Home » Weblog » Cruise-perikelen; kleine koffer-crisis

Cruise-perikelen; kleine koffer-crisis

Gepubliceerd op 25 juli 2015 om 13:08

Ik ga op reis en neem mee..

Een hele tijd geleden kocht ik de 'Karry pink polkadots handbagage koffer'. Ik houd nu eenmaal van polkadots en kleurtjes. Destijds waren er ook nog grotere versies van verkrijgbaar. In meerdere kleuren zelfs. Echter, toen ik een reiskoffer wilde bestellen was alles uitverkocht. Alles! De koffers waren nergens meer te vinden. Niet in het roze. Niet in het zwart. Niet in het rood. 
Ik was ondertussen al aan het idee gewend dat het een heel andere koffer moest gaan worden en daarmee begon mijn zoektocht. Crisis. Koffers zijn lelijk. Echt lelijk! Natuurlijk gaat het er niet persé om dat ie trendy is, maar hee; het moet nu eenmaal typisch Irene. Het is trouwens ook bést handig; een koffer die opvalt op de lopende band.
Zo heel af en toe zag ik een koffer die in aanmerking zou kunnen komen, maar telkens was 't het nét niet.


'Organisatie koopt koffer'.
Naast vreugde, moet je ook frustratie delen. En dat deed ik. Met Jeroen. Hij bood een helpende hand en had binnen 2 minuten 'mijn' koffer gevonden. Exact dezelfde, in groot formaat. ElvisMatters power. Nu zal ze bij hem, in België, arriveren en 19 september - Viva Las Vegas show naar Nederland vervoerd worden. Een echte 'reis'koffer dus.
'Ik hoop niet dat de postbode denkt dat ze voor mij is..' Wát een grap, zijn nieuwste facebook-update; 'Deze gaat mee op cruise!' Ik zie het al helemaal voor me.
'ElvisMatters regelt alles!' 

Screenshot_2015-07-22-19-40-22-1.png

Over het algemeen vooral lelijke koffers, maar ik kwam ook een toffe tegen. Voor muzikanten (de bandleden bv)..
Zie hier; boombox!

Boombox 3 koffer set

Boombox reiskoffer 77 cm

Boombox reiskoffer 67 cm

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.