Home » Weblog » Puur!

Puur!

Gepubliceerd op 13 mei 2015 om 16:56

Op pad. Vaak een eindje reizen, maar soms ook héél dichtbij. Mattanja was aan het speuren op internet en kwam tot de conclusie dat Papa Di Grazzi op bevrijdingsdag op zou treden, in Veenendaal. Jawel! Omdat ze de gitarist kent, wilde zij daar een kijkje nemen. Natúúrlijk ga ik mee. 'Jij mee naar een Rock'nRoll feestje, ik mee naar Papa Di Grazzi.' Jubelstemming.
Het was een heel leuke, gezellige, grappige, máár koude avond. Amusant waren de plaatselijke pubermeisjes. Deze meisjes stonden zich heerlijk uit te sloven op het plein. Een theetje hier, een theetje daar.. En iets na half 12 moest de band stoppen. Regeltjes. Rieka, (ik denk dat ze zo heette) was heel grappig. Ietwat te diep in het glaasje gekeken wellicht, maar wat hebben we om haar gelachen!
Het was overigens bijzonder druk. *Proefhetsarcasme* Dit had vanzelfsprekend te maken met festival in Wageningen.
Dat het koud was werd later die avond/nacht bevestigd. Ik kreeg het niet meer warm. Brr!

Afgelopen zondag ben ik bij een opname van Nederland Muziekland geweest. Anders dan de vorige keer zijn de opnames de gehele reeks in de tvstudio in Aalsmeer. Ik kan me het feest in Ede nog goed herinneren, daar buiten, in Aalsmeer een setting binnen, waar overigens niets mis mee was. Sterker nog; het zag er erg leuk uit allemaal! Dat er live opgetreden wordt, vind ik een verademing. Als je dit vergelijkt met Hart voor Muziek of Toppers van Oranje, kies ik echt wel voor Nederland Muziekland. Minder leuk voor de artiesten die niet zo goed zijn live. ;) Maar hee, daar heeft Bouke absoluut geen last van!
Dat Sjors van der Panne aanwezig was, was voor mij een fijne bijkomstigheid. Ik heb 1 woord voor die man; PUUR! Hij is eigenlijk een beetje de Oren Schrijver onder de zangers. Daarmee bedoel ik dat Oren Schrijver de meeste pure presentator is die er hier in Nederland rondloopt! Waarom ze hem nog geen vast plekje aan de desk hebben gegeven (Rtl Boulevard) is me een groot raadsel.
Bouke bracht met live band 'Dreamgirl' en Sjors zong zijn 'In het zicht van de haven' & 'Zeg me dat het niet zo is', waarmee hij hoge ogen gegooid heeft in The Voice of Holland.
Wil je de filmpjes zien? Youtube! *Sjors is tof. Samen met m'n moeder ga ik binnenkort naar een concert. Ik verheug me erop.*
Bij dit soort gelegenheden zijn er altijd wel artiesten waar ik minder enthousiast over ben. De meiden waarmee ik was zijn helemaal lyrisch over de Gents, ik dus totaal niet. Afzonderlijk zijn deze jongemannen best leuk hoor, maar als groepje vind ik ze echt een aftreksel van de Toppers. Tuurlijk zijn die songs catchy en doet iedereen ze mee, maar ik vind het jammer. Mist een soort van eigenheid of zo. En dan heb je nog Ben Cramer, die besloten heeft Tom Jones te vertolken. Ho, stop! Er is er maar 1 die dit heel goed kan!

Er staan weer leuke uitjes op het programma.. Dus tot een volgende!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.