Home » Weblog » Cruise-perikelen 3.0

Cruise-perikelen 3.0

Gepubliceerd op 19 juli 2015 om 18:57

En een trap met swarovski-kristallen..

Met nog 75 dagen op de (af)teller, vind ik het tijd voor weer een verhaaltje cruise-perikelen. Eigenlijk kon ik niet echt de inspiratie vinden en was ik de hele tijd een beetje heen & weer aan het scrollen, maar toen ik de 'Manhattan Bar' van de MSC Fantasia; het cruiseschip zag, kreeg ik die fonkeltjes in mijn ogen. En ineens was de flow terug. Het interieur is gewoon volledig paars. Overgoten in luxe én paars. En een drankenmenu geinspireerd op 'jazz'! De hemel voor mij! Dat is dan nog maar 1 ruimte.

ManhattanbarFantasia.jpg

'MSC Fantasia neemt u niet alleen mee op een plezierreis, maar ook een ontdekkingsreis'.
*27.000 vierkante meter aan openbare ruimtes
*5 restaurants
*4 zwembaden
*12 hydromassage-zwembaden
*Koffiebars
*Boetieks
*Een kinderruimte
*Een 'formule 1'-simulator
*Een interactieve 4d-bioscoop
O en een trap met swarovski-kristallen - 'Cause diamonds are a girls best friend'.

Ik ben die luxe totaal niet gewend, ik woon tenslotte in een 'hok' en deel m'n enige kamer met mijn konijn en 3 hamsters. Daarom is het voor mij extra speciaal dat ik een week in deze pracht en praal mag vertoeven. Samen met mensen die ik liefheb. Zou mijn Bella balkonhut gouden deurknoppen hebben? *glimlacht*


BalkonhutBellaFantasia.jpg


Met 2 concerten van Bouke & ElvisMatters band en de komst van Ginger Alden, is de muzikale omlijsting niet compleet. Ik werd tijdens het afgelopen feestje door Michel herinnerd aan de Elvis-disco! Lekker dansen & swingen op die fijne hits van The King. Prettig die afwisseling, want bij Bouke & ElvisMatters band moet er vanzelfsprekend gefilmd worden. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat mijn heupen niet heen & weer zullen wiegen en mijn voetjes niet van de vloer gaan bij de concerten! Wie mij kent, weet dat ik altijd degene ben die enthousiast blijft staan wanneer anderen alweer in de stoel zijn gezakt.  
Ik maak visuele beelden voor de thuisblijvers en zal naast de video's van de optredens ook een week-compilatie produceren met allesomvattende beelden van de cruise.
Gedurende de week worden er blogs gepost om een ieder op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. En op www.boukeL8.nl wordt na de reis een verhaal geplaatst met de video's.

Ik weet dat ik het al eens gezegd heb, maar ik kijk vooral uit naar Pompeii. De fascinatie voor vulkanen is er altijd al (gaat 'Dante's Peak' kijken of uiteraard 'Pompeii'), dus er eentje in reallife zien, vind ik geweldig! En Barcelona, en, en, en..


Van ElvisMatters kregen de reizigers mail over de verzekeringen. We zouden een bericht van de verzekeringsmaatschappij toegestuurd krijgen waarin wordt verteld over de betaling hiervan. Dit is allemaal door ElvisMatters geregeld en zit bij de eindafrekening in, dus feitelijk kon het genegeerd worden.
Toch ontstond er bij mij verwarring toen ik daadwerkelijk een brief in huis kreeg. Het eerste wat geschreven stond, was dat er geld van de rekening gehaald zou worden. Toen ik zag dat mijn rekeningnummer niet klopte, viel het kwartje niet. Ik weet nog dat ik dacht; -huh, ik heb de verzekeringen al betaald?-. Toen zag ik het woord 'ElvisMatters'. O, koekoek Irene!

Inmiddels is mijn jurkjesverzameling zo goed als compleet en staat m'n handbagagekoffer klaar. Binnenkort koop ik een laptop die versierd wordt met een ware Jack Sparrow lapstopsticker. Alles moet typisch-Irene. De reiskoffer is nog een issue, ik wil een hippe. En hip & koffers, of hip & goedkoop gaan niet heel goed samen. Bestaan er ook koffer-stickers? Ha ha.*Googelt* Ja, dus. Dát wordt al makkelijker. Ik houd je op de hoogte van mijn kleine koffer-crisis.

Op vrijdag 9 oktober (daar moet ik echt niet aan denken) vlieg ik rond 21.00 weer naar Nederland. Echt wel dat ik me laat oppikken met de auto.. Na zo'n indrukwekkende reis (ja, dat weet ik nu al want ik ga nooit op reis!), wil ik het liefst dromend op de achterbank liggen.. Sowieso!

Wat ik me nog afvraag, en da's ook weer iets typisch'; worden er op het schip ook gerechten voorgeschoteld met aardappelen? *Ikbendaarinechteenboerinnetjehoor*
«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.