Home » Weblog » Het weekend is sexy & hilarisch als zij zingen..

Het weekend is sexy & hilarisch als zij zingen..

Gepubliceerd op 25 juli 2015 om 14:36

En we werden versierd.

De Nijmeegse vierdaagse; zó sfeervol! Afgelopen dinsdag ben ik samen met collega's en kinderen gaan kijken, bijzonder. Heel bijzonder!
Nog helemaal in die vibe, werd ik op de hoogte gesteld van 't feit dat Mike & Colin alsnog hun opwachting zouden maken tijdens 't grootse feest. En wel op vrijdag, de laatste en waarschijnlijk meest toffe dag. Da's toch zéker een kijkje nemen waard. Kelly vindt Mike & Colin ook leuk, reden genoeg om samen die trein in te stappen. Wow, wel 1 station verder. Nog maar net bijgekomen van de ontzettend lange treinreis *knipoog knipoog*, werd de conclusie al snel getrokken; 'het is hier druk.' Joh!

We kregen een warm onthaal. Er werden dingen uitgedeeld en er waren 'huiskamers' geplaatst midden op straat. Banken, spelletjeskasten, podia. Hartstikke leuk!
We vervolgden onze weg via deze 'huiskamers' en belandden in het centrum van Nijmegen. Vreemd is wel dat de Grote Markt nergens aangegeven staat (ik was er al héél lang niet meer geweest). Op pure intuitie liepen we in 1 keer goed. Op de Grote Markt troffen we een Country-achtig podium (hee, I like) in een leuke setting van barretjes en terrasjes. Er stond een bandje op het podium dat ik steeds leuker begon te vinden. Zij speelden écht onwijs lekkere songs en brachten gezelligheid. Maar zouden Mike & Colin écht op dít podium staan? 
Het vinden van een plekje op een terras was nog een hele uitdaging en toen we eindelijk een tafel gevonden hadden (ergens in een hoekje gedrukt), werden we geterroriseerd door een monster in zwartgeel jasje. En dan dat halve bekertje wijn voor 3,50. Was het lekker? NEE!
Je kunt begrijpen dat we er snel weg waren..

Regen, kon er ook nog wel bij. Wij blijven gewoon dansen, hoor! Net als de kindjes die ondertussen op het podium geklommen waren. De band had plaatsgemaakt voor een dj, die inspeelde op deze kindjes. Een prachtig gezicht. Blijheid. 'Fijn voorprogramma, maar waar blijven Mike & Colin?' O, 'zij komen een uur later'. Juist. 
We hadden Maaike & moeder inmiddels wel gevonden en samen vermaakten wij ons door te lachen om een jongeman die Maaike blijkbaar heel aantrekkelijk vond. De situatie werd nog lachwekkender toen een vrouwtje deed alsof ze met ons bevriend is. 

Om 19.00 mocht het 'Weekend' erin geknald worden met Mike & Colin. Maar niet voordat de band op gepaste wijze nog een halfuur had gespeeld. Och en dat Schotse accent is zó sexy.. (de band bestaat uit 1 Nederlander en 2 Schotten)
Ezelsbruggetje naar 'Sexy als ik dans'.. Wow, Colin. Hij is sexy als ie 'Sexy als ik dans' zingt! Echt wel. Dát klonk zó goed! Vooral de kleine riedeltjes tussendoor. Ik vind hem sowieso vocaal heel sterk. Vanzelfsprekend heb ik ook een pluim voor Mike; zijn interactie met een stel 'dronken' jongemannen was hilarisch! Jes!
Er werd een ietwat ander repertoire gebracht, passend bij de situatie; nieuwe medley's en een paar eigen songs, waaronder hun nieuwe single 'Weekend'. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik het niet eens ben met deze keuze. Ja, ik snap het (fééstje), maar ik heb nog altijd maar 1 liedje in m'n hoofd als single. 1 x raden.. 
Dat ik het niet zo eens ben met de gekozen single, betekent niet dat ik me niet meer fanatiek opstel. Uiteraard heb ik gefilmd en uiteraard is de video op youtube beland. Voor jullie, heren. Voor jullie.

Weekend.


Naderhand werden er foto'tjes gemaakt. Geef die man die ons fotografeerde een baan als fotograaf.. Hij wist precies onze (volgens Colin) sterke punten vast te leggen. ''Nog nooit zo goed op de foto gestaan.'' 

MikeColin.jpg   MikeColin2.jpg

De terugreis is het beschrijven helemaal waard. Wát hebben wij ontzettend gelachen in de trein. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo gelachen heb in het OV.
De trein zat bomvol met alleen maar vrolijke mensen. Achter ons zaten vrouwen met allerlei versiersel-dingetjes (plakkers en prikkertjes) en dus werden wij versierd. Dát was al hilarisch, maar toen we het station van Arnhem binnen kwamen rijden, maakte iemand de juiste grap op het juiste moment; 'En nu allemaal onder de stoelen!' Werkelijk, die hele coupé stond op z'n kop, iedereen gierde het uit. Er kwam nog een gevatte reactie van een reiziger; 'Snel, anders ziet je moeder je!'.. Het was feest. Echt feest in de trein. We stapten lachend de trein uit.. 

Een leuke avond. Op naar het volgende uitje. 

PhotoGrid_1437833041982.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.