Home » Weblog » 50's Butterfly Tea Dress in Teal Green

50's Butterfly Tea Dress in Teal Green

Gepubliceerd op 25 juli 2015 11:42

I fell in love.. again.

Jáááá, ein-de-lijk hangt ze in mijn jurkjeskast! De 50's Butterfly Tea Dress! Wachten wordt beloond, en hoe?!
Een tijdje terug won ik bij Topvintage een giftcard ter waarde van 250 euro - jubelstemming. Ik had inmiddels al een bedrag gespendeerd toen ik dit jurkje zag en op slag verliefd werd. De kleur, de vlindertjes, de vorm, alles. Daarom besloot ik een deel bij te leggen en het jurkje te bestellen. Echter, ineens stond er weer 250 op de giftcard. Huh? Een foutje in het systeem zorgde ervoor dat de bestelling ongewenst, automatisch geannuleerd werd en opnieuw bestellen lukte ook niet, want toen was ze, tot mijn grote frustratie, al uitverkocht. Natuurlijk heb ik meteen een mail-me-als-ze-weer-binnenkomt ingesteld. 2 keer zelfs. En ja hoor, net nadat ik mijn nieuwste aanwinst had ontvangen, kreeg ik bericht dat ze weer verkrijgbaar is. 2 keer zelfs. Ha ha!
Een keuze maken kon en wilde ik niet, dus werd ze besteld en heb ik de 50's Wanderlust Flamingo Halter Dress in m'n kast gehangen. Ach, omdat ik op cruise ga, heb ik nog een fijne jurkjes-sponsoring gekregen.. Dit is echt, tijdelijk, mijn laatste aanwinst (betreft grote uitgaven, ha ha). Er wordt sowieso nog een toffe vintage zonnebril besteld.

Omdat dit jurkje exact (afgezien van de kleur en print) hetzelfde jurkje is als de 50's Flamingo Love Tea Dress (eentje waar ik ook spontaan verliefd op werd), wist ik zéker dat ze perfect zou zitten. En dat blijkt.. Daar waren weer die hartjes in m'n ogen. Wát een pareltje! Feitje; de Flamingo Dress is nu uitverkocht en komt niet meer binnen. Jes, ik heb haar gelukkig wel. ButterflyTeaDress.jpg

Schattig, ronduit schattig! 
Iedere cruise-dag een ander prachtjurkje. Jes, ik maak foto's. Dé vrolijkheid.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.