Home » Weblog » Een traditionele, fijne middag

Een traditionele, fijne middag

Gepubliceerd op 15 november 2015 om 16:37

Tradities, ik doe er aan mee wanneer ik ze leuk/bijzonder vind. Zo ook de jaarlijkse fanclubdag van Bouke, vorige week zondag. Inmiddels de 9e die ik heb beleefd. Wow, wat vliegt de tijd!
En wat was het een heerlijke middag.. 

Ontzettend leuk om iedereen weer te zien, zéker na de cruise, alwaar ik nieuwe vrienden maakte. Zo mooi om te ervaren dat anderen dit ook voelen. Er werd enthousiast gegroet. Herinneringen kwamen boven, veelal met een grote glimlach op de gezichten. Dingen die we samen gedeeld hebben. Dingen die we nooit meer zullen vergeten. Prachtige belevenissen.

Samen met een prettig gezelschap (lees; Tiny, Paul, Marijke, Lia, Richard, Betty, Leontien, Romana en mama) zat ik aan een mooie tafel voor 10 personen. Op tafel lagen de flyers voor de komende kerstconcerten, welke ik met Jeroen nog even snel op alle tafels had gelegd. Promo-talentje, hoor. Ha ha. De kerstconcerten worden magisch!
Met hem, Jeroen dus, spraken we over de reis naar Memphis in 2017. Oef, ik ben lyrisch. De spontane hartoogjes kwamen tevoorschijn, toen hij vertelde over de vele winkeltjes met countryboots voor een fijne prijs. Ik open alvast een rekening voor zakgeld, haha. Voor mijn vaste lezers; ik maak gauw een blog-categorie aan voor de Memphis-reis, zodat ik wat voorpret kan delen, ook al duurt het nog hartstikke lang.

De invulling van de fanclubmiddag is net zo traditioneel als de dag zelf. Bouke spettert in 2 sets met al zijn klassiekers, er is een Bouke Bingo en hij heeft tijd voor zijn publiek bij een speciale signeer/fotosessie. Een officieel verslag van de dag is te lezen op www.boukeL8.nl ..

We hebben erg moeten lachen toen juist Richard (de man van Lia, haha) de lifesize-pop van Bouke won, tijdens de bingo. ''Wie wil de pop hebben?'' ''Jij?'' ''Jij?''. 
Ik wist wel wie hij er heel blij mee kon maken, Romana. Zij kon haar geluk niet op. Een plekje met goed zicht én naar huis gaan met Bouke.

Fanclubdag02.jpg

Ik heb genoten van een mooie middag. Een middag die elk jaar weer grandioos is. Gezellig bijkletsen met iedereen en samen genieten. Het is écht zo dat Bouke doet wat Elvis ooit deed; mensen bij elkaar brengen en liefde verspreiden. Met de gebeurtenissen van de afgelopen dagen wordt maar weer eens bevestigd hoe belangrijk dit is. Samen genieten van het leven, lief zijn voor elkaar. Dit is iets wat de fanclubmiddag van Bouke jaarlijks uitstraalt. Pure joy.
Ik kijk alweer uit naar de volgende. Een traditie die voortgezet zal worden zolang Bouke de medemens laat genieten van zijn muziek. Zijn passie.

Tegen het eind van de middag had ik enorme hoofdpijn. Paul van Cathy (er zijn 2 Pauls en 2 Lia's) wist hier een oplossing voor. Cathy had namelijk hoofdpijnpoeder op zak. Huh, hoofdpijnpoeder? Nog nooit van gehoord, maar het werkte. Ik zat later enigszins suf in de trein, zónder hoofdpijn. Ha ha.

De fanclubdag zit vol tradities. Het liep namelijk weer lekker lang uit. En vanzelfsprekend waren wij de laatsten. De deurensluiter, dát ben ik. Ik heb nu eenmaal een reputatie vast te houden. Geintje, natuurlijk. Ik houd gewoon van gezelligheid en zolang die gezelligheid er is, ben ik er. :)
Net als Lia, zij is een feestbeest, dat net ietsje eerder vertrok dan wij. De 'teenager' zou Germana gezegd hebben.
Ze wilde iets vragen over Memphis en deed dit met de woorden; 'ergens daar over zee..' Ha ha! 

Bouke's fanclub heeft er weer een schitterende dag van gemaakt. Bouke zorgde voor veel vreugde en er mag een extra pluimpje naar Michel; hij heeft de dag aan elkaar gepraat en dat deed ie héél goed!

Ik heb al zin in volgende week, dan zie ik een aantal van deze toffe mensen weer. Gezelligheid!
Uiteraard kijk ik ook enorm uit naar de komende kerstconcerten. Een reeks van 4, net als vorig jaar. Magie.

Oprecht dankbaar ben ik voor dit alles en de speciale dingen die nog gaan komen. Het leven is leuk!

Fanclubdag01-1.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Astrid van Ommen
3 jaar geleden

Ontzettendl leuk geschreven Irene hoe je alles hebt beleefd en zo waar! Het was een te gekke middag. Heel, heel gezellig en zo genoten van alles. Mag wat ons betreft een halfjaarlijks iets worden! Groetjes Astrid