Home » Weblog » Een sprookjesachtige dag

Een sprookjesachtige dag

Gepubliceerd op 4 juli 2015 om 12:53

Bruiloft Alex & Kaylee

Er was eens... een mooie prinses. Op een dag ging deze prinses samen met haar maatje naar een gaybar. Gezelligheid! Ze werden opgehaald door een taxi met achter het stuur een knappe prins. Het maatje van de mooie prinses voelde aan dat dit 'ware liefde' zou kunnen zijn en zette enthousiast haar telefoonnummer in de telefoon van de knappe prins.
En zo begon hun sprookje! Al snel woonden ze samen. In Disneyland Parijs ging de knappe prins voor zijn mooie prinses op de knieën en besloten zij te trouwen. Door de geboorte van een prachtige zoon, werd de bruiloft iets verschoven, máár op 26 juni 2015 was het dan zover, hun sprookjesachtige dag was aangebroken..


Het is 9 uur in de ochtend. Afgezien van wat gezonde spanning is Kaylee er helemaal klaar voor. In het bijzijn van haar zus Joënne, vriendin Irene (ik dus) en de fotograaf wordt zij omgetoverd tot een oogverblindende bruid. De bel gaat een paar keer. Er komen mensen binnengewandeld (waaronder de cameraman die zorgt voor videomateriaal) die deze mooie dag gaan meemaken. Hierdoor wordt Kaylee enigszins nerveus, maar met de hulp van Joënne, weet zij in haar waanzinnige trouwjapon te stappen en is ze klaar om Alex haar ja-woord te geven. Ze heeft hem en haar zoontje Logan natuurlijk nog steeds niet gezien en verklaart dat ze denkt dat Alex gehuld is in een donkerblauw pak; 'als het maar geen bordeaux-rood is!'. 


De bel gaat weer. Alex en Logan staan voor de deur. Zij zullen toch nog eventjes moeten wachten.. Alex en Logan zijn gebracht in een stoere Rolls Royce; de auto waarmee het sprookjespaar zometeen naar het kasteel vervoerd zal worden.
Alle aanwezigen lopen naar buiten en gaan klaarstaan voor het eerste echte kippenvel-moment. 
Alex (inderdaad gehuld in een prachtig blauw pak) belt samen met Logan nog een keer aan. Kaylee opent stralend de deur en kust haar 2 mannen. Dolgelukkig zijn ze. Samen poseren ze voor de kasteelboog van ballonnen (die haar vader als verrassing heeft laten plaatsen), waarbij er een luid applaus klinkt.
De chauffeur van de Rolls Royce helpt Kaylee (en haar jurk) de auto in, waarna zij vertrekken.

Alle gasten staan voor het kasteeltje. Het bruidspaar komt aangereden. Kaylee (en haar jurk) wordt de auto uitgeholpen. Fotomoment! Inmiddels heeft ze meer gasten op haar bruiloft; beestjes die tussen alle lagen van haar jurk gekropen zijn, willen kennelijk ook getuige zijn van deze bijzondere gebeurtenis.
Een adembenemende setting, mooi weer en een waar sprookjespaar. Een garantie voor prachtplaatjes!

Na het fotomoment gaat het gezelschap naar binnen. De gasten zoeken hun plekje op en zijn in afwachting van Alex & Kaylee. Alex doet de entree met zijn moeder en Kaylee met haar vader. Er heerst trots. Er klinkt applaus. En ook Logan klapt vrolijk mee, een aandoenlijk gezicht.

Het speciale verhaal van Alex en Kaylee wordt verteld, waarna ze opstaan, elkaar de rechterhand geven en ze in het bijzijn van familie verklaren voor altijd samen te willen zijn. ''Wat is daarop uw antwoord?'' ''JA!'' ''Wat is daarop uw antwoord?'' ''JA!''
Vreugde. 
Een onvergetelijk, indrukwekkend, schitterend, fantastisch, geweldig moment. De ringen worden door Logan aan Kaylee gegeven, heel ontroerend. Alex & Kaylee schuiven de ringen, die hun verbintenis symboliseren, om elkaars vinger, gevolgd door een kus.

Evenlater ontvangen de gasten Alex & Kaylee op de rode loper, terwijl ze klappen en wapperen met speciale stokjes.
Het is tijd om naar het Van der Valk Hotel in Eindhoven te gaan. Aldaar zullen diner en feest plaatsvinden. Alex & Kaylee zijn tenslotte de gelukkige winnaars van een gratis bruiloftsfeest.

Alex & Kaylee komen later aan dan de gasten. Zij hebben nog een mooie fotoshoot gedaan met de fotograaf. Alvorens het diner van start gaat, snijden ze samen de taart aan en geven elkaar het eerste stukje. Vervolgens genieten de gasten ook van een lekker stukje taart.
Een drankje, een soepje, een overheerlijk diner volgt. Tijdens het diner worden er cadeau's aan het bruidspaar overhandigd.

Om 20.00 gaat het feest van start in de Ozzo-bar van het hotel. Het wordt langzaamaan gezellig druk. Alex & Kaylee staan bij de ingang om de gasten te verwelkomen. Wanneer alle gasten binnen zijn, kan het feest écht beginnen.
De hele avond zijn er optredens van geweldige zangers, met tussendoor muziek van een dj die fijne muziek draait. De openingsdans is door tussenkomst van Jeffrey Heesen (een verrassingsoptreden) iets verlaat, maar wordt halverwege gedaan op (een inmiddels bruilofts-klassieker) 'Thinking out loud' van Ed Sheeran. Alles is goed geregeld. Tussendoor worden hapjes uitgedeeld en tegen het eind van de avond krijgt iedereen fluoriserende bandjes, een vrolijke eenheid.

Een fabelachtige dag, die een eindeloos samenzijn heeft voortgebracht.
Liefde is... Alex & Kaylee.

01.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

joanetta
4 jaar geleden

Irene, wat heb je deze dag weer mooi verwoord een genot om te lezen