Home » Weblog » Cruise-perikelen 6.0

Cruise-perikelen 6.0

Gepubliceerd op 2 september 2015 om 19:57

Only 30 left..

Ik ben toe aan vakantie, dat mag duidelijk zijn. Met de dag word ik chaotischer. En geloof me, ik ben van mezelf al chaotisch genoeg. M'n hoofd is vaak met 6 dingen tegelijk bezig. Normaliter kan ik het enigszins onderdrukken. Nu heb ik daar de kracht niet meer voor. Gisteren besloot ik lopend naar een klant te gaan en kwam er vervolgens precies voor het huis achter dat ik de sleutel was vergeten. Een sleutel vergeten is geen uitzonderlijke situatie. Echter, ik stop de sleutels altijd de avond ervoor in mijn tas en dat had ik niet eens gedaan.
Zojuist liet ik een xl fles vloeibaar wasmiddel vallen in de wasruimte. In mijn hoofd raasde meteen de gedachte; -niet kapot, please niet kapot, niet kapot-. Een ware illusie, want uiteraard is de fles kapot. Met een druppende fles rende ik m'n appartement in om snel een creatieve oplossing te vinden. Een slakom. Gieten maar! Op het aanrecht staat nu een slakom met vloeibaar wasmiddel, afgedekt met karton (de verpakking van de film 'The Longest Ride' die vandaag is aangekomen, jahoe!). Dat wordt scheppen.
Ja, ik ben toe aan vakantie.

Het goede nieuws? Nog maar 30 dagen tot de afvaart. Wahoe! Het schiet nu écht op. Een klein maandje en dan is het zover. Vliegen naar Barcelona (1 okt) en een dag later varen. Op avontuur. 
In de loop van deze maand verwacht ik alle reisdocumenten en laat ik mijn paspoort maken. M'n moeder herinnerde me aan het feit dat er bij een paspoort ook een nieuwe pasfoto hoort. Zie je mij al springen van vreugde? Ik haat die foto's. Zó lelijk, want je mag niet lachen. Strikt verboden. In de trein kijken conducteurs me soms vreemd aan. Ze zien een lachende, spontane dame en de foto van de OV chipkaart toont iemand die totaal niet blij lijkt te zijn.


Het spookte al langer door mijn hoofd dat ik, naast mijn fotocamera om mooie video's mee te maken, ook graag een goede fotocamera voor foto's mee wil nemen. De uitwerking van dit idee is realiseerbaar dankzij de verhuizing. 'Huh?' Ik leg het uit. In mijn nieuwe huis heb ik gas, water en licht nodig. Bij de Mediamarkt staat een standje van de Essent. Aldaar kun je een energiecontract afsluiten en in ruil voor je enthousiasme krijg je een leuke cadeaubon van de Mediamarkt. Komt dat even goed uit! De Mediamarkt heeft een fijne selectie fotocamera's. Ik ben blij.

Ezelsbruggetje = blij.
*Bouke presenteert waarschijnlijk zijn nieuwe, swingende single tijdens het concert op de cruise. 
*Er staan ons, als we ElvisMatters mogen geloven, nog meer verrassingen te wachten.

De laatste loodjes.
Ik leef de resterende weken echt van weekend naar weekend. In ieder weekend staat totaan de cruise heerlijk van alles gepland, waaronder de Viva Las Vegas Show die grandioos wordt. Doordeweeks is het volop werken. Nog maar 30 dagen tot mijn voeten het dek van het schip raken.


Blog_creatief.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Henk Gieszen
4 jaar geleden

De spanning stijgt Irene en wij vliegen 30.9 naar Barcelona zdat we nog 2 dagen sightseeing Barcelona hebben en dan inschepen met veel vrienden in Elvis om wellicht weer zo'n weergaloze cruise mee te maken als in 2013. Volg je blog regelmatig met al die mooie video's en see you may be 19.9 in Eindhoven .TCB