Home » Weblog » Tattoo Winactie

Tattoo Winactie

Gepubliceerd op 9 september 2015 om 17:20

.. En een leuk feestje!

Dean Saunders opent zijn tattooshop en Sterren on Tour viert een feestje. Aanstaande zondag (13 september) in De Bazaar Beverwijk.
Mijn hoofd raasde direct naar de actie van Tattoo Henny, waarbij ik een tattoo-waardebon misliep. Op twitter reageerde ik enthousiast; 'gaat er ook nog een fijn tattoo-tegoedje verloot worden?'.
Dit idee werd zo goed ontvangen dat ik aan Dean gekoppeld ben om jury te zijn van deze bedachte winactie. Samen kiezen wij het tofste, origineelste, leukste ontwerp. De winnaar krijgt een tattoo van Dean. Ik let voornamelijk op het verhaal erachter. In een eerder blog vertelde ik al dat ik het belangrijk vind dat een tattoo betekenis heeft voor iemand. Dean zal zich richten op de ontwerpen, hij heeft er natuurlijk ontzettend veel gezien en kan als geen ander vertellen of een ontwerp win-waardig is. 1+1=2 !
Wij doen niet aan voorkeursbehandeling óf nadeligheid. Hét beste ontwerp + verhaal wint.

Op de facebook-pagina van Sterren on Tour kun je jouw ontwerp in een reactie posten. Vergeet 'm niet zondag mee te nemen! *Tip; plaats een foto en toelichting om je winkans te vergroten.

Wil je géén tattoo, maar heb je wel zin in een feestje? Je bent sowieso van harte welkom!
Naast Dean zullen ook muzikale collega's Yoeri L'Abée, Grad Damen, Jaman, Def Rymes, Joey Hartkamp, 'hij is geen Superman' Jeronimo, Allesandro en diverse surprise acts een optreden verzorgen. De presentatie is in handen van Emile Hartkamp.

Showtime vanaf 12.30
Adres; De Bazaar Beverwijk - naast hal 25
Gratis toegang

TattooshopSaunders.jpg

Naderhand zal er een verslag te lezen zijn op deze website. Over de winactie én de dag!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.