Home » Weblog » Hoezéé Hoezéé en Sway.

Hoezéé Hoezéé en Sway.

Gepubliceerd op 10 juli 2015 om 15:50

Het liefst zie ik natuurlijk 'hoezéé, hoezéé met Bouke en Yoeri L'Abée' (ik blijf hopen, Eric), maar alleen laatstgenoemde in de buurt is óók leuk. En zo gingen we heen, Kelly en ik, naar Westervoort. Voor Kelly geen onbekend terrein, daar zij er altijd heeft gewoond tot ze besloot met haar vriend te gaan samenwonen.
Een feestje met Sterren on tour, altijd gezellig. Met of zónder flesjes water. 
Jeronimo was overigens niet ziek, zijn fans evenmin (een inmiddels traditioneel grapje). Rijen meisjes, telefoons in de lucht en een valse opening. Ik had serieus medelijden met de knul. Nee, ik heb gewoon niet zoveel met hem, of zijn muziek. Maar eerlijk is eerlijk; hij verbeterde zichzelf goed en ik heb oprecht respect voor zijn omgang met meisjes die huilend in zijn armen vallen. Het leek wel een film! 
De favorieten van de dag waren Yoeri (nee da's geen voorkeursbehandeling!) en Joey. Beiden ontzettend goed live. ''Hey jij, hoe heet je? Al heet je Gina of Irene..'' ''..want het leven gaat te snel voorbij, toch Irene?'' Jes, dus maken we er een feestje van; al is het warm, al plakken we aan alle kanten en verbazen we ons over het gedrag van diverse aanwezige figuren.
Yoeri bracht zijn nieuwe single; 'Het leven lacht mij toe'. En hoe? Ik ben in ieder geval enthousiast. Maar stiekem blijft 'Melanie' de leukste. Vind ik. Country, weet-je-wel.
Het was een leuke dag en we hebben ook erg gelachen met Alex. 
Om de dag feestelijk af te sluiten aten we bij de McDonalds met Natasja en haar moeder. Sausjes op de grond en op MIJN slipper (dankjewel Kelly), 12 kipnuggets in plaats van 6 of 9, en overal Minions.

Als je geen Bouke & Yoeri op 1 evenement kunt krijgen, dan maar Bouke & Johnny Rosenberg.
Hoe tof is dat? En dat ook nog op een feestje van Rudy Wagner! Rudy, de neef van Bouke én Johnny (een heel muzikale familie), leerden wij (Marina en ik) al kennen tijdens het concert van Bouke in Emmen, dus er was geen twijfel; we gaan. Nicole en ik. We hadden elkaar nog nooit gezien, maar het klikt als een malle! Marina en Kaylee volgden ons voorbeeld op en zo gingen we van 2, naar 3, naar 4 tickets.
Gisterenavond. Wát een ontzettend toffe avond hebben we beleefd. ''Jullie zijn echt een leuke meidengroep!'' Iets dat ik zéker beaam - love those women. Ja, we werden fijn ontvangen door de familie Wagner.
Er waren werkelijk alleen maar gezellige, leuke, lieve, vrolijke mensen aanwezig. 
Genieten, dansen, genieten, dansen, lachen, knuffelen, geen Feeling Good maar wel feeling gooooood! En een suikerspin.
Dat Bouke de beste zanger van Nederland is weten we (althans de slimmerikken onder ons), maar Rudy kan er ook wat van hoor! Ik denk dat het goede woord voor zijn zang 'smooth' is. Naast zijn nieuwe single 'Trena Trena' (die hij deze avond presenteerde - zit overigens een heel romantisch verhaal achter) zong hij ook o.a. 'Cry to me'! Jes, 't fantastische nummer dat we in februari al in Bouke's versie hebben gehoord.
Bouke spetterde natuurlijk weer en dat heeft Johnny niet eens kunnen zien. Schande *knipoog knipoog*. Dit deed overigens niets af aan Johnny's vrolijke optreden. Het moest uptempo en het werd uptempo - de heerlijkheid. Wij gaan naar een show van Johnny, heus wel! Sway with me, stay with me.. We hebben de hele avond gedanst.
Voor het volgende feestje is er alvast een 'zanger' geboekt. Michel zal een optreden verzorgen. En daar kijken we erg naar uit. Ha ha. Ik vind de cruise een perfecte gelegenheid.
Maar eerst nog Viva Las Vegas. Zet die Burning Love maar vast koud!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.