Home » Weblog » Cruise-perikelen 7.0

Cruise-perikelen 7.0

Gepubliceerd op 23 september 2015 om 21:28

De allerlaatste loodjes..

De toe-aan-vakantie-momentjes volgen elkaar in rap tempo op. Ik heb het zó druk met de verhuizing, werken en feestjes dat het één grote chaos is in m'n hoofd. M'n koppie zit standaard bomvol. Nu echter, begint het bizarre vormen aan te nemen, waardoor ik mezelf begeef in rare, vreemde, domme situaties.
Enkele voorbeelden;
*De verkeerde roltrap pakken, terwijl ik al-tijd naar hetzelfde perron moet.
*Mijn Id-kaart 10x kopieren i.p.v. 1 x.
*Bij het aanvragen van mijn paspoort alles netjes bij me hebben (zelfs de lelijke pasfoto), maar de enveloppe met het geld doodleuk thuis op tafel laten liggen.
*Dubbele afspraken.
*Bijná vergeten mijn huurovereenkomst te tekenen en deze nog 3 kwartier voor afspraak moeten printen.
*Konijnenvoer regelen en het vervolgens vergeten mee te nemen.

Jes, het is tijd. Tijd om op vakantie te gaan.
Morgen nog maar een week en dan vlieg ik vanaf Eindhoven naar Barcelona. Rond het eind van de middag arriveren wij daar, waardoor we nog de hele avond en de volgende dag in deze (denk ik) prachtige stad kunnen vertoeven. Marina en ik hebben voor Barcelona de Hop-on-Hop-bus geboekt. Leuk! 
Toen Olav zei ''Ik zie je in Barcelona'' klonk dit als muziek in m'n oren. Ha ha!

Afgelopen zondag ontving ik het definitieve weekprogramma. En wat ziet deze er fan-tas-tisch uit. Chapeau voor ElvisMatters. We hebben een E, we hebben een L, we hebben een V, we hebben een I, we hebben een S.. Duurt te lang dit; MATTERS. ELVISMATTERS!
Ik ga steeds meer van de club houden! Echt. Oprecht.
Hierdoor wordt ook het verlangen naar de cruise alleen maar groter! Daarbij komen nog de fijne weersverwachtingen én 'iets' waarvan ik heel blij word (schijnbaar). De vermoedens zijn er. Ha ha!
Verder ben ik onwijs tevreden over mijn hut. Zowel de look (met balkon) als de locatie (want die is nu bekend). Zó relax!
Bouke geeft op zondagavond een Unplugged concert en op woensdagmiddag staat hij met de ElvisMatters band in het theater van de MSC Fantasia. In dit theater 'kunnen' maar liefst 1600 mensen genieten van het spetterende concert. (Leuke woordkeuze, zo op het water.)

De polkadots reiskoffer staat inmiddels in mijn nieuwe appartement. De handbagagekoffer volgt snel. Aldaar worden zij netjes, zodra de verhuizing rond is, ingepakt.
Vandaag werd ik verblijd met fijne inhoud voor mijn reiskoffer. Nieuwe kleding! De moeder van m'n oppaskinderen schotelde me een vuilniszak met waanzinnige truitjes, shirtjes, broeken, een jurkje en blazers, voor. Sommige items zelfs nog met de kaartjes eraan. Een deel van de gekozen items gaat dus echt wel mee op cruise! Jahoe. 

Ik ga op reis en neem mee; vrienden, koffers met inhoud en uitermate goede zin!
Bij deze roep ik het nog eens; ik ga van iedere seconde genieten. 

NOW.. BRING ME THAT HORIZON!

jacksparrow1.jpg

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Hermien
4 jaar geleden

Heel,maar dan ook HEEL veel plezier ;-)!! X

Anita LAbee
4 jaar geleden

Ik wens jou een ontzettend leuke mooie en bovenal Geweldige vakantie toe.
Goed van genieten meid.
Xxxx