Home » Weblog » Bright light city gonna set my soul on FIRE

Bright light city gonna set my soul on FIRE

Gepubliceerd op 22 september 2015 om 21:25

How I wish that there were more than the twenty-four hours in the day..

Feestjes, feestjes, feestjes.. Feestjes in overvloed. Afgelopen zaterdag had ik er weer twee.
Viva Las Vegas! stond natuurlijk al heel lang gepland, maar daar kwam nog een leuk uitje bij toen bleek dat Sterren on Tour praktisch om de hoek (slechtst gescheiden door een paar voetbalvelden) van het hotel een feestje vierde. Hoezéé hoezéé met Yoeri L'Abée en Jeffrey Heesen. Speciaal voor mij (ha ha - as if) op een tijd gepland waardoor het gemakkelijk te combineren was.

In Eindhoven trof ik meerdere malen vrienden/bekenden op onverwachte momenten, ha ha. In het centrum stapten Tiny en Marijke de bus in, bij het openen van de liftdeuren stond Angelo (samen met de rest van Nino's familie) voor mijn neus en op weg naar het stadion liep ik Lia en Richard bijna voorbij (zij mij ook trouwens).

Bij de ingang van het stadion werd ik netjes opgewacht, waarna ik heb genoten van twee fijne optredens. Van Yoeri net iets meer dan van Jeffrey, maar dat had ook te maken met het feit dat ik met mijn hoofd al bij de avond zat (& daarbij eigenlijk puur voor Yoeri aanwezig was) en ik tijdens de laatste songs van Jeffrey bij de frietkraam stond om een hapje te eten..
Het was weer eventjes heel gezellig met de familie L'Abée en de dames. Al stond ik, gedurende de performances, op een afstandje mee te deinen, omdat ik niet vooraan geplakt wil staan.
Yoeri is leuk. Ik moet altijd vreselijk om hem lachen. :)
Na een welverdiende knuffel, wandelde ik terug naar het hotel. Aldaar heb ik meteen het beeldmateriaal op de laptop gezet, de fotocamera weer leeg gemaakt voor de avond én mezelf in mijn golden dress gehuld.

Ik sprak met Jeroen af op de parkeerplaats, voor de overdracht van de koffer, want hij wilde liever niet gezien worden met dat roze polkadots pareltje. Eh, parel; wát een ding! Ha ha. De baldadigheid in mij borrelde omhoog; ik had zo'n zin om stiekem een foto'tje te maken. Nee, ik heb het niet gedaan. Gniffel.
Marina kwam op dat moment ook net glimlachend aan wandelen. We bespraken het fijne weersvooruitzicht; tijdens de cruise is het gemiddeld 30 graden! en gingen vervolgens naar de hotelkamer. Overigens een bijzonder mooie; met bad én douche (niet dat ik er veel plezier van heb gehad, want er was een probleem met koud/warm water).

Rond een uurtje of 7 vertrokken we richting de zaal waar het grote feest zou plaatsvinden. Wederom prachtig ala Viva Las Vegas ingericht. We moesten erg lachen toen bleek dat Nicole precies achter ons zat en daarmee toch een beetje bij ons was. Samen met Lia & Richard, Tiny & Marijke, Kaylee & Anja, zaten Marina en ik aan dé fijne tafel, heerlijk vooraan met prachtig zicht. Er ontstond een geniaal moment toen bleek dat een ieder cadeautjes voor elkaar had gekocht. Met z'n allen verblijdden we Lia met een presentje voor haar verjaardag, Kaylee kreeg iets superleuks van Tiny & Marijke en ik kreeg van hen een presentje voor mijn nieuwe huis. Een mooi moment, tegelijkertijd cadeautjes uitpakken, stralend met onze Burning Love's erbij op tafel. Jes, want de Burning Love was, net als vorig jaar, onderdeel van de cocktailkaart. Love it! Zó lekker!

Om de haverklap kwamen er bekenden naar me toe, of kwam ik bekenden tegen. Ik kan ze allemaal gaan benoemen, maar jullie weten wie jullie zijn. Heel tof iedereen (weer) te zien!
Gaaf dat mensen die elkaar niet kennen, die bij elkaar aan tafel zitten, mekaar de hand schudden en vrolijk beginnen te kletsen. Bouke & ElvisMatters band zetten voort wat Elvis deed; mensen samenbrengen en zorgen voor 'liefde'.

Over het concert alleen maar lof. As usual. Het wordt steeds waanzinniger. Hoewel er elk jaar concerten of songs zijn die eruit springen. Ik heb alle shows gezien en kan dus zéker zeggen; wát een groei, Bouke & band zijn onlosmakelijk verbonden. Ze stralen. Magisch.
Voor BoukeL8 schreef ik een officieel verslag. Deze is ook te lezen op ElvisMatters.com ..
We kunnen alweer uitkijken naar een 4e editie. Maar éérst de cruise (en andere grandioze concerten) - jubelstemming!

Na het concert was het weer een dolle boel! In de hal bij de zaal heerste pure gezelligheid en later werd het feestje voortgezet in de plaatselijke bar. Precies zoals vorig jaar. Maar dan zonder Peter. Wat heb ik hem gemist. Dat epische moment van 2014 staat bij een ieder in het geheugen gegrift en die herinnering zal altijd blijven kleven aan de Ozzo bar. Al-tijd.
*Hoe hij een taxi met drankjes regelde toen we met z'n allen het café uit waren gezet, om de avond nóg meer te verlengen door in de hal verder te borrelen. Met daarbij het tevreden hoofd dat hij toen trok. Ik glimlach als ik er aan denk.

Een klein gokje; het was 2 uur toen we naar onze hotelkamer rolden. We hebben maar liefst 3 uurtjes slaap gepakt.
Het plan was om geen ontbijt te doen in het hotel, maar heerlijk te MC-ontbijten.
De lift stopte op de eerste verdieping en daar stond Michel, ''Goeiemorgen!''
Zó briljant die liftontmoetingen. Met bekenden, maar ook met onbekenden; ''Wat zie jij er mooi uit!'' riep een vrouwtje waarmee ik in de lift stond, toen ik half omgetoverd was tot een vrouw die een stylish feestje gaat vieren.

We sloten ons prettige samenzijn af in de McDonalds met een stevig menu én een MCFlurry (ja, echt). De rest van de dag ben ik bezig geweest met de prachtige video's van deze spetterende avond. Er wordt veel gedeeld, geliked en gereageerd. Waardering krijgen voor iets dat je telkens weer met zoveel plezier doet, is hartverwarmend. Mijn camera wordt alweer opgeladen om zijn werk te doen op de cruise! Jeehaa..

Bright light city gonna set my soul, gonna set my soul on fire.. 

DSC00762-1.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

anita LAbee
4 jaar geleden

En wederom op de vroege morgen die lach....
Wat ben je toch een heerlijke gezellige meid!
Wens jou veel plezier op je vakantie en veel geluk en liefde in je nieuwe woning.
Dikke x

Nicole
4 jaar geleden

Wat een leuk verhaal weer!! En wat een super avond was het zeker!!! Stiekem was ik blij dat ik toch dichtbij jullie zat ;-)
Tot volgende week!! X