
*Ik heb opgesloten gezeten op een wc waarvan het slot serieus meer dan 100 jaar oud is. Niet alleen het slot trouwens. Het toilet zelf ook. En het hele pand - kasteel.
*De bus kwam te laat.
*Ik liep de verkeerde kant op.
*Bouke werd geen Emmenaar van het jaar.
Ik geloof heilig in destiny en was er dus vol van overtuigd dat Bouke er met de winst vandoor zou gaan. Zéker gezien de datum; Elvis' Bday. Maar toen die voortekenen kwamen, zakte de moed in de schoenen, waardoor het niet als een heel grote klap kwam. 
Ook voor Bouke niet. Hij reageerde zoals een echte winnaar dat doet. Professioneel, respectvol en zeer sportief. Alles gebeurt met een reden. Dit zal ook zo z'n reden hebben. Er is in ieder geval een opening voor winnaar Hans om volgend jaar op Bouke te stemmen.
Hans had trouwens een verdrietig verhaal + een goed doel, iets waardoor ik vermoed dat er veel sympathie-stemmen naar hem gegaan zijn (zo zijn wij Nederlanders nu eenmaal). Ik ben stiekem wel heel erg benieuwd naar nummer 2 en het verschil in het aantal stemmen. Maar ik gun het de beste man van harte. 
Het feestje werd er overigens niet minder gezellig om. Bouke was lekker los (na al die spanningen). 
Bouke = geen Emmenaar van het jaar, maar Emmenaar For Always!

BoukeEmmenaar2.jpg
Toen Bouke met opgeheven hoofd de Muzeval verlaten had om nog op te gaan treden (ja, echt), huppelde ik de rest van de avond met Marcel rond en werd aan zowaar heel Emmen voorgesteld. -Rode wijntjes, gezellige babbels en vreselijk lachen-. Uiteindelijk een heel succesvol uitje. Ha ha!

Ik verheug me onwijs op de volgende; 'Mooi van een ander'. Bouke en Johnny. Johnny en Bouke. En meer The Winner Takes It All zangers. Bring back that feeling. Dat wordt een betoverend feestje. Michel, jij gaat toch ook mee? ;) 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lia Wiering
3 jaar geleden

Toch nog een leuke avond gehad!
Ik denk trouwens dat jij overal wel wat van weet te maken๐Ÿ˜€
Tot gauw. .Lia..xx

Anita LAbee
3 jaar geleden

En wederom alles beschreven zoals alleen jij dit kan!๐Ÿ˜‰
Als jij al je verhaaltjes bundelt heb je een gezellig boek...
Leest zo heerlijk weg๐Ÿ˜‚