Home » Weblog » Cruise-perikelen

Cruise-perikelen

Gepubliceerd op 21 juni 2015 om 14:45

Wel of niet mee, show me the money, spulletjes verzamelen, excursies & drankenpakket reserveren, toeleven naar..

Vorig jaar werd tijdens de Viva Las Vegas show in Eindhoven de eerste ElvisMatters cruise gepresenteerd. Vanaf dat moment heerste er enthousiasme.. Maar gaan we mee of niet?
De woorden 'je moet mee hoor' & 'dit wordt onvergetelijk' bleven me om de oren vliegen en een week later stond het vast; ik ga mee!
In de daarop volgende maanden heb ik heel hard gespaard, waarna ik in januari de betaling volledig rond had. Wat een euforisch gevoel was dit. Ik kan het me nog goed herinneren. Van Peter ontving ik toen een mailtje met als onderwerp; 'Jabadabaadoooeeeeee'.

Sinds ik weet van deze reis, verzamel ik af en toe al spulletjes om mee te nemen. Dit wordt mijn eerste grote vakantie sinds tijden. En ik ben er best aan toe! 
Hoe heerlijk is het om met allemaal vrienden, one big family, op vakantie te gaan? Dan heb ik nog niet eens gesproken over de muzikale omlijsting van deze spetterende cruise. Ieder ElvisMatters feestje heeft mooie herinneringen gebracht. Bedenken dat we een week 'samen' gaan beleven, bezorgt me véél vreugde.
Ie-de-reen kijkt er zó gigantisch naar uit. Aftellen!

Een paar weken geleden kregen de reizigers een pakketje toegestuurd met daarin de mogelijke excursies en drankpakketten. Er werd snel besloten. We wilden beiden hetzelfde. Ik kijk vooral uit naar Pompeii en Taormina, al staat Barcelona al heel erg lang op mijn lijstje om ooit eens te bezoeken. Barcelona, daar waar de cruise afvaart. Hier kunnen we overigens nog een dagje heerlijk rondhuppelen alvorens het schip vertrekt. Ofwel HopOnHop'n.

Pompeii.jpg

Dit wordt een droomreis en ik kan niet wachten!
O & iedere-dag-een-ander-jurkje. Typisch. Ook heb ik mijn eigen thema deze vakantie; 'polkadots'. Vele items, waaronder de koffer, zijn beprint met vrolijke stipjes.

Jes, ik ga een blog bijhouden! 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Michel
4 jaar geleden

LEUK! Ik krijg er zo ook steeds meer zin in... aftellen maar.

Sylvia
4 jaar geleden

Hier ook alle excursies die we willen doen zijn geboekt.
Hotel en vliegtuig voor eerst een paar dagen voor en na de cruise in Barcelona is geregeld.
Alles is klaar alleen nog maar aftellen.
Heel veel zin in!!!!!!

Sonja
4 jaar geleden

voor het hele EM bestuur is het de eerste keer dat we op cruise gaan. Peter zijn aanstekelijke verhalen hebben ons allemaal overtuigd. Spannend zeker en vast,maar in geweldig gezelschap.

Linda
4 jaar geleden

Wij kijken er vooral naar uit omdat we voor het eerst samen met 4 zussen en één schoonbroer gaan.Hebben het er al maanden over welke kleren we mee gaan nemen en hebben al maanden onze speelkaarten in de koffer zitten om de stille momenten als die er zijn mee op te vullen. Samen de uitstappen besproken en al veel voorpretjes gehad.We kijken er naar uit zeker weten